Nieuws

Ontdek de backstage geheimen van Dior bij ICI Paris XL in Rotterdam

Momenteel touren de Dior make-up artiesten door Nederland om hun backstage geheimen te delen met ons. Vandaag bezocht ik het ICI Paris XL filiaal in Rotterdam Alexandrium waar Dior on stage deze week is neergestreken. Dior make-up artist Daescha bracht vandaag bij mij een mooie Dior look aan met de nieuwe Star foundation en het Trafalgar 5 couleurs palette uit de herfstmake-up collectie. Kijk je even mee? Ik vertel je dan ook meer over Dior on stage en wat jij kunt doen om er ook bij te zijn....


Middenin de winkel van ICI Paris staat de grote make-up set van Dior opgesteld, inclusief spierwitte catwalk! Je maakt een afspraak voor een (gratis) make-up service van een half uur, waarbij je zelf de focus kiest : ogen, teint of lippen. Natuurlijk wordt de rest van jouw make-up ook even bijgewerkt, daar krijg je een korte touch-up!

Bij Dior on stage ligt de nadruk op de "instant beauty solutions", hun keyproducten uit het vaste assortiment die eigenlijk altijd nodig zijn om een perfecte make-up look te krijgen. Waar moet je dan aan denken? De fijne Glow Maximizer of Pore Minimizer bijvoorbeeld, de primers die je aanbrengt over de dagverzorging en onder de make-up. Make-up blijft beter en langer zitten op een goede basis tenslotte, maar ook het effect is mooier! 

Oogschaduwbasis, mascaraprimer, lip maximizer, transparante lipliner en een highlightpen, Dior heeft het allemaal en tijdens de make-up service laten de make-up artists je zien welke producten je kunt gebruiken voor jouw perfecte make-up look! Natuurlijk kun je tijdens het half uurtje ook vragen stellen, doe dat ook vooral want deze make-up artists hebben een speciale Dior opleiding gekregen, ze weten echt heel veel. Of je nu worstelt met de vijf kleuren van de oogschaduwpalettes of altijd moeite hebt met het vinden van de perfecte foundationkleur, je mag alles vragen en natuurlijk hebben ze een oplossing.

Zien jullie de nieuwe Dior Star foundaition ook staan in het schap? Die zal ik binnenkort zeker even voorbij laten komen in een uitgebreide review, ik heb deze namelijk al een tijdje kunnen testen. Natuurlijk ga ik jullie ook de oogschaduwpalettes en andere producten van de herfstmake-up collectie laten zien, more to come!

Dit zijn de producten die Daescha bij mij gebruikt heeft:

  • Dior Capture Totale One essential serum
  • Dior Dreamskin (review)
  • Diorskin Star foundation & concealer
  • Dior bronzer 002
  • Diorblush Rosy glow
  • Dior eye primer
  • Dior 5 couleurs Trafalgar
  • Dior transparant lip pencil
  • Dior Rouge Dior lipstick 977 Pied-de-poule

Het is een prachtige look geworden, al vind ik mezelf wel een beetje streng ogen, ik had best even mogen lachen voor de foto! Deze selfie is trouwens op de catwalk gemaakt, maar de make-up artist maakt ook nog een foto van je als je dat wilt, dat hoort ook bij de de make-up service van Dior, zo heb je een leuk aandenken. 

Dior on stage

reist momenteel door Nederland, de komende twee weken vind je de Dior make-up artists in Rotterdam. Deze week (van 9 t/m 13 september 2014) kun je terecht in het ICI Paris XL filiaal in Rotterdam Alexandrium (Poolsterstraat 98, Rotterdam), iedere dag van 10.00 tot 17.00 uur en op vrijdag tot 20.15 uur (koopavond). Je moet wel een afspraak maken, dat kan in persoon, maar ook via de telefoon via nummer 010-2206829.

Lukt het je niet om er deze week bij te zijn, geen zorgen...volgende week kun je voor Dior on Stage terecht in het ICI Paris XL filiaal aan de Lijnbaan 138 in Rotterdam, vanaf dinsdag 16 september 2014 tot zondag 21 september, de tijden zijn gelijk. Maak een afspraak door te bellen naar 010- 4131587 of ga even langs het filiaal. Let wel, de make-up service is helemaal gratis, dat maakt het extra leuk!

Ik vind het zeker een aanrader, op deze manier maak je (opnieuw) kennis met de backstage geheimen van Dior, maar kun je ook de nieuwe foundation eens uittesten, altijd een goed idee natuurlijk! Ga jij ook even langs de Rotterdamse filialen van ICI Paris voor Dior on stage? 

Deel dit artikel
Back to top