Reviews

Soft smoky look met mijn favoriete NARSisst oogschaduwpalette

Tijdens mijn vakantie besloot ik maar twee oogschaduwpalettes mee te nemen, meer dan genoeg voor 10 dagen onderweg! Mijn favoriete oogschaduwpalette van NARS, het NARSissist palette met daarin 15 oogschaduws was één van de twee. Ik heb een flink aantal verschillende combinaties gemaakt, waarvan ik vandaag de zachte smoky ooglook met grijze tinten laat zien. Daarnaast zien jullie ook de nieuwe Rimmel London Kate mascara en Chanel lipgloss voorbij komen, kijken jullie even mee?

Op de Rimmel London mascara en Chanel lipgloss na nam ik al de producten die je hier op de foto ziet mee op vakantie, natuurlijk zie je daar mijn favoriete Guerlain BB Beauty Booster, het Ambient Lighting palette van Hourglass, de FitMe concealer van Maybelline en de Penultimate eyeliner van MAC. 

In het NARSisisst oogschaduwpalette zitten 15 mooie oogschaduws in heel verschillende tinten, je kunt de oogschaduws prima met elkaar combineren. Vandaag heb ik de onderste rij (op de foto de bovenste rij) van het palette gebruikt, vrij koele grijstinten die op mijn huid toch niet al te koel overkomen. Ik gebruik alle kleuren eigenlijk wel, afwisselend, dat natuurlijk wel, maar er blijft er geeneen ongebruikt. In dit artikel kun je de review nog even nalezen.

Nieuw is de Kate mascara van Rimmel London (EUR 12,99), die deel uitmaakt van de eerste oogmake-up collectie die Kate Moss heeft samengesteld. In Nederland krijgen we niet alle producten uit de collectie trouwens, iets wat ik toch altijd wel erg jammer vind. Het borsteltje is groot en apart van vorm, de mascara is diep en diepzwart en zorgt voor goede, zwarte wimpers. Persoonlijk vind ik het borsteltje niet ideaal, daarom breng ik eerst een dunne basis aan met Le Volume de Chanel, dan werkt het wel heel goed.

Dit blush/bronzer/highlight palette van NARS is ook mee op vakantie gegaan, de palettes van NARS zijn daar echt erg fijn voor omdat ze behalve mooi ook nog eens heel stevig en plat zijn, ideaal dus. Op de foto's heb ik de middelste blush op van de bovenste rij, de mooie lichtroze Mistinguette blush.





Mijn signature look is toch wel een vrij donkere, licht glanzende ooglook die toch een beetje zacht blijft, vooral in combinatie met mijn zwarte kleding vind ik dit toch wel het mooiste staan. Als ik een donkere ooglook draag, dan gebruik ik meestal geen felle of opvallende lipsticks of lipgloss, al wil ik het voor een foto voor Beautyscene heus weleens dragen. Vandaag draag ik de nieuwe Chanel Lèvres Scintillantes Rose Rêvé op mijn lippen voor een vrij zachte lipkleur, zeker geen opvallende kleur maar wel chique in combinatie met de donkere oogschaduw. 
En wat ben ik toch nog steeds blij met het NARSissist palette, het was helemaal niet duur (EUR 49,00) en volgens mij doe ik er jaren mee, ideaal natuurlijk. Momenteel vind ik het palette nergens meer in online shops die naar Nederland verzenden, maar mocht je in het buitenland zijn en dit palette tegenkomen, neem het dan zeker mee, het is een grote aanrader!

Wat is jouw favoriete look? Draag je ongeveer altijd dezelfde look of varieer je echt heel regelmatig? Ik ben altijd benieuwd, jammer dat jullie geen foto's in een reactie kunnen bijvoegen. Misschien willen jullie ze wel op Twitter of Instagram aan mij laten zien? 

Deel dit artikel
Back to top