Reviews

Debbie's favoriet - Batiste XXL Volume

Gebruiken jullie weleens droogshampoo? Ik deed dat heel af en toe, juist op de dagen dat ik eigenlijk mijn haren zou moeten wassen maar ik er geen zin in had, herkenbaar? Inmiddels hoort het gebruiken van een droogshampoo tot mijn routine en ik gebruik het nu direct na het wassen van mijn haar.....hoe gek is dat? Niet zo gek, want met mijn nieuwe favoriet van Batiste krijgt mijn haar direct heel veel volume en is het heerlijk stug waardoor het veel fijner valt en draagt. Kijk je even mee?

Batiste heeft al jaren droogshampoo, het is misschien wel één van de bekendste merken en de kwaliteit van alle varianten is prima. Er is een "normale" variant, maar er zijn ook speciale varianten voor blond en bruin haar, droogshampoo heeft nl. weleens de neiging om wat wit uit te slaan in het haar en dat wil je niet altijd. Ik heb de andere varianten van Batiste ook getest en die deden hun werk wel, maar niet zo heel goed als hun nieuwe variant : XXL Volume.
Dit is mijn favoriet, ik ben er inmiddels zo verslaafd aan dat ik afgelopen week drie nieuwe bussen kocht, ik wil dus echt niet zonder zitten, dan zit mijn haar dus echt niet. Waarom heb ik dit niet eerder ontdekt? En dan te bedenken dat de XXL Volume al een paar weken tussen mijn nog te testen spullen stond....die "bad hairdays" had ik dus niet hoeven hebben!

Batiste XXL Volume (EUR 5,99) werkt niet anders dan een andere droogshampoo, je moet de bus goed schudden en vervolgens spray je van een afstandje de droogshampoo op de haaraanzet. Dat kan bijvoorbeeld alleen jouw kruin zijn, maar juist als je de onderste lagen van het haar optilt en er wat droogshampoo op spuit krijg je enorm veel volume, ook in het haar. Maar kijk eerst even naar de voor, tijdens en na foto's:


voor de Batiste XXL volume, direct na het wassen van mijn haar met de L'Anza Keratine shampoo, conditioner en hair treatment, ik heb mijn haar een beetje droog geföhnt

voor de droogshampoo valt mijn haar gewoon recht naar beneden, ik zou niet zeggen dat het echt slap is, maar luchtig is wat anders wat mijn betreft

Natuurlijk moet je de droogshampoo op de haarwortels sprayen, maar ik spray ook een beetje tussen mijn haar, zo krijg je dat fijne, stugge gevoel waardoor mijn haar veel beter te handelen is

Na een minuutje haal ik dan mijn handen even goed door mijn haar, dat wordt het wat luchtiger, je kunt het daarna ook direct wat uitborstelen, het effect blijft.

na de Batiste XXL volume droogshampoo, mijn haar oogt luchtiger, voller en misschien ook een stukje wilder, maar daar hou ik wel van. 


Misschien lijkt het op de foto's niet zo enorm wild of vol volume, het is vooral het gevoel in mijn haar dat zo fijn is, het is zo lekker stug en valt zoals ik wil. Ik hoef maar even met mijn handen door mijn haar de gaan om voor extra volume te zorgen, dat is heel fijn. 

Ik ben echt fan! Er zijn nog een paar voordelen die ik heb ontdekt zo blijft het effect een paar dagen, eigenlijk tot de volgende wasbeurt en zelfs de wasbeurt kan ik nu wat uitstellen, zo was ik mijn haar nu maar 1 keer per 5 dagen! En dan ziet het er geen moment vettig uit, zelfs niet op de laatste dag. Ik vind ook dat mijn haar veel minder klit, zeker nu het zo warm is geweest scheelt dat heel erg. Ik spray trouwens nog weleens wat extra droogshampoo tussendoor, dat gaat prima, 's avonds borstel ik mijn haar wel even goed door. Ook qua kleur zie ik voordelen, maar dat geldt waarschijnlijk niet voor iedereen, ik vind nl. dat de droogshampoo mijn haar wat helderer, minder geel maakt en dat komt waarschijnlijk toch omdat de droogshampoo iets wit blijft. Voor blondines is dat prima, maar ik kan mij voorstellen dat het voor donkere haarkleuren niet zo prettig is, misschien wel iets om rekening mee te houden?


Binnenkort ga ik jullie meer vertellen over deze fijne L'Anza Keratin Healing oil shampoo (EUR 49,95), conditioner (EUR 49,95) en hair treatment (EUR 49,90), je shopt ze onder andere bij www.haarshop.nl

Kortom, allemaal aan de droogshampoo, zeker in de (warme) zomer is het een ideaal product en ik hou deze Batiste XXL volume droogshampoo zeker in mijn vaste routine, ik vind het een heerlijk product!. Je betaalt voor een bus EUR 5,99 en daar doe ik ongeveer drie weken mee, prima te doen dus, je koopt het o.a. bij Bol.com en diverse drogisterijen.

Heb jij deze droogshampoo weleens gebruikt?

Deel dit artikel
Back to top