Nieuws

Clarins Ladylike herfst make-up collectie 2014

Matte make-up maakt de laatste tijd een behoorlijke comeback! Matte lipsticks of zelfs matte lipglosses zien we al bij heel wat merken en deze herfst zien we ook steeds meer matte oogschaduws. Matte oogmake-up geeft een elegante uitstraling en je kunt ook wat meer donkere kleuren gebruiken zonder dat het te extreem oogt, ik hou er wel van. In de Ladylike collectie van Clarins vinden we handige creme oogschaduws met een poederachtige samenstelling en een matte finish, kijk je even mee?


Ombre matte EUR 21,50 - met soft-focuspigmenten die voor heldere en zuivere kleuren zorgen, de bamboepoeder matteert de oogleden en zorgt voor een zeer lang houdend resultaat - 01 Nude beige & 02 Nude pink

03 Taupe & 04 Rosewood

05 Sparklegrey & 06 Earth

Eclat minute base fixante yeux EUR 25,00 (10 ml) - deze universele make-up basis egaliseert en beschermt de oogleden, maar zorgt er natuurlijk ook voor dat de oogschaduws beter blijven zitten. Nieuw is deze tube-verpakking, hierdoor is de basis beter te doseren.

Kit sourcils "pro" EUR 42,50 - een alles-in-één kit voor perfect gevormde wenkbrauwen, waaronder een mini-pincet, drie kleuren wenkbrauwpoeder, een transpante was om de haartjes in model te houden en een rosé nude oogschaduw die je onder de wenkbrauwen kunt aanbrengen voor ene heldere blik. Natuurijk vind je er ook een borsteltje in en een dubbelzijdige applicator.

Ombre minerale EUR 45,00 - 13 skintones - een oogschaduwpalette met perfecte kleuren voor een nude oogschaduwlook, of je nu kiest voor een vrijwel onzichtbare, subtiele look of juist voor een iets meer glamoureuze look, dat gaat zeker lukken met dit palette van minerale oogschaduws. Misschien geen unieke kleuren, maar eigenlijk moet iedereen zo'n palette in huis hebben, je kunt er zoveel kanten mee op.

3-Dot liner EUR 26,00 brun - na de zwarte variant van deze bijzondere eyeliner nu ook een donkerbruine versie, die als extra een Be long lash complex heeft, waardoor de wimpergroei gestimuleerd wordt, een perfecte combinatie. Het aanbrengen gaat verrassend makkelijk en het lijntje blijft goed zitten.

Rouge Eclat EUR 24,00 - een intense kleur in een zeer rijke formule, die ook anti-ageing bestanddelen bevat om mooie lippen te behouden, nu in een aantal nieuwe kleuren - 16 Candy Rose & 17 Pink Magnolia

18 Strawberry Sorbet & 20 Red Fuchsia


Clarins kiest deze herfst voor een make-up collectie die je er zeker als een dame laat uitzien, geen knallende, glanzend of opvallende tinten. Maar wel mooie chique herfsttinten in matte finishes die perfect combineren bij het koelere licht dat we zullen gaan krijgen. De Clarins Ladylike collectie zal vanaf september 2014 te vinden zijn bij alle Clarins verkoopppunten.

Ik vind de Ombre matte oogschaduws heel fijn, ze blijven enorm lang zitten en ik hou van de elegante, matte uitstraling! Binnenkort zal ik jullie er eens een aantal laten zien! Ben je al gezwicht voor matte make-upproducten?

Deel dit artikel
Back to top