Nagel & Handen

MAC Nail Transformations collectie met Marian Newman NL release 5 juli 2014

MAC stort zich dit jaar vol in de wereld van nagellak en dat werd eerlijk gezegd ook weleens tijd! Natuurlijk, MAC had en heeft al jaren nagellak, zelfs een kleine vaste collectie en bij vrijwel iedere tijdelijke trendcollectie werden er kleurtjes uitgebracht. Maar het was nooit een belangrijk item in de winkels, daar gaat nu echt verandering in komen met de nieuwe Studio Nail Lacquers en de Nail Transformations topcoats die zijn ontwikkeld samen met Marian Newman. Kijk je even mee?

De MAC Nail Transformations collectie bestaat uit 6 transparante topcoats die je kunt combineren met iedere andere nagellak, ze geven een bijzondere schittering op de nagels en je kunt zo eenvoudig iedere kleur een andere look geven. Ga je voor stoer, dan breng je de Shadow aan waardoor de kleur wat donkerder wordt. Hou je juist van wat meer sprankeling, dan gebruik je de Gold Pearl over gekleurde nagellak of eventueel direct op de nagels, het kan allemaal.
Marian Newman is een legende in de wereld van de nagels, zij heeft de nagels gedaan van enorm veel celebrities, fashionshows en fotoshoots. Zij heeft deze collectie samen met MAC ontwikkeld en was, tijdens de Europese Trend Presentatie van MAC in Como, enorm enthousiast. Zij prees vooral de veelzijdigheid van de topcoats en vertelde dat de subtiele, schittering en kleur van de topcoats echt de trend wordt de komende tijd!


Naast de topcoats vind je in deze collectie ook een drietal creme kleuren terug die prima als basis kunnen fungeren, natuurlijk komen de topcoats ook prima uit op nagellakjes van andere merken.
Studio Nail Lacquer EUR 14,00 

(prijs onder voorbehoud, ze blijven in de vaste collectie)

  • Texturize - Clear leather effect top coat
  • Shadow - Sheer blackening top coat
  • Pink Pearl - Sheer pink pearl transformer (Liquid Pigment)
  • Green Pearl - Sheer green pearl transformer (Liquid Pigment)
  • Gold Pearl - Sheer gold pearl transformer (Liquid Pigment)
  • Highlight - Sheer blue pearl transformer
  • Skin - Light peach beige (Creme)
  • Rebel - Midtonal cream plum (Creme)
  • Quiet Time - Beige nude (Creme)

Tijdens de trendpresentatie heb ik alle nieuwe nagellakjes en topcoats al gezien, ik heb zelf toen de Highlight uitgeprobeerd over mijn blauwe Kure Bazaar nagellak, de kleur frist inderdaad direct op door de blauwe schittering.


Het effect van de MAC Nail Transformations collectie op verschillende kleuren nagellak, ze zien er echt wel leuk uit. Zoals je kunt zien had Marian de topcoats ook nog met elkaar gecombineerd, dat kan prima.

In deze herfst komt er ook nog herfstnagellak collectie uit, maar daarover horen jullie later meer.

De MAC Studio Nail Lacquers zijn ook compleet vernieuwd en ze zullen binnenkort in de winkels liggen, als ik meer informatie heb, dan horen jullie dat van mij, er is geen datum gecommuniceerd aan mij. Ik weet wel dat de MAC Nail Transformations collectie al op 5 juli 2014 bij alle MAC verkooppunten te vinden zal zijn, je kunt de topcoats dus als snel gaan uitproberen. Je koopt ze bij MAC counters in De Bijenkorf en Parfumerie Douglas, bij de MAC pro store aan de Heiligeweg in Amsterdam en natuurlijk in de online shop van De Bijenkorf of via www.maccosmetics.nl.

Wat vind jij van deze topcoats? Is het iets voor je? Vind je het een goede zaak dat MAC meer aandacht gaat besteden aan nagels?

Deel dit artikel
Back to top