Blogs & Editorial

Fotoblog deel 2,5 - diner in Villa Erba met MAC Cosmetics

Gisteren ben ik weer veilig teruggekeerd van een geweldige, inspirerende reis naar Italië. Momenteel ben ik bezig met het verwerken van de informatie die ik gisteren kreeg tijdens de Europese Trend Presentatie herfst/winter 2014 van MAC Cosmetics, maar er is zoveel te vertellen dat het artikel morgen online komt. Ik heb nog wel een paar gezellige, mooie foto's van het diner dat we hadden in een mooie Villa aan het Como Meer, kijk je even mee?


De dresscode voor het diner met alle mensen van MAC en de beauty pers was cocktail. Ik koos voor een jurkje van Karen Millen en schoenen van Dolce & Gabanna, gecombineerd met make-up van MAC (dat was te verwachten), op mijn ogen het Neutral Warm palette en natuurlijk draag ik Ruby Woo lipstick, what else?

Met de boot gingen we van ons hotel Villa d'Este naar Villa Erba, een grote villa met park in hetzelfde dorpje. Wat een waanzinnige locatie aan het Como meer, prachtig ook om te zien hoe de zon schijnt op de huizen aan de overkant van het meer. 

We werden opgewacht door een hele horde aan Italiaanse mannen, ze deden erg hun best en voorzagen ons van de nodige hapjes en drankjes. Helemaal in is de Aperol Spritz, al mag een goed glas Champagne ook nooit ontbreken, lekker hoor! Al moet je wel blijven opletten op hoge hakken met al die kleine steentjes...niet teveel champagne dus!

Lekker hapje anyone? 

Onze gezellige groep dames met in het midden de PR medewerker van MAC, Diederik, die alles perfect voor ons regelde. Van links naar rechts zie je Jessica van Red/Elle, mij, Simone van Marie-Claire, Diederuk, Ginette van Glamour, Manon van Grazia, Stephanie van Elle/Harpers Bazaar en Karen van Vogue.

Diederik moest ook nog even de Belgische dames op de foto vastleggen, leuk om hen ook te ontmoeten!

Het MAC team, althans...een deel ervan, dit zijn de belangrijkste mensen van het merk, zij bedenken alle producten die wij uiteindelijk in de winkels zien liggen en gebruiken, een creatieve groep mensen.

Karen Buglisi in het midden is de grote baas van MAC, leuk dat het een vrouw is, dat wist ik eigenlijk niet. Ze is een zeer gedreven vrouw, die daarnaast ook nog eens zeer vriendelijk en hartelijk is. En ja...haar schoenen waren to die for, al mocht haar Roland Mouret jurk er zeker ook zijn! Zij wordt omringd door het creatieve team van MAC met van links naar rechts Terry Barber, Gordon Espinet, Lyne Desnoyers, Karen, James Molloy en Balthasar Gonzales Pinel. Stuk voor stuk zijn ze allemaal zo aardig en toegangelijk, je kunt ze echt alles vragen, zo inspirerend!

Grote tafels met spiegels, veel kaarsen en glazen in een geweldige omgeving, heel fijn om hierbij te kunnen en mogen zijn!

Soms moet je jezelf even knijpen, dit had ik ook niet kunnen bedenken toen ik 7 jaar geleden mijn eerste stappen op het internet zette omdat ik meer wilde delen over mijn (toen al) favoriete make-up merk MAC. Hoe kan het lopen....

Aan het diner, het is echt altijd gezellig met zo'n groep vrouwen die allemaal gek zijn op mode en beauty, gespreksonderwerpen te over, al gaat het natuurlijk ook regelmatig over onze kids, huisdieren of mannen!

Als je in Italië bent, dan moet je zeker een goede Risotto eten en deze was ook zalig, met groene asperges, hmmmm.

Nog even de setting van bovenaf, dit was aan het einde van het diner waarna we allemaal weer met de auto teruggingen naar de verschillende hotels. Al gingen wij nog even op de koffie bij George Clooney, zijn villa ligt namelijk vlakbij het hotel waar we logeerden.....

Je kunt wel foto's blijven maken, alles is mooi!

Hee....op de toiletten kwam ik opeens handwashes en geurkaarsen van Jo Malone tegen, leuk! Jo Malone en MAC maken beide deel uit van hetzelfde concern, the Estée Lauder Companies, vandaar dat ze dit graag met elkaar delen. 
Vanavond zal ik jullie meer vertellen over de laatste dag, waar ik de grote Trend presentatie van MAC heb bijgewoond, maar er is zoveel te vertellen dat ik even de tijd wil nemen om alles goed te verwerken. Vanmiddag volgt nog een review waar jullie vast op hebben gewacht, niet van MAC overigens....
Deel dit artikel
Back to top