Fashion

Verslagje : een zalige avond bij Vogue Beauty Night Out

Afgelopen donderdag was ik aanwezig bij de allereerste Vogue Beauty Night Out, samen met 100 lezeressen van Vogue die een kaartje hadden kunnen bemachtigen en een flink aantal genodigden. Tijdens die avond (die bij mij duurde tot laat in de nacht) waren er 15 hotelkamers en -suites ingericht door merken als Yves Saint Laurent, Chloé, Philosophy, L'Oréal Paris en Valentino, in de suites kon je uitleg krijgen, werd je opgemaakt of kreeg je advies. Het was echt te gek! Kijk even mee naar mijn korte fotoverslag....


De eerste Nederlandse Vogue Beauty Night Out werd gehouden in The College Hotel in Amsterdam-Zuid, een zeer sfeervol hotel met mooie kamers. 

Voor mij was er ook een kamer gereserveerd, heel grappig tussen alle kamers waar de merken zich presenteerden! Ik zat volgens mij tussen de kamer van Cynthia (MissLipgloss.nl die er ook als gast was) en L'Oréal Paris, de suite van Chloé was ook heel dichtbij. Een zalige kamer met een bed op een verhoging, een fijn koffieapparaat met Illy koffie en een sfeervol gevoel. Lief van Vogue dat ze dit voor mij hebben geregeld, dat scheelde weer een lange reis naar huis na een gezellige avond!

De Velthuis Kliniek kennen jullie allemaal wel uit mijn strijd tegen de pigmentvlekken, zij gaven ook adviezen tijdens de avond maar de experts zoals huidtherapeute Annelijn van Ierland en de chirurgen gaven ook antwoord op brandende vragen. De drempel was, letterlijk, heel erg laag en ik denk dat er vast veel goede adviezen zijn uitgewisseld.

Interessant, natuurlijk merk huidverzorging met waanzinnig mooie verpakkingen : Absolution! Ik moest natuurlijk wel een beetje denken aan Diptyque qua uitstraling, het ziet er prachtig uit en de producten die ik heb getest voelden fijn aan. Binnenkort horen jullie er vast mee over, ik ga mij er nog even in verdiepen.

De suite van Philosophy werd heel goed bezocht, maar dat kan ook niet anders omdat de geweldige Marie de producten demonstreerde en natuurlijk uit liet testen door de bezoekers. Zij is zo leuk en weet enorm veel van alle Philosophy producten, als je haar ooit tegenkomt bij een speciaal event van Philosophy dan moet je haar zeker om advies vragen.

Alle mooie Philosophy producten bij elkaar, ik zie best wat favorieten van mij staan, jullie ook? Ik ben in elk geval heel blij met mijn Purity Made simpel mini...die van mij is net op en nu kan deze maandag mee op reis.

KenzoKi is een Japans merk dat hun suite helemaal had omgetoverd in Japanse stijl, compleet met lotusbloem in bad, zo leuk! PR dame Hazjar was gekleed in mooie "kimono" en zorgde voor thee en natuurlijk voor uitleg van alle producten. Ik ben gek op de Kenzoki producten met "rijst", die ruiken echt geweldig. Binnenkort komt er een fijne nieuwe cleanser uit, ik ben er heel nieuwsgierig naar!

Met zijn drietjes is het altijd gezelliig! Mascha, Cynthia en ik kennen elkaar nu meer dan 6 jaar en hebben echt alles vanaf het begin meegemaakt, bijzonder om dit met elkaar te delen. We spreken elkaar regelmatig, maar door alle drukke schema's hebben we niet altijd tijd om lang met elkaar af te spreken, nu hadden we een avond en nacht...heerlijk bijkletsen dus!

De suite van Chloé had zeker de mooiste badkamer, compleet met goodiebags in de douche en toilet, wat grappig om te zien. En natuurlijk rook het er zalig naar de klassieke Chloé parfum! 

Morgen is het moederdag, misschien kan ik dan ook wel zo'n versiering verwachten als ik naar bed ga? Vast niet.....ik heet tenslotte ook geen Chloé!

IOMA kende ik al wel, maar niet zo heel erg goed. Ik ben nu echter heel nieuwsgierig geworden door de fijne huidanalyse die er werd gedaan (niet bij mij, maar bij Cyntia). IOMA wordt verkocht bij een flink aantal filialen van ICI Paris XL en daar kun je ook terecht voor een (eenvoudige) huidanalyse, echt erg interessant. De producten heb ik weleens getest en zijn zeker fijn, ik moet ze toch maar weer eens op gaan zoeken....

IOMA heeft verschillende verzorgingslijnen, die je ook weer met elkaar kunt combineren. Of je nu hydratatie nodig hebt of juist een goede, verstevigende creme, je kunt het altijd vinden. Ga dus eens op zoek bij ICI Paris XL.

Valentino heeft echt zalige (en prachtige) geuren, ze deden een fijne handmassage en presenteerden hun mooie geuren, de nieuwe mannengeur is echt zalig!!!

De avond en nacht waren nog lang! Gelukkig had de hotelbar een kaart vol lekkere, maar slechte, hapjes...maar dat vonden we helemaal niet erg! De garnalenkroketjes waren favoriet bij mij!

Ik heb niet alles op de foto gezet, sommige kamers waren zo druk bezocht dat ze van begin tot einde vol zaten, zo werd de browtreatment van IngeBrows heel goed bezocht, maar was het ook druk in de kamers van Armani Beauty en Yves Saint Laurent. De bezoekers lieten hun haren doen bij Kerastase en konden uitgebreid de Clarisonic testen of ontspannen bij een yoga klas van KenzoKi. Natuurlijk werden ze ook verwend met lekkere hapjes zoals een springroll met krab en gezonde smoothies.

De eerste Vogue Beauty Night Out in Amsterdam was een groot succes! We hebben best een flink aantal bezoekers gesproken, ze waren eigenlijk ook allemaal lezeressen van onze blogs. Leuk, want het is altijd fijn om lezeressen te ontmoeten! Grappig dat sommigen een beetje nerveus waren om ons aan te spreken en te vragen of we op de foto wilden gaan, dat hoeft echt niet hoor. Don't be shy, ik vind het juist altijd heel leuk om een gesprekje aan te knopen, we hebben tenslotte altijd één gemeenschappelijke liefde : beauty!

Volgend jaar ben ik er weer bij, zeker weten! Dank je wel, Karen en Karin van Vogue,  voor de uitnodiging en veel complimenten voor jullie team, alles was perfect geregeld! 

Deel dit artikel
Back to top