Reviews

Anastasia Dipbrow Pommade - review

Het musthave product voor de wenkbrauwen is volgens veel buitenlandse bloggers de Dipbrow Pomade van Anastasia, een gekleurde wenkbrauwgel die perfect hecht aan zowel de huid als de haartjes en daardoor vooral heel goed blijft zitten. Als je, net zoals inmiddels veel vrouwen, erg gehecht bent aan strakke, getekende wenkbrauwen, dan is dit zeker een uitkomst. Maar ook als je het liever iets natuurlijker wilt, kun je de Dipbrow pomade heel goed gebruiken. Kijk je mee naar mijn review?


Dipbrow Pomade van Anastasia is verpakt in een glazen potje, de Dipbrow lijkt nog het meeste op een gel-eyeliner qua textuur. De Dipbrow komt in vijf tinten : Blonde, Auburn, Chocolate, Ebony en Dark Brown, de kleur die ik heb gekozen. Ik heb de kleur gekozen op basis van swatches die ik online had opgezocht, dat was nog lastig kiezen omdat de drie geschikte kleuren allemaal nogal erg donker waren. Let erop dat je het dekseltje goed dichtdraait, de Dipbrow kan uitdrogen.

Goed, het werd dus Dark Brown en op zich is die kleur wel goed voor mij, misschien een tikje te donker maar dan vooral als ik deze wat te sterk aanzet, je kunt de Dipbrown nl. ook vrij licht aanzetten en dat scheelt een stuk. De formule lijkt echt op de Fluidline van MAC, de Dipbrow is zeker net zo gepigmenteerd en zacht op de huid, wel droogt deze een stuk sneller en is het effect mooi mat.

Dipbrow Pomade is een waterproof wenkbrauw product dat je kunt gebruiken om de wenkbrauwen vorm te geven, ze van vorm te veranderen en ze eventueel qua kleur iets aan te passen. De Dipbrow hecht zowel aan de huid als aan de haartjes en dat werkt echt heel goed! Waar poeder soms weleens minder goed hecht aan de huid, doet de Dipbrow het zonder problemen, zelfs als de huid wat vetter is.

ingrediënten Anastasia Dipbrow Pomade Dark Brown

swatches 
Anastasia Dipbrow Pomade Dark Brown, een diepe donkerbruine, vrij warme kleur. Ik heb de swatches aangebracht met een schuin penseeltje, dat is de fijnste manier om de Dipbrow aan te brengen. Boven heb ik een wenkbrauw getekend met Dipbrow, daaronder heb ik de Dipbrow stevig aangezet op de huid en helemaal onderaan zie je dat je Dipbrow ook licht kunt aanzetten.
 
Ik doe eigenlijk maar weinig aan mijn wenkbrauwen, ik epileer af en toe een haartje onder de wenkbrauw en hou ook de wenkbrauwhaartjes tussen de wenkbrauwen in de gaten, die epileer ik natuurlijk ook. Van tijd tot tijd ga ik even bij Anastasia langs voor een onderhoudsbeurt inclusief het waxen van de donshaartjes boven de wenkbrauw, dan zien ze er net iets strakker uit. Zoals mijn wenkbrauwen nu zijn, zo zijn ze van nature, ik heb vrijwel niets aan de natuurlijke vorm gewijzigd en eerlijk gezegd heb ik daar ook niet echt behoefte aan. Ik hou van mijn volle wenkbrauwen! Natuurlijk heb ik wel foto's gemaakt van het resultaat van Dipbrow op mijn wenkbrauwen.

links : mijn natuurlijke wenkbrauwen | rechts : wat Dipbrow pomade aangebracht onder de wenkbrauw om ze iets rechter te maken aan de onderkant, ook aan het begin een iets duidelijkere begin gemaakt

links : ik concentreer de Dipbrow aan de onderkant en tip eventuele lichte plekjes in de wenkbrauwen aan | rechts : het resultaat na het aanbrengen, ik heb de wenkbrauw ook iets verlengd

links : met het borsteltje kam ik de Dipbrow door de haartjes, van beneden naar boven, zo komt de kleur ook daar terecht | rechts : klaar, de kleur is duidelijk donkerder terwijl ik echt maar heel weinig Dipbrow heb gebruikt, de wenkbrauw is iets strakker van vorm maar nog steeds natuurlijk zonder rechte hoekjes, want dat vind ik niet mooi. Maar natuurlijk kun je iedere vorm maken die je wilt.

Wat vind ik van Anastasia Dipbrow Pomade?
Dipbrow doet zeker wat er beloofd wordt, het is een makkelijk aan te brengen gekleurde wenkbrauwgel die behoorlijk goed gepigmenteerd is. Je hebt maar weinig product nodig om een goed resultaat te krijgen, wees dus voorzichtig in het begin, want als de Dipbrow eenmaal gedroogd is, is weghalen niet meer zo eenvoudig. De droogtijd is kort, je moet dus zeker een beetje snel werken, anders lukt het bijna niet meer om de Dipbrow uit te vagen of te blenden met de haartjes. Dat is op zich goed nieuws over de houdbaarheid, die is nl. geweldig! Zowel op de haartjes als op de huid houdt de Dipbrow perfect, ook als je zweet zoals tijdens warme dagen, het product is zeker waterproof. Verwijderen is daarentegen weer goed te doen, gebruik het liefste een reiniger die je combineert met water (met mijn Philosophy made simple gaat het prima) en dan zijn jouw wenkbrauwen zo weer verdwenen! Haha...hou het wel een beetje natuurlijk, want ik zie de laatste tijd toch aparte wenkbrauwen voorbij komen op social media! 

De Anastasia Dipbrow pomade is zuinig in gebruik, een potje bevat 4,0 gram product en kost EUR 27,95 bij Parfumerie Douglas, waar het exclusief in Nederland te koop is (mijn potje komt bij Sephora.com vandaan). Zoals ik al aangaf zijn de kleuren behoorlijk donker, vraag dus het liefste even om advies voor je een Dipbrow koopt of ga even op onderzoek uit op het internet. Ondanks dat het een fijn product is, weet ik niet zeker of het een echte favoriet van mij wordt, volgens mij vind ik het effect net iets te hard en donker, maar ik gebruik het nog even een tijdje om het zeker te weten.

Heb jij al een favoriet wenkbrauwproduct? Lijkt deze Dipbrow Pomade van Anastasia je iets? 

Deel dit artikel
Back to top