Fashion

Final call - de mooiste items uit de sale!

Winkelen in de uitverkoop doe ik heel graag! Ik heb altijd wel items op het oog die ik voor de "normale" prijs te duur vind, maar voor de helft (of minder) van de oorspronkelijke prijs zeker het overweg waard vind. Zo kocht ik vorige week een prachtig paar Tom Ford schoenen met maar liefst 75 % korting, dat was echt een hele mooie deal! Zo lukt het af en toe toch om wat hele mooie stukken aan mijn garderobe toe te voegen, die combineer ik dan weer met fijne Zara items. Kijk je nog even mee naar wat mooie items die ik spotte in de sale?

Het lijstje van mooie spullen is nog veel langer, maar natuurlijk kunnen jullie ook zelf even een kijkje nemen, tenslotte hebben we elk een andere smaak. Ik hou van de sale bij De Bijenkorf, ze hebben mooie items, zijn snel met verzenden en leveren de spullen netjes af. Hou er wel rekening mee dat er van sommige items maar één beschikbaar is, ze kunnen dus uitverkocht zijn. Dat is wel regel nummer 1 bij de sale, je kunt niet altijd twijfelen, soms moet je direct bestellen omdat je anders te laat bent. Ook niet erg, want zo heb je weer geld bespaard, maar ja, een beetje jammer is het wel!

Waar shop jij graag in de sale? Ga je dan juist voor de duurdere items omdat ze dan wat betaalbaarder zijn of koop je juist meer items voor dezelfde prijs?

Deel dit artikel
Back to top