Nieuws

Beauty op vakantie - haarverzorging van Original Mineral

De vakantie's zijn aangebroken, tijd om met zijn allen richting vakantiebestemming te vertrekken! Of die nu in Nederland is of ergens in een ver en zonnig buitenland, je kunt nooit alles van huis meenemen. De komende weken deel ik handige beauty producten met jullie die eigenlijk onmisbaar zijn als je op vakantie gaat. Mini's van jouw favoriete verzorgingsproducten zijn natuurlijk ideaal, je vindt ze tegenwoordig dan ook volop in de drogisterij. Maar als je liever kiest voor meer natuurlijke producten, dan kun je ook terecht bij het nieuwe haarverzorgingsmerk Original Mineral, ze verkopen nl. mini's van al hun producten!

Dat is nu eens handig, want het is soms echt wel even zoeken naar mini's van fijne producten van de betere, luxere merken. Soms krijg je ze weleens cadeau bij het doen van jouw aankopen in de parfumerie, maar dat is meer geluk dan wijsheid! Natuurlijk....je kunt heus wel een reisflaconnetje vullen, maar ik vind het persoonlijk toch echt fijner en leuker om een "echte" mini mee te nemen...call me crazy! 

handige klikdoppen op de mini's (die 50 ml bevatten), je vindt ze ook op de grote verpakkingen
Original Mineral

is een merk dat zijn oorsprong vindt in Londen, UK, waar kapper Alan Buki samen met Jose Bryce Smith producten gingen ontwikkelen die Alan veilig zou kunnen gebruiken. Alan had namelijk huidproblemen gekregen door het veelvuldig gebruiken van de traditionele haarkleuringen, een veel voorkomend probleem bij kappers trouwens. In eerste instantie ontwikkelde O&M haarkleuringen, als een van de eerste zonder ammonia, maar later volgde daar de haarverzorgingsproducten.
De producten van Original Mineral bevatten geen "verdachte" chemische stoffen, ze bevatten wel natuurlijke botanische stoffen en actieve mineralen. Zo kun je zonder zorgen jouw haar en hoofhuid op een milde, maar effectieve manier verzorgen. 


ingrediëntenlijst Maintane the Mane shampoo

Ik heb een aantal producten van Orginal Mineral getest en ben vooral erg blij met de milde Maintain the Mane shampoo en conditioner, die mijn haar niet verzwaart maar wel goed schoon wast. De Know Knott detangler is ook heel fijn, het ontwart mijn haar heel goed, perfect ook voor kinderhaar wat snel in de klit zit, daar is het mild genoeg voor!

Je betaalt voor een full-size verpakking van de Original Mineral producten tussen de EUR 22,00 en EUR 29,00, maar voor de vakantie zijn de mini's natuurlijk heel fijn! Die zijn er in heel veel verschillende producten, van shampoo tot conditioner en van de detangling spray tot een serum met arganolie, daar betaal je dan EUR 9,00 of EUR 11,00 voor. Ik vind het leuk!

In de Nederlandse webshop van Original Mineral (die je hier vindt) kun je de mini's direct bestellen, maar je kunt ook even op zoek gaan naar verkooppunten en dan is het goed te weten dat de producten sinds kort ook worden verkocht bij Skins.

Deel dit artikel
Back to top