Nieuws

Bobbi Brown Surf & Sand collectie - NL release eind juli 2014

Kate Upton is na Katie Holmes het nieuwe gezicht van Bobbi Brown, dat hebben jullie misschien wel ergens gezien of gehoord. Kate is een prachtige dame met vrouwelijke vormen en heeft geen typisch modellengezicht, zeker voor oogmake-up heeft ze geen perfecte "features". Maar ze is wel een rolmodel voor veel vrouwen en ziet er prachtig uit, zowel met als zonder (Bobbi Brown) make-up. De Surf & Sand collectie is haar op het "Sports Illustrated" lijf geschreven, zet Kate op het strand en ze voelt zich als een vis in het water, kijk maar....Surf and sand eye palette Sand EUR 75,00 - 8 kleuren, subtiele, transparante oogschaduws met de nodige glans, verwacht geen knalkleuren of intense pigmentatie, maar een subtiele shimmer die mooi past bij een zomerse look bij het zwembad of tijdens de cocktail

Surf and sand eye palette Surf EUR 75,00

Brigthening blush EUR 28,00 Bronze & Pink - combineer de drie tinten van de blush tot een sprankelende kleur voor kleur op de wangen

Sheer lip color EUR 25,00 v.l.n.r. Sunlit pink, Summer nude, Peach sorbet & Pink taffy
Daarnaast zul je ook nog twee Long-wear eye pencils kunnen vinden in Black Chocolate en Bronze (EUR 23,50), fijn want die zijn heel zacht van textuur en nog eens perfect waterproof. In de binnenste ooghoek is het mooi om een champagne kleur aan te brengen, dat kun je doen met de prachtige Long-wear cream shadow stick in 24K (EUR 31,00). Deze sticks zijn trouwens perfect als je heel snel een ooglook wilt maken die de hele dag perfect blijft zitten, het is binnen één minuut aangebracht! Deze twee producten blijven in het vaste assortiment, de andere producten uit de Surf & Sand collectie zijn limited editions.

De Bobbi Brown Surf & Sand collectie zal eind juli 2014 (onder voorbehoud) bij de counters van Bobbi Brown te koop zijn, zeer waarschijnlijk zullen de producten ook online te koop zijn bij De Bijenkorf. In België kun je voor de producten terecht bij Parfuma & Cosmeticary, beide zeer aan te raden!

Wat vind jij van de collectie? Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig, zullen de oogschaduwpalettes echt zo subtiel zijn of zou ik er nog een leuke look mee kunnen maken, ik ga het testen!
Deel dit artikel
Back to top