Reviews

Look of the day met NARS contour blush, Hourglass Luminous Flush & MAC Neutral cool eyeshadow palette

Soms vind ik mijzelf eigenlijk behoorlijk saai, zeker wat make-up betreft, ik kies toch altijd het liefste voor een vrij neutrale look en dan zou je denken dat ik ook heel vaak dezelfde producten gebruik. Toch is dat echt niet zo, ik kies vrijwel dagelijks voor een andere combinatie van producten, tenslotte moet ik ook echt blijven testen om de fijnste producten te ontdekken voor jullie. Vandaag draag ik een look met een aantal nieuwe, mooie producten van Hourglass, NARS en Charlotte Tilbury, kijk je even mee?



Jullie weten dat ik gek ben op de MAC Neutral oogschaduwpalettes, vorige maand heb ik de warme versie enorm vaak gebruikt maar ik vond het tijd worden dat de koele versie ook eens gebruikt werd. Vandaag heb ik 4 oogschaduws uit dit palette op, van de middelste rij om precies te zijn : Pick me up, Crushed clove, Deception en Brun (uit het MAC X 15 eye shadow neutral cool EUR 125,00)

Naast deze oogschaduws heb ik ook een lijntje getrokken met de Fluidline Blacktrack van MAC, mijn mascara is Le volume de Chanel (zoals zo vaak), op mijn wenkbrauwen heb ik de Anastasia Dipbrow pommade in Dark Brown.

Op mijn ooglid heb ik Crushed clove aangebracht, in de arcadeboog zit Deception met daar overheen wat Brun, Pick me up is een vrij matte beige tint die ik onder mijn wenkbrauwen heb aangebracht.

Helemaal nieuw in mijn routine is de Contour blush Paloma van NARS (EUR 38,15), die ik besteld heb bij HQHair.com. Het is een poederblush in een matte, bruine tint die inderdaad erg fijn is om te contouren. De kleur lijkt vrij licht, maar is behoorlijk gepigmenteerd en dus heb je maar weinig nodig om een mooie schaduw te creëren, het poeder blendt goed in de huid en het effect is natuurlijk. De lichte highlighter is ook mat, je gebruikt deze dus niet voor een extra glans maar puur om sommige delen van het gezicht wat op de lichten. Ik vind het fijn werken, ik voel een nieuwe favoriet opkomen!

Ook nieuw is deze Airbrush Flawless finish skin perfecting micro-powder in medium van Charlotte Tilbury (GBP 33,00). Dit fijne poeder geeft mijn huid net een mooiere finish, de meeste glimmende plekjes worden wat matter zonder dat de poeder een laagje achterlaat. Het poeder is zeer fijn gemalen en heel licht van kleur, bijna transparant en geeft een zijdezachte finish, een heerlijk poedertje dat ook nog eens in een lekker plat doosje zit, handig om mee te nemen! Charlotte Tilbury koop je nog niet in Nederland, wel bij Selfridges, Net-a-porter en haar eigen webshop, ze heeft echt fijne producten, er staat nog enorm veel op mijn wishlist!

Jullie zagen net de contourblush van NARS die zorgt voor schaduwen op het gezicht, maar als tegenhanger moet je dan ook wat extra licht op het gezicht aanbrengen, dat doe ik sinds kort met de Estée Lauder Brush-on-glow BB highlighter (EUR 27,50). Dat is een pen met een vloeibare, vrij matte highlighter die ik op bepaalde delen aanbreng voor ik foundation aanbreng. Willen jullie precies weten hoe het werkt? Het maakt echt een enorm verschil, ik zie er veel frisser uit naar mijn idee sinds ik dit toverpennetje gebruik.

De blushes van Hourglass zijn amazing! De pigmentatie is prachtig, ze blijven de hele dag perfect zitten en ze hebben een mooie glans, die het onnodig maakt om een extra highlighter aan te brengen. Dit is Luminous Flush (EUR 35,00), een perzik-koraal tint die heerlijk zomers oogt, ze zijn echt heel fijn en zeker aan te raden. Je kunt ze bestellen bij Sephora.com, Net-a-porter en ook bij Space NK. Mijn lipstick is de Estée Lauder Pure color Envy in Intense nude.

De look, zo kun je de oogschaduw nog even goed zien, ik heb deze opgebracht met mijn MAC 217 en 224 kwast, de fluidline heb ik met de MAC 210 kwast aangebracht, een heel dun kwastje.

Nou, ik had wel iets vrolijker mogen kijken...neem het mij niet kwalijk, ik heb nl. een vervelende peesontsteking in mijn pols die hopelijk snel weer over is!

Fijne nieuwe producten dus, ik gebruik ze nu alweer een tijdje en ze bevallen goed en wat ben ik toch blij met de MAC eyeshadow X 15 neutral palettes, dat zijn echt de aankopen van de afgelopen maanden, geweldig! Als je van oogschaduw houdt, dan moet je er eigenlijk één kopen (o.a. bij De Bijenkorf), je zult er geen spijt van krijgen ondanks de best hoge prijs. Willen jullie nog meer weten over de producten die ik heb gebruikt? Laat het mij dan zeker weten!

Deel dit artikel
Back to top