Nieuws

Lancome French Idole herfst make-up collectie 2014

De herfstmake-up collectie van Lancôme is zeker één van mijn favorieten, ik vind de combinatie van een stoere rockchick look en de prachtige, kostbare kleuren en texturen van edelstenen een hele fijne! De French Idole look is mij op het lijf (of gezicht) geschreven, een lekkere donkere ooglook in andere tinten dan zwart of bruin, gecombineerd met een rustige lipstick en donkere nagels. Ja, ik krijg gewoon zin in de herfst....al mag die ook wel pas in september beginnen wat mij betreft!







Hypnôse palette Malachite & Améthyste EUR 56,60


Artliner 24H EUR 36,00 in Black diamond, Chrome & Jade

Blush subtil Figue Espiègle EUR 44,00


Le Rouge Absolu Rouge Agate Sheer EUR 32,50

Vernis in love EUR 19,50 Améthyste Brune & Topaze Rose

Tourmaline Noire
De Artliners van Lancôme zijn erg fijn en vooral de Jade tint lijkt mij geweldig, zeker in combinatie met het oogschaduwpalette van deze collectie. Maar ook de andere producten met de mooie, op edelstenen geïnspireerde kleuren en finishes beloven heel mooi te zijn. Deze collectie is absoluut de moeite waard om straks even te gaan bekijken in de winkels.

De Lancôme French Idole collectie zal in september 2014 te vinden zijn bij de verkooppunten van Lancôme zoals De Bijenkorf, ICI Paris en Parfumerie Douglas. Mijn aanraders zijn dus zeker het palette en de liners, maar de Tourmaline Noire nagellak is toch ook wel heel stoer voor deze herfst!

Deel dit artikel
Back to top