Nieuws

BE Creative Make Up zomer collectie 2014 - durf met kleur

AD

Als je regelmatig bij de winkels van ICI Paris XL komt, dan moet je het merk BE Creative Make Up zeker weleens gezien hebben. BE Creative Make Up is een vrij nieuw merk, dat sinds de zomer van 2013 te koop is. Een creatief, veelzijdig en vooral compleet merk make-up, dat naast betaalbaar ook van prima kwaliteit is. Of je nu houdt van een basic make-up of voor deze zomer op zoek bent naar trendy make-up kleuren, bij BE Creative Make Up kun je het ongetwijfeld vinden!

Deze zomer gaat BE Creative Make Up voor veel kleur, op de ogen zien we vrij koele tinten zoals blauw en groen, maar deze worden verrassend genoeg gecombineerd met kopertinten. Op lippen zien we koraal en op de nagels kun je kiezen tussen donker fuchsia of zeeblauw, je moet dus wel een beetje lef hebben! 


De producten van de zomercollectie van BE Creative Make Up zijn binnenkort verkrijgbaar, je betaalt voor een oogschaduwpalette EUR 17,99, voor een mono oogschaduw EUR 9,99, voor een nagellak EUR 8,99 en voor een lipstick EUR 12,99. 

Natuurlijk mag een bronzer ook niet ontbreken, deze Bronzer in de kleur Sunrise is mooi licht, zeker niet oranje, geeft een mooie glow op de huid en geeft deze een mooie sunkissed look. Je vindt nog twee andere, donkere tinten in het BE Creative Make Up schap, de bronzer kost EUR 13,99 (16 gram, behoorlijk groot dus)

de BE Creative Make Up Bronzer heeft een ruitpatroontje, is fijn van structuur waardoor de kleur goed blendt met de huid, hierdoor krijg je een natuurlijk resultaat! De bronzer is niet mat, maar glanst licht, ik zie echter geen glitters. Hieronder de swatch van de bronzer, zoals je ziet is de kleur voor mij een tikje te licht om als bronzer te fungeren.

swatch BE Creative Make Up bronzer 001 Sunrise

Om de bronzer mooi aan te brengen kun je het beste een grote kwast nemen, deze bronzer brush (EUR 19,99) is plat van boven, hierdoor kun je de bronzer vrij precies aanbrengen, handig als je de bronzer gebruikt om te shapen! De kwast is trouwens ook heel fijn om foundation aan te brengen, je krijgt dan een mooi dekkend resultaat en kan de foundation goed in de huid "werken". Zorg wel dat je de kwast regelmatig goed schoonmaakt!

BE Creative Make Up Splendid oogschaduw palette EUR 25,96 - ik zag nog een paar palettes in de webshop van ICI Paris XL, die zien er geweldig uit!

BE Creative Make Up Muse make up palette EUR 29,95 - handig...niet alleen oogschaduw maar ook blushes in dit palette!

Ik hoor steeds meer en meer mensen enthousiast praten over de producten, vooral de prijs-kwaliteit verhouding wordt goed ontvangen! De producten liggen qua prijs veelal gelijk met de duurdere merken in de drogisterij, maar daarvoor krijg je dan een groot assortiment aan producten, een mooie selectie tools van goede kwaliteit en ieder seizoen brengt BE Creative Make Up ook nog een trend collectie uit die tijdelijk verkocht wordt. BE Creative Make Up wordt exclusief verkocht bij filialen van ICI Paris XL, je vindt het merk dus niet in andere winkels.

Heb je het afgelopen jaar al eens kennis gemaakt met BE Creative Make Up? In dit eerdere artikel kun je heel wat swatches en reviews vinden, ik ben nog steeds fan van het Nude oogschaduwpalette. Maar eigenlijk moet ik natuurlijk voor een meer uitgesproken kleur gaan deze aankomende zomer, durf jij het aan?

Deel dit artikel
Back to top