Nieuws

Beauty op vakantie - Philosophy Purity made simple travel size

De vakantie's zijn aangebroken, tijd om met zijn allen richting vakantiebestemming te vertrekken! Of die nu in Nederland is of ergens in een ver en zonnig buitenland, je kunt nooit alles van huis meenemen. De komende weken deel ik handige beauty producten met jullie die eigenlijk onmisbaar zijn als je op vakantie gaat. De perfecte gezichtsreiniger om mee op vakantie te nemen is wat mij betreft zeker de travel size van de Philosophy Purity made simple, die verwijdert zowel make-up als dikke zonnebrandcreme en is dus ideaal!

Als je mijn blog langer volgt dan weet je natuurlijk dat ik dit product al heel wat jaren gebruik, volgens mij al zeker een jaartje of 5. Ik wissel weleens af met andere producten (tenslotte test ik ook regelmatig iets) maar ik kom altijd weer terug bij de Purity made simple van Philopsophy. Waarom? Omdat het de enige reiniger is die zowel mijn make-up perfect verwijdert en ook mijn huid goed en zacht schoonmaakt.

Hoe gebruik je de Philosophy Purity Made simple?
Ik gebruik het altijd onder de douche (ik douche 's avonds), breng wat PMS aan op mijn handpalm (ongeveer zo groot als een 50 eurocent munt) en breng het aan op mijn droge huid. Dat masseer ik even goed in, ik doe ook mijn ogen (ik hou ze wel goed dicht) en dan pak ik mijn Clarisonic erbij. Die maak ik een beetje nat en daarmee reinig ik mijn huid dan een minuut lang, waarna ik mijn hele gezicht goed afspoel met warm water, zorg vooral dat je huid rond de ogen goed afspoelt, anders prikt het. Nu raad Philosophy het gebruik rond de ogen in principe wel af, maar ik doe het gewoon...jaja, ik leef op het randje. Werkt al jaren prima, maar misschien moet je even oppassen met gevoelige ogen.

ingrediëntenlijst Philosophy Purity made simple - in principe is de reiniger voor alle huidtypes geschikt, maar als je een erg gevoelige huid hebt kunnen de natuurlijke ingrediënten toch eventueel wat irriteren

Mee op reis is het zeker een ideaal product, vooral omdat je maar één product nodig hebt om de huid te reinigen. Gebruik je heel zware (oog)make-up, dan zou ik wel aanraden die te verwijderen voor je de PMS gaat gebruiken, maar een lichte of normale make-up kan deze reiniger zeker aan. Kortom, sla deze reiniger zeker in voordat je op vakantie gaat, ik vind het echt een aanrader. Bij ICI Paris XL kun je een ideaal probeer- of reisformaat flesje Philosophy Purity made simple kopen van 90 ml voor maar EUR 8,73, daar doe je zeker 2 tot 3 weken mee bij normaal gebruik, misschien nog wel langer. Je kunt het flesje later ook weer bijvullen met de grote fles van 240 ml (die EUR 16,63 kost).

Welke reiniger neem jij graag mee op reis? Kies je dan voor een andere dan "normaal" of zorg je voor een kleinere verpakking?

Deel dit artikel
Back to top