Blogs & Editorial

Fotoblog - dagje Brussel met Helena Rubinstein & Biotherm

Gisteren was ik een dagje op pad, op uitnodiging van Helena Rubinstein en Biotherm, reisde ik af naar Brussel waar ik een persevent bijwoonde. Op zo'n mooie dag als gisteren was dat zeker geen straf en ik vind het altijd fijn om meer te weten te komen over dit soort mooie merken. Het was daarom extra leuk dat Helena Rubinstein producten uit hun "museum" had laten overkomen, waaronder de prachtige juweeltjes van lipsticks. Kijk je even mee naar mijn fotoblog?

De dag begint met het schillen van veel fruit, de papaya's en mango's zijn nu wel heel lekker! Ik doe ze meestal in een smoothie, samen met kokoswater en spinazie, dat is mijn eerste ontbijt.

Mijn look van vandaag, mijn foundation is van Armani, mijn ooglook heb ik gemaakt met het Neutral warm palette van MAC, natuurlijk heb ik de poeders van het Hourglass Ambient Lighting palette gebruikt en de Diffused heat blush. Simpel en neutraal, maar wel altijd heel mooi.

Op naar Rotterdam, daar ga ik op de Thalys richting Brussel stappen, mijn medereizigers zitten al vanaf Amsterdam in de trein. Wat is het station toch mooi geworden, zeker een verbetering!

Even settelen met een latte van Starbucks en de zalige Bulgur salade, ik ben daar echt gek op! Watertje erbij en natuurlijk iets te lezen op de ipad & de Franse vogue is ook de moeite waard!

Na een uurtje stappen we uit op het station van Brussel, dat gaat echt razendsnel, dat lukt echt niet met de auto, dan is de Thalys toch wel heel handig! Nu in de taxi op weg naar de locatie....

Tja, daar zit je dan in de taxi....en dan kun je niet even uitstappen om naar Senteurs d'ailleurs te gaan op de Louizalaan, wel jammer natuurlijk. Volgende keer dan maar, ik heb nl. wel zin om een keer in Brussel te gaan winkelen!

Op de locatie aangekomen waanden we ons in Marokaanse sferen, het was nl. een prachtig herenhuis met een geweldig interieur, dat nu vooral wordt gebruikt voor events, feesten etc. En natuurlijk werden we verwelkomd met heerlijke hapjes!

Thee is altijd fijn

Gazpacho, munt en ook fijne couscous & bulgur, erg lekker allemaal!

Tijd voor wat ontspanning, we deden een half uurtje wat ademhalingsoefeningen yoga-style, dat is dus echt niets voor mij, daar ben ik inmiddels wel achter. Ik ben er gewoon te nuchter voor, maar het was wel gezellig om te doen met zijn allen.

Biotherm heeft een programma ontwikkeld, dat B-well genoemd wordt, door dit programma te volgen zul je je binnen 7 dagen beter gaan voelen o.a. door yoga, betere voeding en natuurlijk geschikte cosmetica producten.

Hier waren we voor naar Brussel gekomen, de introductie van de Biotherm Blue Therapy  Lift & Blur dagcreme en de Blue Therapy Ultra-Blur concentrate. Ook Biotherm kiest dus voor een product dat direct resultaat laat zien en ook op de lange termijn zorgt voor een verbeterde huid. De Lift & Blur creme is verrassend fris en zorgt voor een mooi glad, mat resultaat, ik ga de creme zeker testen!

Een mix van nylon, nacre en polymer zorgt ervoor dat de fijne lijntje worden opgevuld, zodat je ze veel minder gaat zien, het werkt echt!

Natuurlijk kun je de producten combineren met de bestaande Blue Therapy producten, waaronder de fijne serum-in-oil. Ik zal je er binnenkort eens meer over vertellen!

Biotherm heeft ook een prettige mannenverzorgingslijn, er worden een paar nieuwe producten geïntroduceerd, waaronder een oogcreme met een zeer verkoelende applicator. Die gaat Marco dan maar eens testen binnenkort.

