Reviews

Unboxing Beautybox Juli 2014 & vooruitblik op de extra Augustus editie

Wie kent de Beautybox niet? Een doos vol leuke, nieuwe, onbekende beautyproducten die gewoon iedere maand bij je wordt thuisbezorgd, altijd leuk natuurlijk! Vandaag ontving ik de Beautybox van de maand juli en die was echt wel de moeite waard met veel fijne, zomerse producten. Maar ik wilde jullie vooral laten weten dat je de extra Beautybox van augustus niet mag missen, die moet je hebben!


In de Beautybox van deze maand kun je de volgende producten vinden:

  • L'Oréal Professionel Absolut repair lipidium shampoo (reisverpakking 100 ml, fullsize EUR 14,30 250 ml)
  • Himalaya Herbals Neem foaming wash (fullsize EUR 6,99 150 ml)
  • Anatomicals Footcream (fullsize EUR 4,00 100 ml)
  • BeautyUK French Manicure set (fullsize EUR 6,50)
  • Greenland Milky Almond milk & lotus bodylotion (fullsize EUR 8,95 100 ml)
  • Anatomicals Mattifying face mask (fullsize EUR 1,50)

De waarde van de Beautybox is dus (omgerekend) EUR 33,66, dat is dus best een prima deal, aangezien je voor de Beautybox maandelijks EUR 14,95 incl. verzenden betaalt.

Ik heb nog niet alle producten uitgebreid kunnen testen, maar gelukkig kreeg ik de Beautybox wel iets eerder en weet ik dus inmiddels dat de Footcream van Anatomicals heel lekker fris naar pepermunt ruikt en snel intrekt zodat ik geen glijpartijen krijg in mijn slippertjes en schoenen. De body lotion van Greenland is opvallend lekker, de lotion is vrij dun en ruikt redelijk licht naar amandel en lotus, maar hydrateert mijn huid wel prima. Het is een fijne body lotion voor in de zomer wanneer ik echt geen dikke, vettige cremes of lotions gebruik, die zijn vaak teveel van het goede. De Himalaya Herbals Face Wash is niet zo geschikt voor mijn huid, maar meer voor een normale tot vette huid, toch heb ik hem wel even getest, ik vind zo'n schuimapplicator altijd zo leuk. De Face wash voelt zeer zacht en romig aan en het is goed om te weten dat deze Face wash zeepvrij, zonder parabenen, SLS/SLES en phthalaten is.

het schuim van de Himalaya Herbals Face wash

De topper in de box is echter de Absolut Repair Lipidium shampoo van L'Oréal Professional, toevallig was is die ook aan het testen, omdat deze mij werd aangeraden door de PR dame van L'Oréal, het is de ideale shampoo om te gebruiken als jouw haren te lijden hebben gehad van zon, zee en zand....Natuurlijk moet je jouw haren wel altijd goed beschermen, maar zelfs als je dat doet kan het haar wel iets beschadigd worden. De shampoo (en het masker) helpt het haar weer te herstellen, mijn extensions varen er in elk geval wel bij, die moeten nl. ook heel erg goed verzorgd worden!

Al met al is het een leuke Beautybox met een leuke mix van bekende en onbekendere merken, met producten die iedereen wel kan gebruiken volgens mij! Het minst interessant vind ik de French manicure kit, ik hou echt helemaal niet van een French Manicure, dat is naar mijn mening echt zooooo 2010! Geef mij maar een lekker fel kleurtje!
Je kunt je abonneren op de Beautybox voor EUR 14,95 per maand, een abonnement dat ieder moment opzegbaar is of je kiest voor een abonnement van 3/6 of 12 maanden dat na afloop automatisch stopt. Voor meer informatie ga je naar www.beautybox.nl

En dan nu het nieuws over de extra Beautybox van augustus! Deze zal in augustus eenmalig te koop zijn (er is een zeer beperkte voorraad) en zal vol, boordevol, zitten met fullsize en travel size producten van merken uit een geweldige (on- en offline) shop die uniek is in Nederland. Geloof me, die wil je dus echt niet missen! Hou de website van Beautybox in de gaten en natuurlijk hou ik jullie ook op de hoogte via social media! Voor de duidelijkheid, het gaat om een extra box, ook abonnee's van Beautybox moeten de box apart bestellen, mis hem niet!

Deel dit artikel
Back to top