Fashion

Win een L'Oréal Paris Miss Denim make-up pakket of een Men at work outfit t.w.v. EUR 200,-

Men at Work & L'Oréal Paris slaan deze zomer de handen ineen om de Miss Denim make-up lijn te introduceren. Onlangs werden mijn dochter Bo en ik uitgenodigd voor een fotoshoot in de prachtige winkel van Men at Work in Rotterdam, waarbij we uiteraard werder opgemaakt met de producten uit de nieuwe Miss Denim collectie van L'Oreal Paris. Natuurlijk kregen we ook een toepasselijke outfit aan, gekozen uit de rekken van Men at Work, samengesteld door de styliste van Men at Work. Wij (Bo en ik) mogen nu ook een mooie denim outfit t.w.v. EUR 200,00 weggeven, doe jij mee met de winactie?

De L'Oréal Miss Denim collectie bestaat uit mascara, eyeliner, oogschaduw in stiftvorm en nagellak, er zijn drie verschillende kleuren van elk product en daarmee kun je 3 Miss Denim looks creëeren : Indigo Denim, Black Denim en Colored Denim.

De Color Riche Vernis nagellakjes (EUR 5,99) zijn eigenlijk topcoats, ze hebben een transparante basis en dekken pas bij meerdere laagjes. Natuurlijk kun je er wel een zwarte of blauwe nagellak onder dragen om de denim structuur terug te zien. Misschien had L'Oreal ook wat mooie basiskleuren in de collectie kunnen opnemen, dat had toch echt leuker geweest!

De Superliner perfect slim eyeliners (EUR 12,99) in drie kleuren zijn mijn absolute favorieten uit deze collectie, ze zijn geweldig! De zwarte is gewoon heel goed, de stift is zowel zacht als stevig en je kunt er zowel een fijne lijn mee maken als een wat dikkere. Maar de topper is zeker de kobaltblauwe, dat is echt de musthave voor deze zomer! De kleur is diepblauw, van een afstandje lijkt het zwart maar als je dichterbij kijkt zie je duidelijk de blauwe kleur die de ogen echt helderder maakt. De groene is ook mooi, maar ik kies zelf toch net wat sneller voor de blauwe en zwarte, een combinatie is ook heel leuk!

van boven naar beneden : green, intense black & blue

De Color Riche eye color pencils (EUR 9,99) zijn oogschaduws in een stick (die je overigens niet kunt omhoog draaien of slijpen...op is op), die een vrij dekkende kleur geven die je met je vinger eventueel iets kunt blenden. Dat gaat niet heel gemakkelijk omdat ze wat stroef zijn, iets wat ik persoonlijk niet zo heel fijn vind op mijn ogen. Maar....je kunt ze natuurlijk ook aanbrengen als een liner, dat gaat juist weer heel goed. Ze blijven prima op hun plaats en zijn eigenlijk zo goed als waterproof.
v.l.n.r. Secret silver, Paradisiac turquoise & Ocean blue

Misschien kennen jullie de Miss Manga mascara's (EUR 14,99) al? Die zijn er nu ook in 2 mooie, zomerse kleuren nl. in Turquoise en Indigo. Het pijlvormige borsteltje zorgt ervoor dat je de wimpers van begin tot uiteinde makkelijk kan voorzien van veel volume en kleur. De mascara is behoorlijk dekkend, zelfs over een laagje zwarte mascara zie je de kleur echt nog goed. Zo is het echt leuk om alleen de puntjes van de wimpers blauw of turquoise te kleuren.

v.l.n.r. Indigo, Black angel Extra black & Turquoise

Men at work

kennen jullie vast wel als de multi-brand winkelketen waar ze gespecialiseerd zijn in denim van merken zoals G-star, Nudie Jeans, Scotch & Soda, Hilfiger jeans en Diesel. Je bent vast weleens in één van hun 42 winkels in de Benelux geweest? Tegenwoordig vind je in de winkels van Men at work ook veel "upcoming" labels zoals Minimum, Eleven Paris, All about eve en Cuckoos Nest, maar ze hebben ook hun eigen merken 8MM en Stylist Own. 
Inmiddels zijn er vijf winkels omgebouwd tot het Men at Work XL concept, die winkels in Arnhem, Rotterdam Alexandrium, Tilburg, Groningen en Maasstricht zijn echt prachtig! Ruim opgezet, vol met inspirerende creaties van creatief talent als graffiti-artists, fotografen en beeldend kunstenaars en natuurlijk met veel leuke, hippe merken in verschillende prijsklassen. 

Je kunt wel zien wie er beter in poseren is....en dat ben ik niet! Ik kan het echt niet! Geeft ook niet, ik ben geen model, dus dat ik soms ietwat awkward op een foto staat, nou ja, het zij zo! Maar jullie zien wel dat je zowel als moeder en dochter terecht kunt bij Men at work! Want of je nu 17 bent of 44....een goede jeans kan altijd! Bo combineert haar jeans met een leuke cropped top en simpele gympen, ik draag graag een jeans met een leuk t-shirt en een jasje of vest, maar ook met een sweater is het tof. Soms met gympen zoals hierboven, maar vaker met hoge hakken!

Ik draag een transparante blouse met zwarte print (nu EUR 24,99), een zwarte jeans (EUR 69,99) & een mouwloos jasje (EUR 59,99), eerlijk gezegd zou ik persoonlijk het jasje niet gekozen hebben, de broek en blouse zijn wel helemaal mijn stijl. Ik draag de blouse nu ook regelmatig in een zwarte kokerrok, ook heel mooi!



Bo draagt een zwarte jeans (EUR 59,99), zwarte bandeau top (EUR 14,99), roze hemdje (EUR 14,99), zwarte beanie (EUR 17,99) & zwarte rugzak (EUR 39,99)
Miss Denim pops up in Tilburg!
Deze week (week 28) is er in de Men at Work XL store in Tilburg een Miss Denim pop-up store, hier kun je direct een echte Miss Denim look laten aanmeten incl. make-up en personal denim advice. Echt een aanrader als je nog steeds de perfecte ripped jeans voor deze zomer nog niet hebt gevonden of als je nu eindelijk eens wilt kijken of een blauwe eyeliner jou staat! Woon je in de buurt, "pop" dan eens even langs!

Win een Miss Denim make-up pakket t.w.v. EUR 49,95 en een personal denim advice bij een Men at Work winkel van jouw keuze t.w.v. EUR 200!!!

Ben jij nog op zoek naar de perfecte jeans van Men at Work, dan moet je echt meedoen met de winactie! Bo en ik geven namelijk een personal denim advice weg bij een Men at Work filiaal (het filiaal wordt gekozen in overleg met Men at Work). Maar het blijft niet bij advies...nee, je krijgt ook een complete kledingset t.w.v. EUR 200,00 mee naar huis, samen met het geweldige Black Denim make-up pakket. En het maakt natuurlijk helemaal niet uit hoe oud of jong je bent, iedereen kan meedoen! Als de winnaar haar Personal Denim Advice krijgt in het filiaal in Rotterdam, dan probeer ik er zeker even bij te zijn, vind ik leuk!
Meedoen is simpel, schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Men at Work! De winnares wordt door ons gekozen, laat dus ook zeker even in een comment weten waarom je graag zou willen winnen, dat maakt kiezen van een winnaar veel leuker.

Klik hier om kans te maken op een Personal Denim Advice bij Men at Work t.w.v. EUR 200,-- en Miss Black Denim pakket t.w.v. EUR 49,95

Deel dit artikel
Back to top