Nieuws

MAC Maleficent collectie NL release 7 juni 2014

Toen ik vorige week in Disneyland Parijs was, keek ze mij al boosaardig aan vanaf verschillende posters : Maleficent komt eraan! Haar draak ligt nu nog onder het kasteel van Doornroosje, maar over een paar weken zullen we Angelina Jolie in de bioscopen kunnen zien...ik kijk er nu al naar uit! Net zoals ik benieuwd ben naar de exclusieve MAC Maleficent collectie die vanaf 7 juni 2014 in de MAC pro store en online te vinden zal zijn, jullie hebben er al eerder iets over kunnen lezen. Nu heb ik alle officiële informatie voor jullie, kijk je mee?

Mysterieus, groots en behoorlijk onbegrepenn - één van Disney's meest bekende slechterikken wordt deze zomer tot leven gebracht in een epische nieuwe film, Maleficent. Deze iconische slechte vrouw heeft MAC geïnspireerd tot het samenstellen van een limited edition make-up collectie in een speciale, unieke verpakkingen die voldoet aan de vele eisen die deze donkere tovenares stelt. Maleficent wordt geroemd en aanbeden voor haar boosaardige elegantie, ondanks haar pogingen om angst in onze harten te zaaien. Of is het misschien toch haar toverkracht die ons laat verlekkerd laat kijken naar deze sensuele kleuren voor ogen, gezicht, lippen en nagels? Ze zijn kwaadaardig mooi en je kunt je afvragen wie er nu eigenlijk nog een schoonheidsslaapje nodig heeft?

Maleficent, het nooit vertelede verhaal van Disney's iconische slechterik uit Doornroosje, onthult de redenen waarom ze zo harteloos is geworden waardoor ze een vloek uitsprak over Aurora ofwel Doornroosje. Hoofdrolspeler is de prachtige Angelina Jolie, leuk detail is dat haar dochter van vijf de jonge Aurora speelt in de film die deze zomer in de bioscopen te zien zal zijn, ik kijk er nu al naar uit!

LIPSTICK TRUE LOVE’S KISS clean bright red (amplified) EUR 19,50
PRO LONGWEAR LIPGLASS ANTHURIUM clean bright red EUR 18,50

PRO LONGWEAR LIP PENCIL KISS ME QUICK yellow red EUR 19,50

EYESHADOW QUAD met daarin Ground brown (dirty deep brown - matte), Concrete (muted taupe brown - satin), Carbon (intense black - matte) & Goldmine (intense gold with shimmer - frost) EUR 41,00

PENULTIMATE EYE LINER RAPIDBLACK true black EUR 22,00

EYE BROWS FLING light taupe ash blonde EUR 18,00

SCULPTING POWDER SCULPT soft taupe matte EUR 22,00

BEAUTY POWDER NATURAL soft peachy pink EUR 27,50

PREP + PRIME HIGHLIGHTER BRIGHT FORECAST mid-tone peachy coral EUR 27,50

NAIL LACQUER UNINVITED neutral nude with slight pearl & FLAMING ROSE true red EUR 16,00

NAIL LACQUER NOCTURNELLE black-as-night black EUR 16,00

36 LASH EUR 12,50 (let op : er wordt geen lijm bij de wimpers van MAC geleverd)

30 LASH VERKOOPPRIJS EUR 12,50

Perfecte producten om de klassieke Maleficent look te maken, ik ben benieuwd wie jij bang kan maken? Eerlijk is eerlijk, de kleuren en producten zijn op zich niet uniek, maar door de verpakkingen zal de collectie best gewild zijn bij Disney en Maleficent fans. Misschien zul je niet de complete collectie willen kopen, maar zo'n mooie rode lipstick komt altijd wel van pas en de Sculpting powder is ook een must met alle shaping tutorials die je tegenwoordig tegenkomt. Normaal worden de Sculpting powders alleen bij de MAC pro store verkocht, nu dus ook tijdelijk bij alle MAC counters.
De MAC Maleficent collectie zal vanaf 7 juni 2014 exclusief te vinden zijn bij alle MAC counters en natuurlijk ook online via De Bijenkorf en bij de MAC Pro store in Amsterdam en via www.maccosmetics.nl (deze datum is officieel bevestigd door MAC, maar er kan altijd iets gewijzigd worden, hou het dus altijd zelf goed in de gaten...ik ben niet verantwoordelijk voor uitverkochte collecties *wink*).

Wat vind jij van deze collectie? Ben je ook van plan om naar de film te gaan?

Deel dit artikel
Back to top