Nieuws

Chanel's Delights collectie - exclusief voor Vogue Fashion's Night out

Morgen is het Vogue Fashion's Night Out in Amsterdam en dat wordt groots gevierd op de Dam en in de P.C. Hooftstraat. Dit event is inmiddels uitgegroeid tot één van de leukste fashion events van Amsterdam en jij kunt er ook gewoon bij zijn. Helaas ben ik morgen niet in Nederland (ik ben in Parijs op een leuk event van Guerlain) anders was ik er zeker bij geweest. Gelukkig kreeg ik vandaag wel de exclusieve Chanel's Delight collectie binnen, exclusief voor Vogue Fashion's Night Out 2014....

De Chanel's Delight collectie is geïnspireerd door de Ready-to-wear show fall-winter 2014-2015 van Chanel, de show die jullie vast hebben gezien op foto's omdat het niet vaak gebeurt dat een merk zijn collectie presenteert in een eigen supermarkt! Cara Delevigne opende de show in een fel gekleurde tweed outfit met Chanel sneakers en felgroene eyeliner.....iets voor jou? Die zul je in elk geval kunnen vinden morgen tijdens Vogue Fashion's night out, samen met een geweldige metallic zilver nagellak met multicolour shimmer, dat is zeker een musthave!

Gekleurde eyeliner is een leuke manier om een look even wat pit mee te geven zonder dat het er te opgemaakt of bedacht uitziet, misschien wordt gekleurde eyeliner wel de nagellak van 2014? Ik vind het een superleuk accent geven en gebruik het zelf ook steeds vaker, dan combineer ik een vrij naturel ooglook met een blauwe of paarse eyeliner voor een extra vleugje kleur. Chanel brengt in deze exclusieve collectie drie Le Crayon Yeux in knalkleuren uit : Cocorange (sprankelend oranje), Sweet Star (electrisch turquoise) en Berry Lucky (diep fuchsia), ze kosten EUR 21,50 te koop.


v.l.n.r. Chanel Le Crayon yeux Berry Lucky, Sweet Star & Cocorange - de eyeliners zijn zacht voor de ogen, ze blijven redelijk zitten mits je ze niet aanraakt, anders vervagen ze!
Chanel Sweet Star EUR 25,00 - exclusief voor Vogue Fashion's Night Out 2014
Op Sweet Star was ik per direct verliefd, wat een perfecte herfstkleur in staalgrijs met multi-colour shimmers zoals alleen Chanel die kan maken! Ik vind de nagellak superfijn lakken, op de foto's draag ik twee laagjes en die waren zeer simpel op te brengen, de lak is lekker soepel en dekt prima in twee mooie laagjes, ze drogen lekker snel. Op de foto draag ik geen topcoat, de nagellak heeft een mooie glans!
Nog even een close-up, vooral in de zon kun je de groen en rode shimmer mooi zien!

Niet gek natuurlijk, zoek je nog iets unieks voor jouw make-up stash, dan moet je morgen (4 september 2014) echt even bij Vogue Fashion's Night Out langsgaan in De Bijenkorf in Amsterdam, dat is de enige locatie waar je deze Chanel's Delight collectie kunt shoppen. Hou er wel rekening mee dat de collectie snel uitverkocht kan zijn, ik denk dat vooral de nagellak heel snel weg zal zijn, samen met de Sweet Star eyeliner. 

Ga jij morgen naar Fashion's Night Out? Vergeet ook niet langs te gaan bij de MAC counter, want daar ligt de "A novel romance" collectie ook al bij de counter. Have fun!

Deel dit artikel
Back to top