Nieuws

Beauty nieuwtjes uit het buitenland - herfst 2014

Ik hou van het bezoeken van buitenlandse beautyblogs, vooral om daar mooie en interessante nieuwe producten te ontdekken die we niet in Nederland hebben. Sommige van mijn favoriete merken zijn namelijk nog steeds niet te koop in Nederland en dus shop ik ook graag in het buitenland. Vaak online, maar soms ook als ik in het buitenland ben, zo staat de nieuwe herfstcollectie van Tom Ford op mijn "to shop" lijstje als ik binnenkort naar Parijs ga. Ik heb wat leuke nieuwe producten op een rijtje gezet, kijk je mee?

Helemaal nieuw zijn ze niet, maar deze Beachsticks van Charlotte Tilbury staan nog steeds op mijn verlanglijstje, zal ik ze dan toch maar bestellen? Ze kosten GBP 27,50 per stuk en zijn echt wonderschoon. Dit zijn de kleuren Moon Beach & Ibiza!

Nog zo'n mooi palette van Charlotte Tilbury, Filmstars on the go in Breakfast at Tiffany's, een cremige oogschaduw en blush/lipkleur in een mooi doosje (GBP 42,00)


Dit nieuws hebben jullie misschien al ergens gezien, ik deelde het ook op Instagram & Twitter : Urban Decay brengt een Naked basics 2 palette uit met 6 matte, natuurlijke tinten die perfect zijn voor een easy, matte en neutrale look. Op het eerste gezicht lijkt deze wel erg de eerste Naked Basics, maar ik ga het uiteraard zelf uittesten als ik het palette kan bestellen, nog even geduld. Bekijk de review van Naked Basics nog even in dit artikel.

Hier ben ik ook nieuwsgierig naar, de Urban Decay 24/7 velvet glide on eye pencils, volgens mij de matte variant van hun geweldige eyeliners! Daar ben ik al heel lang fan van, dus deze matte kleuren moet ik gewoon hebben, ze lijken me geweldig! Zo jammer dat Urban Decay niet meer in Nederland wordt verkocht, het is echt een verlies! Hopelijk komt het merk ooit weer een keer terug! Je kunt swatches van een aantal van de pencils vinden in dit artikel.

Illamasqua is het Engelse make-up merk met waanzinnig mooie producten, ik ga mij er de komende tijd weer een beetje beter in verdiepen ondanks dat het niet in Nederland wordt verkocht. We kunnen de producten namelijk wel makkelijk bestellen via Asos of hun eigen webshop. De Once collectie ligt over een weekje in de winkels, bekijk dus zeker even hun website tegen die tijd : www.illamasqua.com


Ik ben gek op de make-up van Marc Jacobs, die is echt heel erg goed en fijn! Vooral de lipsticks zijn heel erg mooi, zeer langhoudend en voelen vederlicht op mijn lippen, ideaal natuurlijk. Binnenkort komen er nieuwe Kiss Pop Color sticks uit waar ik heel nieuwsgierig naar ben, gelukkig kunnen we dit merk wel bestellen bij Sephora (zowel in Frankrijk als deels in de USA)

Ik wil ze eigenlijk allemaal wel!

NARS krijgt nieuwe lipsticks, de Audacious lipsticks zien er werkelijk geweldig uit met meer dan 30 nieuwe, felle kleuren met een superfijne formule. Ik ben zo benieuwd! Kan iemand mij deze "vault" misschien opsturen? Ik test graag uit.....grapje hoor, ik ben bang dat ik deze gewoon zelf moet kopen!

Nu we in de Amerikaanse webshop van Sephora kunnen bestellen word ik ook steeds nieuwsgieriger naar merken zoals Tarte, dit Amazonian Clay 2 palette ziet er bijvoorbeeld heel goed uit. Misschien toch een keer bestellen?



