Nieuws

MAC Studio Sculpt powder NL release 20 september 2014

Gebruiken jullie nog een gezichtspoeder die "cakey" of poederachtig oogt? Dat is zoooo 2013....want dat is dus echt niet meer nodig met de nieuwe, innovatieve formules voor gezichtspoeders. Tegenwoordig kun je jouw huid egaliseren en matteren met poeders die vrijwel onzichtbaar zijn en toch doen wat ze beloven. MAC introduceert in september hun nieuwste poeder, de Studio Sculpt Powder die voor dit doel prima geschikt is, kijk even mee naar de informatie.

MAC introduceert twee nieuwe Studio Sculpt producten die zijn voorzien van innovatieve formules voor de ogen en het gezicht. De producten bieden deskundige definitie met een 
catwalk-waardige finish. Studio Sculpt Defining Powder geeft een transparante dekking en laat oneffenheden verdwijnen. De poeder corrigeert ongelijke tinten waardoor de huid er glad en sculpted uitziet zonder dat het poedervormig of cakey oogt. Studio Sculpt Superblack Lash zorgt voor de ultieme sculpted wimpers, in een diepzwarte kleur.

Studio sculpt defining powder EUR 28,00


Light


Light Plus


Medium


Medium Plus


Medium Dark


Medium Deep


Dark


Dark Deep


Studio sculpt superblack lash mascara EUR 19,00 -

een bijzonder borsteltje dat ervoor zorgt dat je de wimpers vanaf de aanzet goed kunt voorzien van een laagje diepzwarte mascara.

127 Split Fibre Face brush EUR 37,00

Inmiddels heb ik het poeder al kunnen testen en het effect is zeker mooi, vooral egaliserend zonder dat het een poederachtige finish geeft, dit zou weleens een ideaal product kunnen zijn als je liever geen foundation gebruikt en toch de huid iets egaler wilt maken. Er is een redelijk aantal kleuren te vinden, al vind ik de donkere kleuren behoorlijk licht ogen op de foto. Misschien vallen ze in het echt toch wat donkerder uit?
De nieuwe mascara is (nog) niet mijn favoriet, het borsteltje spreidt mijn wimpers niet zo heel goed en dat is jammer, maar ik blijf nog even proberen, de kleur is namelijk wel mooi en diepzwart.

De nieuwe MAC Studio Sculpt powders zullen op 20 september 2014 bij alle MAC verkooppunten te vinden zijn (deze datum en de verkooppunten zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen) en gaan zover ik weet deel uitmaken van het vast assortiment. 

Heb jij al een "modern" poeder of gebruik je al langer dezelfde? Zou je over willen stappen als er een beter, mooie alternatief zou zijn?

Deel dit artikel
Back to top