Inspiratie & Tutorials

gowithMax en ontdek de mooiste plekken

ad

Sinds vorige week ben ik op zoek naar een perfecte vakantieplek, maar dat is helemaal nog niet zo simpel, er is ook zoveel te vinden en je ziet door de bomen het bos niet meer. Gelukkig is daar Max, een leuke man die al op heel veel plaatsen in de wereld is geweest en zijn favoriete stekjes en uitjes graag met ons wil delen. gowithMax is een online platform waar je je gratis kunt aanmelden, daarna deelt Max dan graag zijn exclusieve aanbiedingen op het gebied van reizen en vrije tijd met ons. Kijk je even mee voor meer informatie?

Ik ben door mijn werk al op geweldige plekken op de wereld geweest, als beautyblogger kom je echt overal en daar geniet ik enorm van. Hoe heerlijk is het om op het strand van Curacao te ontbijten? Te gek natuurlijk! Maar ook dichterbij vinden we pareltjes, wat dacht je van mijn favoriete stad Londen, ik hou zo van de sfeer van die stad en de aardige mensen, heerlijk om een weekend naartoe te gaan. Vrijdag mag ik nog een dagje in Parijs vertoeven, voor werk dat wel, maar ik ga toch echt even wat tijd vrijmaken om sfeer te proeven in Parijs. Gewoon omdat het kan!


Debbie does New York, Londen (2x), Como, Dubai & Barcelona

Vaker leuker dingen doen is iets wat veel mensen zich voornemen, maar door de drukke dagelijkse bezigheden komt het er vaak niet van, daarnaast is het vaak ook erg duur. We zijn natuurlijk altijd wel in voor een leuke dag uit, een ontspannen dagje in een spa of een weekendje weg naar de zon of om te shoppen.
Wordt daarom nu (gratis) lid van het online platform gowithMax en Max vertelt je iedere dag over de leukste plekken, de mooiste aanbiedingen en gezelligste events. Zo mis je niets en kom je altijd op de leukste plekken, dat is toch heerlijk!


Ik ga me aanmelden, nu maar hopen dat Max ook fijne adresjes in Italië heeft! Vanaf vandaag kun ook jij je aanmelden voor gowithMax via deze link, als je je voor 15 juni 2014 aanmeldt maak je kans op een trip naar Londen, mag ik misschien met je mee?

Wat is jouw favoriete dagje of weekendje uit?
Deel dit artikel
Back to top