Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 29 2014

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Als je mij op Twitter en/of Instagram volgt, dan heb je een aantal foto's misschien al gezien maar in dit artikel zie je toch net iets meer. Kijk je mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!

Zullen we tellen hoe vaak ik de Valentino's deze week heb aangehad? Ik ben er heeeeeeeel blij mee!

Wat een leuk pakketje kreeg ik binnen van Bobbi Brown, helemaal in stijl met mooie schelpjes! De review van de Surf & Sand collectie staat al online!
Sans Soucis is een "oud" cosmeticamerk dat bijzonder fijne producten heeft, je koopt het bij de salons die met het merk werken. Deze mooie en fijne oliën voor het lichaam zijn echt super, of je nu kiest voor de getinte versie of voor de transparante anti-aging variant, de huid gaat er direct beter uitzien! Aanraders!

Afgelopen maandag was ik uitgenodigd door Calvin Klein om de introductie van hun nieuwe geur Reveal bij te wonen in het hoogste gebouw van Amsterdam, zo lief dat ze ook een prachtige hotelkamer in het Okura Hotel hadden gereserveerd voor mij! Wat word ik toch verwend, de kamer was prachtig en het bed heerlijk! 

Een heerlijk diner dat uiteraard voorafging door de presentatie van de nieuwe, sexy, typische Calvin Klein geur Reveal met als geurnoten zout, zwarte peper, iris, ambergris en sandelhout. Het is een zeer sexy geur, die vooral lang op de huid blijft nazinderen, je ruikt de geur vooral als je heel dichtbij iemand bent. 

Nog even een foto van mijn outfit, het jurkje is van Elise Gug en de tas van Lanvin....ik had geen zin om mijn kleine Dior clutch te gebruiken, dus dan maar mijn "grote" tas mee. En de schoenen......*wink*

De volgende ochtend zat ik even bij de kapper, maar daarover hebben jullie al iets kunnen lezen in het artikel over mijn haarextensions!

Even inventariseren welke Tom Ford nagellakjes ik heb, er komen nog wat nieuwe aan binnenkort....

Lekker een paar uurtjes bijkletsen met vriendin op het terras van Zomerlust in Zwijndrecht, met uitzicht op mijn hometown Dordrecht!

Deze geur...Tom Ford Neroli Portofino is zoooo heerlijk in de zomer, ik hul mij er echt van top tot teen in, zalig! Ik waan mij nu al even in Italië.....

Haha...die Bo, ze maakt gewoon een selfie onder water!
Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, volg mij dan op Twitter (@mrsbeautyscene) of Instagram (@mrsbeautyscene)! De komende weken gaat het werken even op een laag pitje...tenminste, ik blijf uiteraard gewoon artikelen schrijven en reviews maken, maar afspraken en events buiten de deur zijn er niet meer. Alhoewel....de eerste uitnodigingen voor perstrips de komende weken zijn alweer binnen...
Deel dit artikel
Back to top