Van de healthy lifestyle van Biotherm gingen we vervolgens over naar de luxe, glamourous wereld van Helena Rubinstein, het cosmetica merk dat als sinds heel lang bestaat en toch wel een comeback maakt in Nederland!

In samenwerking met een kliniek in Zwitserland ontwikkelde Helena Rubinstein producten die ervoor kunnen zorgen dat ingrepen zoals fillers, peelings, mesotherapty kunnen worden uitgesteld of helemaal niet meer hoeven plaats te vinden. De nieuwste innnovatie is de Re-Plasty Pro filler eye & lip contour serum-in-blur. Ik ga deze natuurlijk testen, binnenkort meer!

De lijn is zeer uitgebreid en ook heel duur, maar belooft volgens de mensen van Helena Rubinstein zeker de moeite waard te zijn, nu ben ik toch wel nieuwsgierig geworden!

De geschiedenis van het Huis Helena Rubinstein is lang, heel toevallig ben ik momenteel het boek War Paint aan het lezen over de grand dames van de cosmetica : Helena Rubinstein & Elizabeth Arden, wat een verhaal! Cosmetica was vooral toen (zeg in de periode van 1940 tot 1970) een luxe, de producten zagen er dan ook uit als juweeltjes.

Leuk om de oude, originele producten terug te zien, de Long lash mascara in het kleurrijke doosje kun je nu nog steeds kopen en is vrijwel niet gewijzigd, toch wel bijzonder.

Zo'n persoonlijke boodschap is toch wel heel leuk!

Serum kwam in ampullen, bijzonder want dan denk je toch meer aan een soort medicijn in plaats van een cosmeticaproduct, stel je voor hoe bijzonder je je moet hebben gevoeld als je dit vroeger gebruikte.

Het uitgangspunt bij Helena Rubinstein was dat de producten eruit moesten zien als juweeltjes, maar natuurlijk was de inhoud en werking het meest belangrijk. Helena was van oorsprong afkomstig uit Europa (Polen geloof ik) en is verhuisd naar Australie, waar ze ook de geheimen van de Aboriginals heeft gebruik in haar producten.

De mascara's van Helena Rubinstein zijn nog steeds juweeltjes en echt heel erg fijn, stuk voor stuk eigenlijk! Je koopt de producten van Helena Rubinstein tegenwoordig exclusief bij 85 filialen van ICI Paris XL (en ook online)

Dit is de nieuwste mascara, de Lash Queen Mystic Black, met een bijzonder borsteltje dat zorgt voor een "tattoo-eyeliner" waardoor het effect bijzonder intens is.

Aan de ene kant heb je eeb borsteltje en aan de andere kant een kammetje, je zet dus eerst met het borsteltje de mascara heel dichtbij de wimperaanzet aan en dat werkt dus gewoon echt.

Natuurlijk moest ik de mascara even proberen, het resultaat was mooi! Al zie je er zo niet zo heel veel van....

Zo'n prachtig huis, echt een stukje Marokko of Zuid-Spanje middenin BrusselTijd om te gaan, de goodiebags staan al klaar, we gingen met de auto terug naar Nederland, de Thalys was nl. helemaal vol! Dat duurde langer dan op de heenreis, maar om half acht stapte ik toch uit bij mijn auto! Dank je wel voor de gezellige reis, Katja en al haar collega's! Het was weer top geregeld!


En toen begon de echte werkdag...haha, het houdt nooit op hier thuis!

Even een sneak peek van mijn nieuwe LaDress jumpsuit, wat is hij geweldig!! ik heb direct nog een blauwe besteld, echt verliefd op deze beauty!
Nu weer aan de slag, morgen staat er weer een tripje op de planning! Hoe goed ken jij de producten van Biotherm en Helena Rubinstein, waar wil je meer over weten?
Deel dit artikel
Back to top