Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 18 2014

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Als je mij op Twitter en/of Instagram volgt, dan heb je een aantal foto's misschien al gezien maar in dit artikel zie je toch net iets meer. Kijk je mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!


Frontrow met Sem in de Pirates of the Caribbean, gezellig hoor!

Eindelijk was er een keer goede, snelle en gratis wi-fi in een Disney hotel, dat was erg fijn! Zeker als je met 4 mensen bent die allemaal online moeten om te gaan vloggen of bloggen. Mijn dochter was ook mee met haar BFF Roy en zij hebben drie leuke vlogs gemaakt, je kunt ze zien op hun Youtube-kanaal : 

Life is a joke t-shirts zijn leuk, we noemen ze ook wel de Happy Italy shirts, want de foto van Kate Moss zie je daar ook overal, haha! Ze zijn van Eleven Paris en ook wel hier in Nederland te koop, ik spotte ze in het winkeltje van het Rainforest Cafe in Disney Villag

Vorig jaar waren we ook in Disneyland Paris, maar toen was de nieuwe Lego store nog niet open. Gelukkig nu wel en dat maakte Sem heel, heel erg blij! Natuurlijk zijn we er een paar keer per dag binnen geweest en hebben we samen nieuwe Star Wars lego uitgezocht....ja, samen....ik ben gek op Star Wars namelijk!

Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk mini's mee te nemen dit keer, wel zo handig natuurlijk! Handig zijn mijn Jo Malone mini's, zo had ik toch drie parfums bij me om te combineren en de geurkaars is altijd mee op reis om vies ruikende hotelkamers om te toveren in een Jo Malone paradijs, haha! ook op de foto mijn onmisbare Le jour de Chanel, een serum van La Mer en een toner van La Prairie die ik aan het testen ben, love it!

Lekker, nu ook Frozen Yoghurt in een standje in Disney Village, wel jammer dat ze er weinig fruit hadden om als topping te gebruiken, dat is toch lekkerder. Terwijl ze wel fruit verkochten bij dit kraampje, vooral veel van de Pomme d'amours....ken je die? Appels met een mierzoet rood laagje eromheen....yuk!

Gezellig eten bij Café Mickey, waar je natuurlijk op de foto kan met alle Disney figuren die er rond lopen, toch maar gedaan ondanks dat we al 16825628 soortgelijke foto's hebben...nou ja! Zo alle vier bij elkaar is het toch wel leuk?

Woensdag waren we weer thuis en kon de planning voor de volgende trip al beginnen, over 9 dagen ga ik richting Milaan samen met MAC voor drie dagen en dan is er echt een grote koffer nodig....Gelukkig werd mijn nieuwe Samsonite Cosmolite bezorgd, een grote koffer van 75 cm die maar 2,8 kilogram weegt en toch oersterk is, echt niet normaal hoe licht deze koffer is....ik kan dus extra veel meenemen, joepie!

Deze handige travelset van Moroccanoil ligt alvast in de koffer, dan heb ik echt alles wat ik nodig heb bij me! Er zijn verschillende varianten, deze kost EUR 46,80 en je koopt ze bij de kapper of online bij verschillende haarshops. Natuurlijk kun je de kleine flesjes later weer vullen, dat doe ik zeker.

In mijn review van de Dior Transat collectie schreef ik al over de stickertjes van de nagellakjes, nu heb ik ze echt even goed getest, wat een verschrikking! Met de felrode Captain nagellak is helemaal niets mis, een geweldige kleur en prachtig resultaat in één laagje...maar die stickers! De twee kleinste stickers zijn de enige die passen, de rest is allemaal te breed. Ze zijn heel lang en dus moet je ze vijlen als ze op de nagel zitten, maar doordat ze vrij dik zijn wordt dat nooit mooi. En dat is ook de reden dat ze niet mooi en glad plakken, ze zijn te dik. En het dessin.....tja, ik vind het niets, jullie wel?

OK, hoe kan ik zo foto's maken, Emo? Moet je nu persé op mijn fototafeltje zitten? 

Lekker kleurrijk, nieuwe oogschaduw van Catrice! De Carnival of colours collectie komt half juni in de winkels, dat duurt dus nog wle even!

Soms, heel soms heb ik weleens trek in een donkerbruine boterham met boter en hele pure, extra dikke hagelslag van Venz, kennen jullie dat? Lekker!

Goed nieuws, sinds dit weekend is er ook een Jo Malone boutique in de Bijenkorf in Amsterdam, fijn voor de fans. Ga er zeker even snuffelen als je in de buurt bent, ik ga zeker een keer langs als ik in de buurt ben.

Vrijdagmiddag laat....dikke envelop van MAC komt binnen, dat belooft veel werk dit weekend! Twee artikelen staan al online, nummer drie komt er ook nog aan!

Deze jas is nog steeds favoriet, een driekwart panterjas van Zara, geweldig om overal mee te combineren, zoals met deze jeans en cognackleurige pumps, ook van zara trouwens. Dit zijn weer andere dan op de eerdere foto's, ze zijn net iets donkerder....en dus moest ik ze hebben! Schoenenverslaafd? Ik? Nee joh....deze week maar 3 paar gekocht....

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, volg mij dan op Twitter (@mrsbeautyscene) of Instagram (@mrsbeautyscene)! De aankomende week wordt leuk, met op dinsdag live op tv bij Koffietijd (moet ik zenuwachtig worden?), donderdagavond gezellig naar Vogue Beauty Night Out (wie zie ik daar?) en de rest van de week gewoon werken, zeker omdat ik volgende week 3 dagen met MAC naar Italië ga. Zal ik dan gaan fotobloggen ofwel ploggen? :-) Let me know!

Deel dit artikel
Back to top