Inspiratie & Tutorials

Mijn beauty ontdekkingen van juni 2014

Bij ieder pakje dat ik binnenkrijg en bij ieder event dat ik bezoek ben ik opnieuw nieuwsgierig, "welk product zal erin zitten?", "is het echt zo fijn als ze beweren?" of "hoe werkt het nu echt?". Ja, ik ben en blijf altijd op zoek naar nog fijnere, mooiere en betere beautyproducten, zelfs als ik al heel wat fijne producten ken. En ik word op mijn wenken bediend, iedere maand ontdek ik wel nieuwe producten die echt de moeite van het vermelden waard zijn. Ook deze maand heb ik heel fijne nieuwe producten leren kennen, zoals de haarproducten van L'Anza, de mooie nagellakjes van Lauren B. en een geweldige dagverzorging van La Prairie.....

  1. Aveda Shampure Hand and Body wash EUR 22,00 - sinds ik deze cleanser binnenkreeg staat hij als hand wash in de keuken, een zalige milde handwash met het bekende, kalmerende Shampure aroma van Aveda dat gemaakt is uit 25 pure planten- en bloemenessences, zo lekker! Droogt de huid niet uit door o.a. babassu-olie, heel erg lekker in gebruik.
  2. Biotherm Aquasource Deep serum EUR 50,00 - een nieuw serum dat de huid diep hydrateert door o.a. thermaal plankton en mannose, maar bij mij vooral is opgevallen door de geweldige textuur en zalige geur die de huid direct een mooie glow geeft. De huid oogt en voelt voller als je dit serum dagelijks gebruikt, geschikt voor alle huidtypes, probeer het eens uit!
  3. Lauren B. Nail couture $ 18,00  & Nail Perfector $ 20,00 - een nieuw merk in Nederland, zo nieuw dat er nog maar weinig verkooppunten zijn, maar ze komen eraan. Lauren B. is het nichtje van kapper Philip B., ze heeft het samenstellen van goede verzorgingsproducten niet van een vreemde. Lauren heeft vooral een geweldige Nail Perfector gemaakt, een basecoat die de nagel inderdaad een perfecte look geeft. Ook de "normale" gekleurde lakjes zijn de moeite waard, ze lakken fijn, dekken vaak in één laagje en maken de nagels opvallend glad.
  4. La Prairie Cellular radiance emulsion SPF 30 EUR 320,74 - nee, de prijs is geen typfoutje, deze vloeibare emulsie met een gouden peptide en rode klaver, papaje en zeekraal, die ik gebruik als dagcreme sinds een paar weken is echt zo prijzig. Nu is dat geen verrassing voor een merk als dit, maar ik moet eerlijk zeggen dat dit voor mij ook wel een uitzondering is. Maar ja, het is wel een geweldige emulsie die mijn huid echt laat stralen, ik heb veel en veel minder last van fijne lijntjes en de glow valt echt iedereen op, mijn huid lijkt ook strakker en steviger, vooral van heel dichtbij. Ik heb even getwijfeld, maar deze emulsie verdient echt een eigen review, binnenkort dus meer over de werking en ingrediënten!
  5. L'Anza Keratin treament Healing oil EUR 49,90 (100 ml) - Sinds deze maand gebruik ik de Keratin Treatment haarverzorgingsproducten en dat bevalt erg goed. Een review volgt zeker, maar deze producten horen echt bij mijn beauty ontdekkingen van de afgelopen maand. Deze Healing oil is een verzorgende haarolie met vier plantaardige oliën die het haar beschermt tegen hitte, een mooie glans en zelfs volume geeft, het vult zelfs keratine in het haar aan en zorgt dat het veel sneller droogt. En dat werkt dus echt, ik hoef mijn haar nog maar 1 of 2 minuten te föhnen omdat het zo goed als droog te krijgen, love it!
  6. Molton Brown Cajun & Lime nourishing body lotion EUR 24,00 - Brazilië is de inspiratiebron voor heel veel merken geweest, iets wat absoluut geen straf is. Molton & Brown heeft voor deze zomer speciaal de Cajun & Lime lijn geintroduceerd met een zalige geur van caju fruit, limoen en mint, heerlijk fris voor de zomer en geschikt voor mannen & vrouwen. In onze douche wordt de douchegel veelvuldig gebruikt, deze body lotion heb ik dan weer ingepikt!
  7. Hourglass Femme Nude lip Stylo nr. 5 EUR 30,00 - de perfecte nude kleur voor mijn lippen, ik heb hem eindelijk weer eens gevonden! Deze lip stylo is makkelijk aan te brengen, de finish is semi-matte en zeer dekkend, blijft ook nog eens heel lang zitten, de geur is alleen iets minder. Maar...Hourglass is wel de ontdekking van de afgelopen weken!
