Reviews

Video review - Kiehl's Midnight Recovery Concentrate

Vanaf vandaag ga ik regelmatiger een product in een video reviewen, dat was al het plan maar door een vervelende peesontsteking in mijn pols heb ik van een nood maar een deugd gemaakt. Natuurlijk blijven er ook geschreven reviews, maar ik wil het wel wat afwisselen met video reviews. Vandaag laat ik jullie de Kiehl's Midnight Recovery Concentrate zien, een serum op oliebasis dat de huid in de nacht hersteld door de anti-oxidanten en goede oliën die erin zitten. Wil je er meer van weten, bekijk dan de video zeker even.....

Kun je de video niet zien? Klik dan hier

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate is een serum/elixir op oliebasis dat boordevol plantaardige extracten en oliën zit, je gebruik een paar druppels op de schone huid gedurende de nacht en kan eventueel ook nog een nachtcreme gebruiken, dat hoeft echter niet.

ingrediëntenlijst Kiehl's 

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate koop je bij de verkoopunten van Kiehls voor EUR 39,00 (pipet flacon 30 ml) o.a. in de webshop van De Bijenkorf en de filialen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Kiehl's heeft ook 2 winkels in Amsterdam, op de Hobbemastraat 4 en de Heiligeweg 53, je kunt ook online shoppen via www.kiehls.nl.

Stem je straks ook op 1 van de 4 producten die ik laat zien op Facebook en Instagram? Misschien zie je het product van jouw keuze morgen dan wel terug in een review? En vergeet niet te abonneren op mijn YouTube kanaal !

Deel dit artikel
Back to top