Reviews

MAC Veluxe Pearlfusion Shadow Peachluxe (review + look)

 

Sinds vorig jaar heeft MAC de Veluxe Pearlfusion Shadow palettes in hun vaste assortiment opgenomen en verschijnen er regelmatig tijdelijke palettes in de verschillende collecties. Deze zomer verschijnen er vier nieuwe kleurencombinaties, waarvan ik jullie er één kan laten zien, de zachte, maar mooi glanzende Peachluxe. Natuurlijk kun je de swatches bekijken, maar heb ik ook foto's gemaakt tijdens het opbrengen, een simpele fototutorial als extra! Kijk je even mee?

MAC Veluxe Pearlfusion Shadow Peachluxe EUR 38,00

De Veluxe Pearlfusion shadow is een oogschaduwpalette met daarin 5 kleuren glanzende oogschaduws die heel makkelijk aanbrengen en zich simpel laten blenden. De donkerste kleuren hebben wel een beetje de neiging los te laten van de kwast, neem vooral niet teveel oogschaduw op de kwast om dit te voorkomen. De streepjes oogschaduw zijn soms wel erg smal en daardoor kun je beter een kleinere kwast gebruiken om de kleur op de nemen, je kunt de kleuren eventueel blenden met een grotere kwast zoals de 217 of 224 kwasten van MAC.


swatches Peachluxe in het zonlicht

swatches Peachluxe in daglicht

Ik wilde jullie dit lichte oogschaduwpalette natuurlijk ook even laten zien in een look, tussendoor heb ik even een paar foto's gemaakt van de verschillende stappen die ik heb gedaan. Kijk je even mee naar een simpele fototutorial?


zonder oogschaduw, wel met een beetje Urban Decay Primer Potion oogschaduwbasis

Met mijn MAC 217 kwast heb ik de bovenste kleur aangebracht over het hele ooglid tot aan mijn wenkbrauw, zoals je ziet heeft deze oogschaduw een niet al te glanzende finish.

Met de MAC 217 kwast heb ik de tweede kleur van onderen aangebracht op de buitenste ooghoek tot en met de arcadeboog

Opnieuw heb ik de MAC 217 kwast gebruikt om de middelste kleur aan te brengen vanaf de binnenste ooghoek tot aan de arcadeboog, ik heb daarna de kleuren wat geblend

Met de MAC 219 kwast heb ik de donkerste kleur aangebracht onder het oog en in het buitenste ooghoekje, daarna heb ik met een MAC 224 kwast de kleuren met elkaar geblend

Om de look iets intenser te maken, maar toch zacht te houden heb ik geen eyeliner aangebracht maar de donkerste oogschaduw met een vochtig kwastje aangebracht tegen de wimperrand.

Last but not least, nog wat extra mascara, dit is Le Volume de Chanel in zwart, nog steeds één van mijn favorieten!

De hele look van vandaag, met MAC Flamingo lipstick (niet meer in de collectie) en Hourglass Ambient Lighting blush Luminous flush

Fijn dat MAC vier nieuwe kleuren Veluxe Pearlfusion shadows uitbrengt, het zijn prettige oogschaduwpalettes die ideaal in gebruik zijn als je van glanzende oogschaduws houdt. Dat is echt wel een voorwaarde, want als dat niet jouw ding is, dan kun je ze toch beter overslaan en zou ik kiezen voor een zelf samengesteld palette met een aantal satijnen of matte oogschaduws. De oogschaduws blijven wel opvallend lang zitten, ze zullen niet in de fijne lijntjes of arcadebook terecht komen na een tijdje, dat is natuurlijk heel prettig. Ook in gebruik zijn de oogschaduws heel zuinig, het duurt behoorlijk lang voordat je de "pan" ofwel bodem raakt, er zit in totaal 4 gram poeder in het doosje.
Ook als je wat ouder bent kun je deze oogschaduws prima gebruiken, een beetje glans zoals deze oogschaduws geven is nl. heel mooi en oogt lekker fris, je kunt wel beter grovere glitters overslaan en misschien al te felle kleuren...al is dat ook erg persoonlijk natuurlijk.

Je vindt de nieuwe MAC Veluxe Pearlfusion shadows (in Peachluxe, Plumluxe, Amberluxe en Copperluxe) nu voor EUR 38,00 in de online shop van MAC (www.maccosmetics.nl). Hou jij van deze MAC oogschaduws? Of gaat jouw voorkeur uit naar een andere formule?

 

Deel dit artikel
Back to top