Zo schattig, deze Halloween zien we eens geen enge nagellakjes bij OPI, maar juist extreem schattige! Er is een leuke samenwerking opgezet met Peanuts, ken je deze stripfiguurtjes nog? Ik was natuurlijk helemaal gek op Snoopy als jonge meid! Deze nagellakjes komen ook naar Nederland, maar wel in een zeer beperkte opgave en ik weet niet of de grote flesjes ook zullen komen? Wie weet zien julie ze nog wel voorbij komen!



Nu we het toch over OPI hebben, de feestdagencollectie is inmiddels ook al bekend, dat wordt een collectie in samenwerking met Gwen Stefani. Hier zie je alle kleurtjes alvast, maar ik denk dat je zeker ook nog wel swatches zult gaan zien in de komende maanden.


 
Christian Louboutin kennen we allemaal van de prachtige schoenen die hij maakt, ook ik heb een paar in mijn kast staan (al trek ik ze maar weinig aan). Sinds kort is er ook een Louboutin nagellak te koop (in het buitenland) waarbij de kleur uiteraard gebaseerd is op de rode zolen van de schoenen en de dop van de potjes is een vrijwel exacte kopie van de hoogste schoen die Louboutin ooit heeft uitgebracht, de Ballerina Ultima. Nu moet je weten dat zo'n potje wel $ 50,00 kost en dat de nagellak eigenlijk een gewone rode nagellak is, je koopt het dus vooral omdat je het ontwerp mooi vindt of omdat je Louboutin fan bent, denk ik. Als ik er één tegenkom, dan geloof ik dat ik er ook wel één koop, je bent een beauty-addict of niet!

Naast de klassieke rode komen er nog veel meer kleuren uit, ze kosten allemaal $ 50,00 en zijn nog niet te koop, er zitten wel hele mooie kleuren bij maar of ze de 50 dollar waard zijn? Ik zal de swatches nog even moeten afwachten!

Leuk natuurlijk al die nieuwtjes uit het buitenland, maar niet iedereen heeft er wat aan omdat sommige mensen niet graag online shoppen of niet vaak in het buitenland komen. Gelukkig heb ik ook een leuk nieuwtje uit Nederland waar wel iedereen iets aan heeft (nou ja, bijna iedereen). In een aantal filialen van V&D zullen namelijk de make-up merken Sleek, NYX en Isadora worden verkocht! Goed nieuws, want vooral de eerste twee merken hebben grote fans in Nederland en die vinden het heel fijn dat er nu meer verkooppunten zullen zijn (er waren nl. al wat winkels die de merken hebben verkocht). Volgens V&D zullen zij de merken nu exclusief gaan verkopen!


Sleek Ultra Matte V1 EUR 9,99

Isadora

is een nieuw merk in Nederland en komt uit Zweden. Ze hebben een breed assortiment make-up, waaronder een lijn met 100% mineralen make-up. De gebruikte ingrediënten zijn van hoge kwaliteit, parfumvrij en klinisch getest (niet op dieren). Dit maakt de IsaDora producten ook geschikt voor de gevoelige huid en ogen. 

NYX is een merk dat we al wat langer kennen in Nederland, Douglas verkocht het namelijk ook een tijd. Wist je dat het merk NYX is vernoemd naar de Griekse godin van de nacht? Het merk heeft een behoorlijk groot assortiment dat kwalitatatief prima is en heel fijn geprijsd is! 

De make-up van het Britse merk Sleek is de voordeligste van de drie nieuwe merken bij V&D en staat vooral bekend om haar prachtige blushes, poeders en oogschaduwpaletten in felle kleuren. Door de hoge pigmentatie van de kleuren is Sleek ook heel erg geschikt voor donkere huidtinten, wat een geweldige aanvulling op het assortiment! Je kunt Sleek, NYX en Isadora vanaf deze maand (augustus 2014) eind september 2014 vinden in de filialen in Hoofddorp, Dordrecht, Heerlen, Rotterdam Zuidplein, Roosendaal en Amsterdam Noord

Heb jij nog leuke ontdekkingen gedaan in het buitenland de laatste weken en maanden? Deel het vooral met mij, ik ben altijd erg benieuwd! Ben jij blij met het nieuws van Sleek, NYX en Isadora?

Deel dit artikel
Back to top