Nieuws

Vraag een Pupa kortingsvoucher aan & maak kans op een make-up pakket t.w.v. EUR 137

Dit jaar lijkt Brazilië wel de inspiratiebron te zijn van de zomermake-up collecties die we in de winkels zien. Ook Pupa heeft zich voor hun Viva Carioca collectie duidelijk laten inspireren door dit kleurrijke, tropische land. Ik hou er wel van, de mooie gekleurde eyeliners, de felle tinten oogschaduw en nagellakken, maar ook de siroopkleurige, glanzende lippen passen helemaal in dit tropische plaatje! De collectie van Pupa ligt nu in de winkels, maar ik ga ook een mooi pakket weggeven, kijk je even mee?

De zomerse Pupa Viva Carioca collectie bestaat uit in het oog springende looks en pure kleuren. In de nieuwe collectie staan de Carioca’s, de inwoners van Rio de Janeiro, centraal. Vanuit het zonnige Brazilië is deze kleurrijke collectie overgewaaid om de zomer sprankelend en vol met kleur te maken. De collectie is geïnspireerd door de gekleurde cocktails uit Rio de Janeiro, de tropische vruchten en de prachtige zandstranden.

De collectie bestaat uit 4 romige, zeer gepigmenteerde, limited edition oogschaduwduo's (EUR 15,75), vloeibare eyeliners in de kleuren brons, blauw, paars en groen (EUR 14,75), hydraterende en zeer glanzende Chubby Glosses in 3 kleuren (EUR 14,75), mooie gebakken Like a doll Luminys blushes (EUR 14,75) en 4 nagellakduo's met elk een andere finish (metallic & glanzend EUR 10,50). Meer informatie, swatches en tutorials kun je vinden op de website van Pupa : www.pupa.nl, daar vind je ook meer informatie over de verkooppunten.

swatches van het Pupa Viva Carioca lasting color gel duo Brazilian Glow 

Ben je inmiddels ook nieuwsgierig geworden? Dat komt het heel goed uit dat er een mooi make-up pakket te vergeven is, tenslotte is het altijd leuk om iets te winnen! Het Pupa make-up pakket dat je kunt winnen heeft een waarde van EUR 137,20 en bestaat uit de volgende producten:

  • Pupa Viva Carioca Vamp! Duo eyeshadow 002 EUR 15,75
  • Pupa Viva Carioca Lasting color gel duo 001 EUR 10,50
  • Pupa Viva Carioca Vamp! Long lasting eyeliner 001 EUR 14,75
  • Pupa Viva Carioca Chubby gloss 005 EUR 14,75
  • Pupa Viva Carioca Like a doll Luminys blush 205 EUR 22,50
  • Pupa Vamp! Mascara 100 EUR 17,50
  • Pupa Luminys touch 02 EUR 16,50
  • Pupa Angled blusher brush EUR 24,95

Daar kun je natuurlijk goed mee voor de dag komen de komende weken! En weet je wat het mooiste is, de kleuren passen ook prima bij het oranje jurkje of shirtje dat je aantrekt als je het Nederland elftal gaat aanmoedigen tijdens de WK Voetbal. Want hoe mooi de make-up collecties deze zomer ook zijn met hun Braziliaanse roots, we blijven toch fan van Nederland.
Pupa Vamp mascara is er in zes kleuren, waaronder Electric blue, Amethyst violet & Emerald green
Hoe maak je kans op het Pupa make-up pakket?

Dat is eigenlijk heel simpel, als je jouw gegevens invult op de Pupa actiepagina dan maak je automatisch kans. Maar er is meer! Je ontvangt als dank voor jouw deelname een kortingsvoucher voor de aankoop van een Pupa Vamp! mascara naar keuze, normaal betaal je EUR 17,50 voor deze  mascara, maar met de voucher betaal je nog maar EUR 9,99, een mooie deal! Meld je dus snel aan, je ontvangt de voucher direct per mail en wie weet ben jij ook wel de gelukkige winnares van het mooie Pupa make-up pakket, de winnares zal na afloop van de winactie (die loopt t/m 30 juni 2014) direct benaderd worden door Pupa.

Succes!

Deel dit artikel
Back to top