Nieuws

Inside Chanel - The colors of Chanel

Zwart, wit, beige, goud en rood - de vijf kleuren die de pijlers zijn van het huis Chanel. Chique, eenvoudig, luxe en onmiskenbaar de kleuren van Chanel. Wie heeft er niet zo'n prachtig zwart make-updoosje of lipstick in huis? Of misschien ben je wel de gelukkige eigenares van een klassieke zwarte Chanel tas of zo'n ultiem beige Chanel jasje? De rode Coromandel nagellak blijft altijd prachtig, net zoals de klassieke goudtinten in de accessoires en sieraden van het merk. Er is een mooie filmpje uitgekomen met wat interessante achtergrond informatie, kijk zeker even verder....

Op Inside Chanel kun je veel interessante, korte video's bekijken over de geschiedenis van het huis Chanel of hun iconische producten, van de Little black dress tot de klassieke Chanel no. 5 parfum. Ik ben gek op deze video's, ze zijn altijd prachtig gemaakt en geven exact het juiste gevoel weer wat ik krijg bij een merk als Chanel.
Toen ik vrijdag door de Rue Cambon liep overviel mij dat gevoel ook, het was rustig in de straat, bijna sereen en uit de winkel stapte alleen wat Chanel naaisters met hun meetlinten om en hun Camelia broches op. Als je naar boven keek zag je in de beige kleurige etages veel, heel veel ineengestrengelde C'tjes...Chanel neemt een groot deel van de straat in. Ik kan Coco zo ongeveer door de straat zien lopen als ik mijn ogen dicht deed, je moet zeker even langslopen als je in Parijs bent. Natuurlijk is de winkel binnenstappen ook erg fijn, maar dat lijkt mij geen verrassing.

Wat zijn jouw favoriete Chanel producten in de iconische kleuren? Ik kies dan toch voor de Beige parfum denk ik, zo'n heerlijke geur!

Deel dit artikel
Back to top