Nieuws

Beauty op vakantie - Vichy Eau Thermale, verfrissend en versterkend voor de huid

De vakantie's zijn aangebroken, tijd om met zijn allen richting vakantiebestemming te vertrekken! Of die nu in Nederland is of ergens in een ver en zonnig buitenland, je kunt nooit alles van huis meenemen. De komende weken deel ik handige beauty producten met jullie die eigenlijk onmisbaar zijn als je op vakantie gaat. Een product dat ik altijd bij mij heb als ik op het strand of bij het zwembad is, is een verfrissende waterspray in een spuitbus. Soms koop ik die op mijn vakantiebestemming en dan kies ik graag voor de versie van Vichy.....

Al jaren is het mijn "geheime" middel om mezelf en de kids even te verfrissen op echt warme dagen, een waterspray in een spuitbus. Het is vooral heel lekker en fris, maar de verzorgende sprays zijn daarnaast ook goed voor de huid. Meestal koop ik een bus als ik op mijn vakantieadres ben (als ik met het vliegtuig ga), maar tijdens een dagje strand gaat sinds vorige zomer meestal de Vichy Eau Thermale mee. 

Zo'n spuitbus sprayt een heel fijne nevel thermaal bronwater over de huid, dat zorgt direct voor verkoeling, maar doordat het bronwater 15 belangrijke mineralen bevat doet het ook nog eens meer voor de huid:

  • calcium - beschemt
  • kalium - hydrateert
  • silicium - regenereert
  • magnesium - beschemt
  • ijzer - kalmeert
Kortom, haal zo'n bus in huis, je zult er op warme dagen echt geen spijt van hebben, zelfs op het strand blijft het water nog koel aanvoelen, maar natuurlijk is het extra lekker als je de bus in de koelkast bewaart. Het is ook de perfecte manier om jouw gezicht even op te frissen, terwijl de make-up perfect blijft zitten en het droogt de huid niet uit! De Vichy Eau Thermale kost EUR 7,50 voor een bus van 150 ml, je doet er trouwens behoorlijk lang mee. Vichy koop je bij de apotheek of online.
Deel dit artikel
Back to top