Reviews

MAC Alluring Aquatic - Extra dimension bronzers, blushes en bronzing powders

Gisteren kreeg ik een dikke envelop binnen met daarin het grootste deel van de MAC Alluring Aquatic collectie, niet gek natuurlijk! Vandaag is officieel de dag van de release, maar bij de verschillende counters ligt de collectie al even, what to do? Reviewen is misschien een beetje laat, maar aan de andere kant verkoopt Douglas en De Bijenkorf online de collectie vandaag pas. Toch maar reviewen, dan maar kort en bondig, verdeeld over verschillende artikelen. Kijk je mee naar de swatches van de bronzers en blushes?


dat was even doorwerken, gisterenavond foto's gemaakt en vandaag aan het reviewen!links Extra dimension bronzer Delphic & Aphrodite's shell (EUR 30,00) - bronzers in de bijzondere gel-to-powder textuur, ze lijken eerst cremig, maar op de huid voelen ze aan als een normale, zeer fijne poeder. In beide bronzers zitten heel fijne, gouden shimmers die prima op de huid hechten en eigenlijk alleen goed zichtbaar zijn als het licht erop valt.

Delphic - een diepe bronzer, perfect voor de wat getinte huid

Aphrodite's shell - de lichtste van de twee, een tikje meer roze en daardoor prima voor lichte huidjes

links Delphic & rechts Aphrodite's shell

alle verpakkingen zijn van turquoise kunstof met daarop fijne, waterdruppeltjes die dus blijven zitten op de verpakkingen, ik heb de producten niet mee onder de douche genomen voordat ik ze op de foto gezet heb. Je voelt de druppeltjes wel een beetje zitten.

links Bronzing powder Golden & rechts Refined Golden (EUR 27,50) - dit zijn normale bestaande bronzing powders van MAC, maar dus nu in een ander (mooi) jasje. De poeders zijn fijn van textuur, wat losser in vergelijking met de Extra dimension bronzers en dus kun je iets beter verdelen over een groot oppervlak naar mijn idee. 

Golden - een lichte bronzer met een peachy/perzik ondertoon met daarin fijne gouden shimmers

Refined golden - een medium bronzer met fijne gouden shimmers, goed verdeeld is dit een geweldige kleur, zeker één van mijn favoriete MAC bronzers

links Golden en rechts Refined Golden

links Extra dimension blush Sea me, hear me en rechts Seduced at sea (EUR 25,00) - deze hebben dezelfde textuur als de Extra dimension bronzers, de blushes laten zich mooi verdelen over de huid en geven een bijzonder mooie glow op de wangen, er zitten geen glitters in.

Sea me, hear me

Seduced at sea

links Sea me, hear me  en rechts Seduced at sea
pretty! Dit was de eerste review, er volgen nog twee artikelen en ik ga mijn best doen nog een look te maken vandaag.

Ik ben echt helemaal verliefd op de verpakkingen, die geven de producten net dat beetje extra dat nodig is! De zomercollecties van MAC passen altijd heel goed bij mij en ik draag de meeste producten dan ook regelmatig, zelfs die uit oudere collecties. Ik hou natuurlijk vooral van wat bescheiden, warme, natuurlijke kleuren die een mooie glans geven en eerlijk gezegd doen al deze producten dat zeker.
Als je snel bent, dan kun je nog wat van deze mooie producten scoren, momenteel kun je ze vinden in de online shop van De Bijenkorf (je vindt ze hier) en Parfumerie Douglas, uiteraard kun je ook nog kijken bij de verschillende MAC counters en op www.maccosmetics.nl. De collectie is een limited edition, alle producten komen eenmalig uit in deze verpakkingen. Scoren dus!

Straks meer reviews van de Alluring Aquatic collectie van MAC! Wat vind jij het mooiste product uit dit artikel?

Deel dit artikel
Back to top