Inspiratie & Tutorials

Zin in een verwendag? Win kaartjes voor Spa Sport Hotel Zuiver

Een dagje naar een spa is voor heel veel mensen een dag van ultieme ontspanning. Zalig met een vriendin of met jouw partner de hele dag genieten van een mooie omgeving, fijne zwembaden en sauna's, heerlijk eten en behandelingen, wie heeft er geen zin in? Ik mag nu 5 x 2 kaartjes weggeven voor het mooie Spa Sport Hotel Zuiver in Amsterdam, waar jij heerlijk kunt gaan ontspannen! Misschien een leuke tip straks tijdens het WK voetbal, mocht je dat willen ontlopen? Kijk even mee hoe je kans maakt?


Zuiver heeft één van de grootste zwembaden van Amsterdam, het is gedeeltelijk onoverdekt en dat betekent dat je ontspannen kunt zwemmen in de open lucht, maar dan wel in behaaglijk warm water, zalig! Naast het zwembad vind je in de Spa van Zuiver ook aromabaden, whirlpools, dompelbad, hot tub en een verkoelende waterval.

Een dagje uit is niet compleet zonder een heerlijk lunch, hapje of drankje, in Zuiver kun je genieten van een lunchbuffet of een lekker ontbijtje als je een vroege vogel bent. Wil je het wat uitgebreider, dan kun je plaats nemen in het a la carte restaurant. Overal in Zuiver vind je mooie zitjes om lekker bij te komen.

Een caldarium is altijd mijn persoonlijke favoriet, de warmte is niet te intens en zorgt er bij mij voor dat ik mij echt ontspan. De banken lijken hard, maar zijn verwarmd en daardoor ultiem relaxend. Juist de afwisseling tussen de verschillende sauna's en treatments maken een dagje spa zo fijn!

Natuurlijk vind je in Zuiver ook gewone Finse sauna's, maar ook een stoombad, muzieksauna, haardsauna of kleurentherapiesauna, keuze genoeg! En na een rondje sauna vind ik het altijd heerlijk om in een ijskoud dompelbad te springen, jullie ook?

In Spa Sport Hotel Zuiver kun je naast de faciliteiten ook nog diverse behandelingen ondergaan, varierend van een korte ontspanningsmassage tot een  massage op maat die wel 80 minuten duurt. Er is ook een Hamman, waar je bijvoorbeeld een dadel scrub kunt laten doen, maar ook voor een gezichtsbehandeling of pedicure kun je terecht. Deze behandelingen en masssages moet je wel van te voren reserveren en variëren in prijs van EUR 10 tot EUR 69 per behandeling. 

Wil je kans maken op 2 toegangskaarten voor Spa Sport Hotel Zuiver in Amsterdam? Goed nieuws, ik mag in totaal 10 kaarten weggeven, 5 x 2 om precies te zijn zodat je gezellig samen met iemand kunt gaan genieten van een heerlijke ontspannen dagje spa. Meedoen is simpel, het enige wat je moet doen is je voor 30 juni 2014 aanmelden op deze actiepagina van gowithMax.

Na afloop van de actie krijgen de winnaars een mail van gowithMax en krijgen ze hun kaartjes toegestuurd, je mag dan uiteraard zelf een dag kiezen waarop je naar Zuiver wilt gaan. Meer informatie over Zuiver vind je hier : www.zuiveramsterdam.nl

GowithMax is een online platform waar je je gratis kunt aanmelden, Max deelt iedere dag zijn nieuwste tips in de volgende categorieën : fun, relax, stay, travel & shop. Iedere dag kun je zien wat Max nu weer voor leuke aanbieding heeft gevonden, zo blijf je goed op de hoogte en kun je tegen leuke prijzen mooie dingen doen. 

Ga jij graag naar een spa? Of wil je graag maar ben je nog nooit geweest? Doe dan mee met de winactie, het is echt de moeite waard, Zuiver krijgt hoge waarderingen en was bijvoorbeeld de winnaar van Noord-Holland tijdens de Nationale Wellness verkiezing 2013. 

Deel dit artikel
Back to top