Reviews

Maybelline Color Drama Intense velvet lip pencil - swatches & review

Soms word ik nog weleens spontaan verliefd op beautyproducten, zo verliefd dat ik ze na mijn ontdekking het liefst iedere dag gebruik. Zo ging dat ook met de Maybelline Color Drama Intense velvet lip pencils die ik leerde kennen op Ibiza, wat zijn die geweldig! Het zijn zeer gepigmenteerde lippotloden die je zonder problemen op de lippen kunt gebruiken (en dus niet alleen de randjes), ze geven enorm veel kleur af en blijven ongeloofelijk lang zitten. Kijk je mee naar de swatches van de negen kleuren?


De Maybelline Color Drama Intense velvet lip pencils zijn handig in gebruik, ze zijn niet al te vettig en geven veel kleur af, let er wel op dat je precies werkt omdat de kleur helemaal niet zo makkelijk van de huid af gaat. Dat heeft natuurlijk wel als groot voordeel dat de kleur heel lang op de lippen blijft zitten. De Color Drama lip pencils hebben een semi-matte finish, sommige lijken wel hele fijne glitters in zich te hebben, maar dat zie je natuurlijk op de swatches het beste.


Pink so chic, Minimalist & Fuchsia desire


110 Pink so chic - een vrij donkere roze/roze kleur met vrij koele shimmer


140 Minimalist - een lichte roze kleur die wel wat sneller in de lijntjes trekt dan de andere kleuren, deze heeft wat extra lipbalm nodig!


150 Fuchsia desire - een felle roze kleur, heerlijk romig en een stuk mooier dan de andere roze tint



Berry much, Fab orange & In with coral


310 Berry much - donkerrood met een vleugje paars en een koele ondertoon, prima kleur voor deze herfst


410 Fab orange - oranje it is, de kleur moet je wel staan, ik vind deze kleur het mooiste staan bij een iets getinten huidskleur...een zongebruind tintje mag natuurlijk ook


420 In with coral - weinig koraal, maar wel pittig roze met een vleugje perzik



Red essential, Light it up & Nude perfection


510 Red essential - klassiek rood met een mooie matte finish


520 Light it up - rood maar dan net iets frisser door een heel klein beetje koraal, het frist mijn huid direct op, zie je dat?


630 Nude perfection - een goede nude tint, maar zo mat vind ik deze minder mooi, ik doe er wel wat lipbalm overheen, ideaal voor een neutrale look!


De Maybelline Color Drama lippotloden zijn heel fijn, maar om ze optimaal te gebruiken heb ik de volgende tips voor je:

  • breng voordat je ze gaat gebruiken eerst een fijne lipbalm op, laat die even goed intrekken en dep je lippen voordat je de Color Drama lip pencils gaat gebruiken even af, ze geven de meeste kleur af op droge, niet al te vette lippen.
  • Als je de lippen hebt ingekleurd met de Color Drama lip pencils kun je er prima nog een gloss of lipbalm overheen gebruiken voor extra glans
  • de Color Drama Intense velvet lip pencils zijn "normale" potloden, je moet ze dan ook slijpen om ze helemaal op te maken. Zorg er wel voor dat je een goed passende slijper hebt, je krijgt deze nl. niet bij aankoop van de Color Drama lip pencils
  • de kleur blijft goed zitten, ook na een maaltijd, maar als je vettig eet, dan zal de kleur wat minder worden. Blend de kleur aan de rand dan even goed naar het midden toe en je kunt er weer even tegenaan


Ik ben echt fan van deze lippotloden, ze geven tenminste een goede kleur af, hebben een mooie matte finish en blijven goed zitten. De verpakking is makkelijk mee te nemen, al is bijwerken dus helemaal niet echt nodig! De potloden hebben ook een nadeel, ze ogen nogal viezig nadat je ze gebruikt hebt, je smeert de kleur namelijk snel uit over het hout van de potloden. Dat is natuurlijk geen ramp, maar ik vind het toch nooit zo heel fijn. Let er ook op dat je de dop er goed op doet, die wil nog weleens los gaan. Je vindt de Maybelline Color Drama Intense velvet lip pencils nu al bij de drogisterij, ze kosten EUR 6,99 per stuk.

Welke kleur vind jij het mooiste? Heb jij er al één gekocht? Zeker doen, je zult er geen spijt van krijgen!

Deel dit artikel
Back to top