Nieuws

Kim Kardashian's bruidsmake-up

Vorig weekend stond de showbizz wereld behoorlijk op zin kop omdat Kim Kardashian trouwde met Kanye West, we hebben het allemaal wel gezien en gehoord. Na de bruiloft kwamen de details naar buiten, bijvoorbeeld over de mooie Givenchy bruidsjurk die Kim droeg tijdens de ceremonie in Florence en de mini Balmain die ze aantrok voor de receptie. Make-up artist Mario Dedivanovic heeft inmiddels ook laten weten welke make-up producten hij gebruikt heeft voor Kim's make-up look, kijk je even mee? Ik denk dat ze je bekend voorkomen.....

We kennen Kim natuurlijk van haar "signature" make-up look, strakke wenkbrauwen, een natuurlijke smoky eye, lange wimpers, natuurlijke kleuren op haar wangen en lippen, eerlijk is eerlijk het staat haar prachtig! Voor haar make-up look tijdens de bruiloft is Kim niet afgeweken van deze look en eigenlijk is dat gewoon heel slim, je wilt tenslotte wel als jezelf trouwen! Dat is ook direct mijn advies aan toekomstige bruidjes, blijf vooral dicht bij jezelf, ook al laat je jouw make-up doen door een professional. Ik heb al teveel bruidjes gezien met een make-up die dan misschien wel mooi oogde, maar gewoon niet paste bij de bruid in kwestie.

Make-artist Mario (die je ook kunt volgen op Instagram @makeupbymario) heeft vrij simpele, betaalbare producten gebruikt, of hij dit nu heeft gedaan omdat dit echt de favorieten van Kim (of van hem) zijn of dat het een interessante deal was met de betrokken cosmeticabedrijven, dat weet ik natuurlijk niet. Maar feit blijft wel dat wij een soortgelijke look simpel kunnen namaken en dat is toch wel weer leuk. Hieronder een lijstje met producten die hij heeft gebruikt:

Huid

 • Urban Decay Naked Skin Liquid Foundation EUR 34,05 (waarschijnlijk wel meerdere kleuren om het gezicht van Kim wat te shapen/vorm te geven en ik denk dat er ook nog wel een concealer is gebruikt)
 • Urban Decay Naked Flushed Highlighter, Bronzer & Blush EUR 27,75

Ogen:

 • Urban Decay Ink for Eyes Waterproof Precision Eye Pen
 • Urban Decay Eyeshadow Primer Potion in Original EUR 20,19
 • Urban Decay Perversion Mascara (moet nog in de winkel komen)
 • Kardashian Beauty Individual Lashes EUR 9,95
 • L'Oréal Paris Infallible Eyeshadow in Eternal Sunshine
 • Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade EUR 27,95

Lippen:

 • Kardashian Beauty Honey Stick Lipgloss in Natural Honey EUR 13,95
 • L'Oréal Paris Colour Riche Lipstick in Extraordinaire (dit is een beetje onduidelijk, ik zal eens kijken of ik nog meer informatie kan vinden)
 • L'Oréal Paris Liquid Lipstick by Colour Riche in Nude Ballet (tijdens de receptie, volgens mij niet in Nederland te koop)
Heb jij ook één of meer van deze producten in huis? Ik wel....toch maar eens proberen na te maken? Ik ben natuurlijk geen Kim K. (gelukkig niet!)
Deel dit artikel
Back to top