Fashion

Handig - Sephora.com verstuurt nu ook naar Nederland (zonder kans op extra invoerrechten)

Gisteren zag ik op Instagram een reactie staan dat de Amerikaanse webshop van Sephora naar Nederland zou verzenden.....ik was helemaal verbaasd, maar ook enorm blij! Natuurlijk moest ik het zelf gaan ontdekken en jawel, toen ik de webshop opende kwam er direct een pop-up in beeld. Sephora.com verstuurd nu ook naar Nederland en daar word ik als beauty liefhebber enorm blij van, nu zijn er weer enkele "hard to get" merken wat makkelijker bereikbaar voor ons. Natuurlijk heb ik mijn eerste bestelling al geplaatst, kijk je even mee naar de informatie?

Wat een verlies was het toen Sephora zijn winkels in Nederland sloot! Merken als Make Up For Ever, Urban Decay, Too Faced en Sephora's merk leken behoorlijk onbereikbaar te worden voor ons. Goed, bij de Franse webshop van Sephora kunnen we wel bestellen (lees ook dit artikel even door), dat scheelt iets, maar dat we nu ook bij de Amerikaanse webshop van Sephora kunnen bestellen is nog veel leuker. Waarom? Omdat het assortiment veel groter is en er leuke, interessante merken verkocht worden die niet in Europa worden verkocht. Ik heb wat leuke spullen op een rijtje gezet voor jullie, maar kijk vooral zelf even op Sephora.com.
Bestellen bij Sephora.com, de belangrijkste informatie op een rij:
  • verzendkosten zijn EUR 10,00 bij bestellingen boven EUR 75,00. De bestellingen worden snel verstuurd, binnen 5 werkdagen krijg je een email met een verzendbevestiging met een trackingcode, maar ik heb al ervaringen gehoord dat de bestelling vaak al binnen die tijd binnen is. 
  • de bedragen van de producten worden automatisch omgerekend naar euro's, je kunt niet in dollars afrekenen.
  • naast de verzendkosten betaal je ongeveer 21 % aan belastingen & fees bovenop de aankoopprijs, maar dan krijg je dus gegarandeerd geen invoerrechten, douanekosten of welke kosten dan ook bij aflevering. Je ziet dit bedrag wel pas als je gaat afrekenen, check het dus nog even voordat je de definitieve order plaatst!
  • betalen kan alleen met een creditcard, ook gewoon met een Nederlandse, dus dat is heel makkelijk.
  • niet alle merken en producten worden verzorden naar Nederland, zo versturen bijvoorbeeld NARS, Urban Decay, Smashbox en Bobbi Brown niet naar Nederland. En volgens mij worden nagellakjes ook niet naar Nederland verzonden, dat alles heeft natuurlijk te maken met de regels en afspraken met de betreffende merken.

Waar ik ook heel blij mee ben is het Beauty Insiders reward programma van Sephora, je spaart namelijk punten bij iedere aankoop en kan die weer inwisselen voor leuke extra's. En er zijn vaak interessante aanbiedingen, kortingen en speciale acties...als het goed is kunnen we daar nu ook van profiteren. Mijn bestelling is dus onderweg, uiteraard horen jullie er vast meer over, in elk geval op mijn Twitter & instagram account, maar als jullie meer willen weten ook wel in een artikel. Shop ze : www.sephora.com !!!

Wat vinden jullie van dit nieuws? Word je al een beetje enthousiast? Of heb je misschien zelfs al een bestelling geplaatst? Ik wil wel weten wat je besteld hebt, misschien ontdek ik zo ook nog iets nieuws!

Deel dit artikel
Back to top