Fashion

Wie wil er nu geen 25 % korting bij ICI Paris XL ?

Korting tijdens het beautyshoppen, dat wil iedereen natuurlijk wel! Speciaal voor jullie heb ik een unieke code voor de webshop van ICI Paris XL, waarmee je 15 % extra korting krijgt bovenop de standaard 10 % korting. Niet gek natuurlijk, want zo kun je vlak voor de vakantieperiode toch nog wat extra zonnebrand inslaan of een mooie bronzer! Of misschien toch die blauwe eyeliner of mascara die zo hip is deze zomer? Kijk snel even verder en bestel met 25 % korting bij ICI Paris XL!


Op deze Les 4 ombres van Chanel krijg je ook korting, ze kosten dan EUR 37,50 i.p.v. EUR 50,00

Ook leuk zijn de Yves Saint Laurent Kiss & Blushes, met korting betaal je EUR 26,62

Of koop je dan eindelijk mijn fijne exfoliërende producten van Chanel & Philosophy? (Perricone MD wordt helaas niet bij ICI Paris XL verkocht)
Normaal krijg je 10 % korting op de adviesprijzen van vrijwel alle merken (er zijn altijd uitzonderingen) maar als je bestelt via deze link dan krijg je nog eens 15 % extra korting, in totaal krijg je 25 % korting op jouw bestelling. De korting is niet geldig op producten van La Mer, Clarisonic, Narciso Rodriguez, Tom Ford, Viktor & Rolf, de Vivabox en op Gift Cards. Je kunt deze korting ook niet combineren met andere kortingsacties, gelukkig blijft er nog altijd genoeg over om uit te kiezen!

Hoe krijg je korting?
Ga direct naar de webshop van ICI Paris XL via deze link, shop de producten die je wilt en gebruik tijdens het afrekenen deze unieke vouchercode: 2000200041146
Deze kortingscode is geldig tot 23 juni 2014, je hebt dus nog even de tijd om deze te gebruiken en volgens mij kun je de code ook meerdere malen gebruiken. Werkt de kortingscode niet op bepaalde artikelen, dan zijn die helaas uitgezonderd van de korting, daar kan ik niets aan doen. De korting werkt alleen in de online shop en helaas niet in de winkels van ICI Paris XL.

Ga jij nog iets fijns bestellen nu je deze korting krijgt? Ik ben wel benieuwd naar wat jullie bestellen, dus laat het mij zeker even weten! En je mag dit artikel natuurlijk ook delen op social media!
Deel dit artikel
Back to top