  8. L'Oreal Paris Superliner perfect slim Blue EUR 12,99 - nog niet in de winkels, maar ik heb deze al een paar weekjes in huis en ik kan je vertellen, het is de perfecte kobaltblauwe eyeliner! Makkelijk aan te brengen omdat het een stiftje is, een prachtige diepblauwe kleur die direct dekt en je bent weer helemaal hip, blauwe eyeliner is de trend. Weet je wat ook een voordeel is? Je ogen lijken door de blauwe kleur veel helderder, probeer het eens, vanaf deze week in de winkels als het goed is
  9. Retrouvé Nutrient face serum EUR 391,00 (full size), de probeerset kost EUR 559,00 - wat doe je als kleindochter bent in de familie die Kiehl's heeft groot gemaakt, nadat het bedrijf is verkocht? Dan ga je niet op jouw lauweren rusten, maar creëer je een zeer exclusieve lijn gezichtsverzorging met zeer hoogwaardige ingrediënten voor initimi. Nadat deze zeer enthousiast bleken heeft Jami Heidegger besloten deze lijn ook beschikbaar te stellen voor ons en daar moeten we echt heel blij mee zijn!     Over de producten van Retrouvé is enorm veel te vertellen, over de natuurlijke ingrediënten, over de speciale verpakkingen en natuurlijk over de resultaten, maar dat doe ik een apart artikel. Wil je snel meer weten, dan kan ik je aanraden naar het enige Nederlandse verkooppunt te gaan, Skins in het Conservatorium Hotel in Amsterdam (of kijk in hun online shop). 
  10. L'Oreal Paris Sublime bronze zelfbruinend serum EUR 17,99 - op advies van een vriendinnetje ben ik deze gaan testen en ik kan je vertellen, het is een aanrader. Het serum is heel fris, smeert waanzinnig goed uit (minder kans of vlekken en strepen) en ruikt heel erg lekker, het plakt niet en geeft na een uurtje al een mooie tint. Je kunt het een paar dagen achter elkaar gebruiken om zo echt een diepe kleur te krijgen, maar natuurlijk kun je het gebruik ook beperken tot af en toe. Ik gebruik het alleen op mijn lichaam, zit trouwens ook in een mooie, praktische fles (pas op, is wel van dik glas) met pomp.
  11. MAC Mineralize Skin Finish Cheeky Bronze EUR 29,00 - heel binnenkort vinden jullie een compleet vernieuwd Mineralize assortiment bij de MAC counters. Weten jullie dat dit de best verkochte range is binnen MAC? Over de hele wereld worden er veel meer Mineralize dan andere producten van MAC verkocht, toch wel heel bijzonder! De verpakkingen zijn in veel gevallen vernieuwd en er komen nieuwe kleuren(combinaties) in het vaste assortiment, zoals deze nieuwe Cheeky Bronze Mineralize Skin Finish. Ik ben er blij mee, weer een nieuwe MSF voor mijn verzameling, de kleur is ook nog eens prachtig voor mijn licht getinte huid, love it! Vanaf begin juli overal te vinden!
  12. Maybelline Fit me concealer EUR 9,49 - dit is natuurlijk geen nieuw product, maar wel een fijne herontdekking! Mijn concealer van NARS is bijna op en ik vergat deze bij te bestellen. Gelukkig heb ik altijd wel wat alternatieven in huis en ik bedacht dat ik deze concealer van Maybellin ook wel fijn vond toen ik hem een tijdje geleden had getest. Ik ben deze nu gaan gebruiken i.p.v. die van NARS en dat bevalt heel goed, de textuur is wel wat dunner en iets minder dekkend, dus breng ik soms een laagje extra aan als het nodig is. De concealer blendt mooi in/met de huid, is vrijwel onzichtbaar na het aanbrengen en accentueert lijntjes echt niet, voor deze prijs is het echt een geweldige concealer voor donkere kringen!

De Nail Perfector van Lauren B. is een basecoat die de nagel echt mooier maakt, lijntjes en oneffenheden worden opgevuld en de kleur gecorrigeerd, je hebt een perfecte basis voor een gekleurde nagellak, maar kan de Nail perfector ook zo dragen.

Liefde voor de nieuwe MAC Mineralize Skin Finish Cheekt Bronze

Ze zien er goed uit, mijn nieuwe ontdekkingen! Sommige gebruik ik alweer bijna een hele maand, andere zoals de Hourglass Lip stylo gebruik ik nog maar kort, toch hebben ze dit artikel al gehaald en dat zegt toch wel iets. Dat zijn toch echt al veelbelovende producten en merken, ik gok erop dat je zeker meer hoort over Retrouvé, L'Anza en Biotherm Aquasource, maar ik test nog wel even door! En dat je de Maybelline Fit me concealer nu toch echt eens moet proberen, daar ben jij toch ook wel van overtuigd?

Welke producten of welk merk heb jij afgelopen maand ontdekt en ben je best over te spreken? Als je vragen hebt over één van de genoemde producten, laat die dan hieronder achter!
Deel dit artikel
Back to top