Blogs & Editorial

Editorial - the september issue

De "september issues" van alle modebladen liggen inmiddels bij mij thuis, denk aan de Vogue, Elle, Marie-Claire, Harpers Bazaar en de Amerikaanse versie van Instyle. Ik hou van het bladeren door de dikke bladen die vol staan met modefoto's en modeadvertenties en laat mij er graag door inspireren. Toch merk ik de laatste jaren dat ik toch meer oppik van het internet, vooral de winkels met hun mooie trendreports inspireren mij heel erg, dan bestel ik het liefst direct alles. Toch shop ik wel altijd heel bewust en maak ik (in mijn hoofd) ook echt een lijstje van items die ik graag wil hebben.

Ik investeer over het algemeen in mooie kledingstukken die ik dan aanvul met hippere items van o.a. Zara, die draag ik dan vaak alleen maar in dat seizoen, maar jassen, mooie jurkjes, rokken, broeken en schoenen van bijzondere merken draag ik vaak jaren achter elkaar. Ik kies aan het begin van het seizoen dan een aantal items uit die ik echt graag bij mijn garderobe wil hebben en die vormen dan de basis van mijn garderobe van dat seizoen. Dit weekend shopte ik al een mooie jeans met geweldige wassing van Citizens of Humanity, een grijs wollen vest en een zwart leren bikerjack, drie items die ik heel goed kan combineren met de andere kledingstukken uit mijn garderobe. Maar ik heb nog wel een wensenlijstje....(er moet altijd wat te wensen overblijven natuurlijk)

Op de wishlist : een destroyed black jeans, liefst met hogere taille, deze is van Frame Denim en ziet er goed uit. Maar ook de Burberry trenchcoat staat nog steeds op mijn lijstje, eigenlijk al jarenlang en nog heb ik er geen, hoe kan dat nu weer? Ik twijfel iedere keer weer of ik nu een echte klassieker moet kopen of toch één die meer past bij het modebeeld van dat seizoen.....raak ik daar dan niet snel op uitgekeken? Maar de klassieker is soms wel een tikje saai? 
Een mooie zwarte, vilten fedora met leren accent is eigenlijk onmisbaar deze winter en vooral ook heel erg handig. Ik draag bij mijn haar altijd los en als het dan even gaat regenen, ben ik nooit zo heel blij, ook al hoef ik alleen maar uit de auto te stappen. Met zo'n mooie hoed op ben je toch een tikje beschermd, ook al is het natuurlijk geen regenhoed.
Van dit mooie Repeat vest word ik ook erg blij, ik moet deze winter echt wat meer "oxblood" items aan mijn garderobe toevoegen. Ik heb al een paar mooie, lakleren pumps en wat tops, maar er mag meer bij, ik hou van deze kleur!
Er komt zeker een bordeauxrode tas, waarschijnlijk een schoudermodel in een handzaam formaatje. Deze is van Jerome Dreyfuss, maar ik heb in Florence ook een mooie PS11 gezien in deze kleur en Alexander Wang heeft ook mooie tassen in deze kleur....tja, dat wordt nog lastig kiezen. Ik laat het dus nog maar even los....
Leuke sneakers moeten er deze winter ook nog komen, liefst een paar leuke donkere en een paar dat wat meer mag opvallen, zoals deze van Stella McCartney X Adidas. Ik vind het soms helemaal niet zo makkelijk om leuke sneakers te vinden, er zijn er natuurlijk heel veel, maar op mijn leeftijd (.....) vind ik dat ik niet alle kleuren en modellen meer kan hebben. Zo skip ik meestal te flashy combinaties en kies ik vooral voor de klassiekere kleurencombinaties....of een panterprint, natuurlijk!

Ik heb waarschijnlijk 63538 paar enkellaarsjes in mijn kast, bijna allemaal voorzien van een megahak die nogal dun is, prachtig natuurlijk. Maar als ik een dagje ga shoppen, dan zijn die dunne hakjes echt niet handig....ik zocht dus een paar laarsjes die wat stoerder zijn, maar wel een hoge hak hebben. Deze Acne Colt boots zijn volgens mij perfect, de Pistol versie is wat lager van hak en wat korter van model, ook mooi, maar dit is meer Debbie.
In mijn kast heb ik nog heel wat mooie dingen hangen die ik perfect kan combineren met deze spullen, ik heb nog heel wat mooie kokerrokken, een paar fijne jumpsuits en veel mooie schoenen, dus die heb ik echt niet meer nodig. Wat ik nog wel kan gebruiken zijn leuke sweatshirts, maar die kom ik vast wel tegen als ik deze week richting Parijs ga!
Wat gaat jouw stijl worden dit jaar? Vul je jouw kledingkast ook aan met een aantal nieuwe items of ga je rigoreus iets heel anders dragen dan vorige herfst/winter? En wat staat er op jouw wishlist op het gebied van mode?

Have a stylish week! Veel succes met school en werk na de vakantie, wij gaan ook allemaal weer beginnen!

XXX
Deb

Deel dit artikel
Back to top