Nieuws

Win kaartjes voor een private screening van Maleficent incl. MAC Maleficent make-over

Vorig weekend ben ik naar de nieuwste Disney film Maleficent geweest, samen met mijn kids en ik was echt behoorlijk verrast! Angelina Jolie speelt de sterren van de hemel in deze sprookjesachtige fantasy film gebaseerd op het bekende sprookje Doornroosje. Jullie weten natuurlijk allemaal dat MAC Cosmetics een speciale collectie gecreeërd heeft op het Maleficent personage, die collectie vloog letterlijk de winkels uit. Heb jij de film nog niet gezien, dan heb ik een hele leuke winactie, ik mag nl. kaartjes weggeven voor een unieke private screening bij Disney, inclusief MAC Maleficent make-over!

Maleficent is een heerlijke, spannende en ontroerende fantasyfilm die je zeker zal verrassen, in de film kom je eindelijk te weten hoe het komt dat Maleficent zo slecht is. Of is ze eigenlijk helemaal niet zo slecht als ze lijkt? De film zit boordevol prachtige effecten, sprookjesachtige wezens en ontroerende momenten en natuurlijk ziet Angelina er prachtig uit met haar MAC make-up...let ook op haar geweldige rode lippen!
Wat kun je winnen?
  • een privé voorstelling voor 2 personen (samen met ca. 25 andere gasten) in de private screening room van Disney van de film Maleficent met Angelina Jolie in de hoofdrol
  • voorafgaand aan de film wordt de prijswinnaar van de "groenste ogen van Nederland" bekend gemaak en kijrgen jullie een Maleficent touch-up door een make-up artist van MAC Cosmetics
  • je mag tevens een professionele foto laten maken in Maleficent stijl, die je uiteraard later ontvangt
  • tijdens de film zul je uiteraard verwend worden met lekkere hapjes en drankjes
Waar & wanneer?
  • op vrijdag 13 juni 2014 a.s., vanaf 13 :00 uur in de private screening room op het hoofdkantoor van Disney Nederland in Hoofddorp (goed te bereiken per auto en OV)
Hoe maak je kans?
  • laat hieronder een berichtje achter waarin je vertelt waarom nu juist jij deze kaartjes moet winnen. Zorg er natuurlijk wel voor dat je op het genoemde tijdstip kunt komen, anders is het ook niet handig. Je kunt vandaag de hele dag meedoen, vanavond laat zal ik een winnaar kiezen en die een mailtje sturen, zorg dus dat je jouw juiste email adres koppelt aan jouw profiel!
Doe gezellig mee, ik geef in totaal 3 keer 2 kaartjes weg! Twee kaartjes via dit artikel, twee kaartjes via Instagram en twee kaartjes via Facebook, natuurlijk mag je aan alledrie de acties meedoen, maar je kan maar 1 keer twee kaartjes winnen. 
Deel dit artikel
Back to top