Reviews

MAC Alluring Aquatic lip glasses & lipsticks

Toen ik net even door de Bijenkorf in Rotterdam liep zag ik dat de Alluring Aquatic collectie nog prima te verkrijgen was, ondanks de berichten van sommige mensen dat deze al helemaal uitverkocht was. Gelukkig maar, want zo kunnen jullie toch nog wat van de mooie items scoren! Heb je de artikelen van gisteren al gezien? Toen is jullie vast opgevallen dat er geen lipproducten te zien waren? Klopt helemaal, die komen namelijk voorbij in dit artikel, kijk je mee naar de lipsticks en lipglasses van de MAC Alluring Aquatic collectie?
de lipsticks van de Alluring Aquatic collectie hebben een extra frisse verpakking, net zoals de andere producten van de collectie, ik vind ze mooi! De lipsticks hebben allemaal de bekende vanille geur en zijn stuk voor stuk prettig in gebruik.

Van links naar rechts MAC lipstick Enchanted one, Goddess of the sea, Pet me please & Mystical (EUR 20,50 per stuk)

v.l.n.r. Enchanted one, Goddess of the sea, Pet me please & Mystical

MAC lipstick Pet me, please (frost) - een koele, "frosty" roze/lila lipstick die prima kleur afgeeft, een ijzige finish heeft en naar mijn idee een beetje ouderwets aandoet, maar dat kan ook zomaar weer een nieuwe trend zijn. Qua draagcomfort prima, maar qua kleur niet mijn favoriet, de frosty finish is niet zo mijn ding.


MAC lipstick Mystical (cremesheen) - een cremige, warme roze kleur die prachtig en draagbaar is, de cremesheen finish is prettig omdat de kleur dekkend is, maar de lipstick wel heel licht aanvoelt op de lippen en een mooie glans geeft. Dit is een lipstick voor alle dagen, gewoon mooi en niet al te opvallend.


MAC lipstick Goddess of the sea (cremesheen) - in de huls lijkt deze behoorlijk donker, maar op de lippen valt de kleur lichter uit en lijkt deze wel op een vriendelijkere versie van de it-lipstick Heroin. Van dichtbij ziet de lipstick er echt prachtig uit, maar in combinatie met mijn licht getinte huid en lichte haren ben ik minder enthousiast, ik denk dat deze bij iemand met donkerder haar erg mooi zal staan, fijne bijkomstigheid : door de koele ondertoon lijken tanden witten.


MAC lipstick Enchanted one (matte) - een matte perzik/roze lipstick zie prima dekt en een natuurlijke kleur geeft aan de lippen met een vrij matte finish. Matte lipsticks zijn ideaal als je houdt van een langhoudende lipstick, ze blijven namelijk behoorlijk lang zitten, handig natuurlijk! Wil je toch af en toe wat extra glans, dan kun je de Peackstock lip glass er overheen aanbrengen....de kleur lijkt trouwens erg op de Peachstick lipstick van MAC....of heb ik dat verkeerd gezien?

Naast de lipsticks vind je in deze collectie ook vijf lipglasses, waarvan ik er vier kan laten zien. De lipglasses kun je prima alleen dragen, maar natuurlijk kun je ze ook altijd combineren met de lipsticks, zo zullen de kleuren een stuk dieper worden. Maar omdat ik het belangrijk vind dat je goed kunt zien hoe de lipglasses eruit zien zonder basis, heb ik ze allemaal even op mijn "kale" lippen aangebracht.

van boven naar beneden : MAC lipglass Clear water, Water deities, Peachstock & Modern lure (EUR 19,00 per stuk)

hee...zie ik dat goed? Volgens mij heeft MAC een nieuwe applicator! Deze is wel heel fijn, de lipglass verdelen gaat heel fijn en met het puntje kun je de lipglass ook precies aanbrengen. De lipglasses ruiken ook naar vanille en plakken we een beetje, maar niet al te erg gelukkig!
swatches MAC lipglass Clear water, Water deities, Peachstock & Modern lure

MAC lip glass Clear Water - een lichtroze lipgloss met fijne witte shimmers, vrij transparant maar toch merk ik wel kleurverschil, mijn lippen worden toch iets lichter van tint en door de shimmer krijg je een lekker fris effect.


MAC lip glass Water deities - hmm...een frosty roze met een vleugje brons erin, een warme roze dus met een frosty finish, best mooi qua kleur maar niet mijn favoriet door de finish


MAC Lip glass Peachstock - een mooie nude lipgloss, die vrij goed dekt, maar wel in de lijntjes trekt als de lippen iets droog zijn. Ik breng normaal een lipbalm aan, maar met het swatchen van de 8 lipproducten kwam dat er niet van, als je dat wel doet, dan heb je van die lijntjes ook minder last. Peachstock is qua lipstick één van mijn favorieten, leuk dat er nu ook een lipgloss van is!


MAC lip glass Modern lure - een donkere berry tint die een tikje transparant blijft waardoor de kleur niet te "vampy" wordt en net iets frisser oogt, mooie kleur! Er zitten ook fijne roze/paarse shimmers in, die je subtiel ziet, dit is een kleur die je eigenlijk moet hebben, je bent dan helemaal on trend!

Morgen zal ik jullie de producten nog even kort laten zien in het Beautynieuws en ik maak ook nog een look met mijn favoriete producten uit deze grote collectie, ik hoop dat jullie dan een goed idee hebben van alle producten! Ik vind de lipproducten niet de mooiste van de collectie, ik ben vooral onder de indruk van de oogschaduws en vind de blushes erg mooi. Toch weet ik zeker dat ik Mystical en Enchanted one echt wel vaker ga dragen en dat geldt ook voor de Peachstock lipglass. Dat zijn allemaal kleuren die prima passen bij mijn normale make-up looks, die komen wel op!

Als je niet te lang wacht, dan kun je nog wat van deze mooie producten scoren, momenteel kun je ze vinden in de online shop van De Bijenkorf (je vindt ze hier) en Parfumerie Douglas, uiteraard kun je ook nog kijken bij de verschillende MAC counters en op www.maccosmetics.nl. De collectie is een limited edition, alle producten komen eenmalig uit in deze verpakkingen. Scoren dus!

Vind je hier nog wat leuks tussen zitten? Heb jij inmiddels al iets besteld uit de Alluring Aquatic collectie?

Deel dit artikel
Back to top