Reviews

Video - mijn ervaring met hairextensions na zes weken

Hebben jullie het artikel over mijn hairextensions van een paar weken geleden al gelezen? Sinds half juli loop ik namelijk rond met 125 Hairloxx extensions in mijn haar en dat bevalt mij echt geweldig goed! Ik was eigenlijk best een beetje sceptisch en misschien zelfs een beetje angstig, maar dat was echt niet nodig geweest, zo goed bevalt het mij. Ik heb een video gemaakt waarin ik wat meer vertel over mijn ervaring met de extensions, kijk je even mee? Ik moet nog een kleine correctie maken, ik heb geen 250 maar 125 extensions in mijn haar....domme fout van mijn kant, sorry!

Edit : er zitten dus geen 250 maar 125 extensions in mijn haar!!! Vergeet ook niet te abonneren (is gratis) op mijn YouTube kanaal, vanaf deze maand upload ik wekelijks minimaal 2 video's.

Meer informatie over het inzetten van de extensions en de afkomst van het haar kun je vinden in dit artikel, daar zie je ook voor- en nafoto's. Op de website van Beauty by Roos kun je meer lezen over de prijzen van de verschillende merken extensions : www.beautybyroos.nl

Nu nog even goed nadenken of ik weer opnieuw 125 extensions in mijn haar wil laten zetten of zal ik misschien toch afscheid nemen....ik weet het nog niet. Wat vinden jullie?

Deel dit artikel
Back to top