Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 22 2014

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Als je mij op Twitter en/of Instagram volgt, dan heb je een aantal foto's misschien al gezien maar in dit artikel zie je toch net iets meer. Kijk je mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!


Afgelopen zaterdag was ik al vroeg op pad met Sem om naar de Dutch You Tube Gathering te gaan, Bo was er al en ik wist niet wat ik meemaakte....mijn kids stonden dus achter een hek handtekeningen uit te delen en op de foto te gaan. Is dat bizar? Bo en haar BFF Roy hebben een superleuk game-kanaal op YouTube met behoorlijk wat fans, zo leuk om te zien hoe enthousiast iedereen was. Sem maakt soms ook video's daarvoor, dus hij wordt langzaam ook bekend in dat wereldje. En ja, ook ik werd herkend, soms van Beeautyscene, maar soms ook als de moeder van Bo, haha! Leuk! Hun game kanaal vind je hier : www.youtube.com/allthesegamez

Lush heeft weer lekkere nieuwe producten, waaronder de kleurrijke Granny take a dip bath bomb, die ik nog moet proberen. African Paradise is een bijzondere body conditioner die je onder de douche gebruikt en dan weer afspoelt. Ik vind het zalig hoor, maar ik vind het altijd zo zonde van het product dat je weer afspoelt, zeker als het een vrij dure pot is! De Strawberry shaving soap is zoet en fruitig en doet zijn werk goed, aanrader dus!

Albert Heijn heeft nieuwe Superjuices, groente/fruitsappen die 100 % vers zijn. Kiezen is natuurlijk lastig, maar ik vind persoonlijk de groentesappen niet echt heel lekker, vooral omdat er meer appelsap in zit dan groentesap en ik hou nu eenmaal niet van appelsap. Nee, die maak ik liever zelf, maar de vruchtensapjes zijn wel heel lekker, vooral blauwe bes en limoen! Je vindt ze zowel bij AH to go als bij de normale winkels.

Fijn zeg, Sisley brengt in augustus een zeer fijne, anti-aging huidolie uit die vol zit met bijzondere ingrediënten zoals rozenextract, natuurlijk ga ik deze testen, ik ben gek op huidolie! Het is het wondermiddel als je een droge huid hebt!

Altijd leuk om een nieuw merk te ontdekken, Lauren B. is het nichtje van kapper Philip B. en heeft een leuke Nail couture lijn die nu ook naar Nederland komt. Ik moet ze nog even wat langer testen, maar natuurlijk hoor je er zeker nog meer van.

Woensdagochtend ging ik met Bo op pad voor een leuke fotoshoot voor een samenwerking met L'Oréal en Men at work. We werden als moeder & dochter op de foto gezet in kleding van Men at work en binnenkort zien jullie de foto's. We gaan ook nog iets leuks weggeven, maar daarover hoor je zeker meer. We waren in het filiaal in Alexandrium Rotterdam en dat was echt de moeite waard, een hele grote winkel met enorm veel keus en veel goede adviseurs in de winkel. Ze verkopen er ook merken als Eleven Paris, Stylist own en Maison Scotch, leuk!

Bo heeft nog wat extra foto's laten maken door fotografe Barbara, ze kan wat mij betreft zo model worden! Nu zou ze dat zelf ook wel willen en daarom heeft ze zich opgegeven voor Hollands Next Top Model, ze kan nog wel wat stemmen gebruiken, dus mocht je even een seconde hebben, hier kun je op haar stemmen. Dank je wel!

Spelt is de trend van dit moment, deze tarwesoort wordt steeds vaker gebruikt om brood te maken, maar je kunt ook speltpannekoekenmeel en -eierkoekenmix vinden in de winkels. Wel even zoeken trouwens, maar gelukkig woon ik op het boerenland waar de molens om de hoek zitten, versgemalen meel voor mij dus!

Goh...zou het toeval zijn of heeft Essie deze nieuwe nagellakcollectie speciaal voor Nederland samengesteld? Haha...de Roarrrrange collectie vind je half juni in de winkels, swatches volgen nog.

Lila is de kleur deze zomer, Sweet Lilac van Chanel is too cute maar ook de verpakkingen van de MAC Kelly Osbourne collectie passen in het plaatje!

Ik moet nog even de mooie lipstick delen die ik droeg in de beautynieuwsvideo, het is de Miss Pupa Velvet Matt in Cranberry rood, een geweldige kleur en ik hou van de matte finish. Ik ben trouwens ook fan van de nude kleurige nagellak, perfect voor een mannequin manicure, het is Collistar CC nail lacquer 637 Cameo.

Iedere week ontdek ik weer nieuwe producten, waarvan sommigen echt favoriet gaan worden, zo ben ik heel enthousiast over de Parure Gold foundation van Guerlain, maar ik kan jullie ook vertellen dat L'Oreal binnenkort de mooiste blauwe eyeliner van deze zomer gaat uitbrengen, ik ben nu al verliefd!

Nog een kijkje bij de nieuwe collectie van deborah Lippmann vorige week in Colette, Parijs. Het is de New York Marquee collectie die vooral heel luxeus en chique oogt, de namen zijn ook weer heerlijk, binnenkort swatches maar nog even geduld omdat de collectie pas in augustus in de winkels zal liggen.

Lipstick Queen is een merk met echt prachtige lipproducten, dit is de lipstick in de kleur Jungle Queen en die staat prachtig bij een zomerse look. Alle lipsticks zijn heel erg gepigmenteerd en hebben verschillende finishes, ze dragen geweldig en het is weleens leuk om weer een nieuw merk te ontdekken. Je koopt ze o.a. bij Celeste Parfums en Mostert & van Leeuwen.
Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, volg mij dan op Twitter (@mrsbeautyscene) of Instagram (@mrsbeautyscene)! De komende week is (gelukkig) niet zo druk met afspraken, maar er staat wel iets leuks met Dior en Essie op de planning, helemaal rustig wordt het dus niet en dat vind ik helemaal niet erg. Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte! :-)
Deel dit artikel
Back to top