Algemeen

amaZene!

Bij amaZene streven zij er constant naar om nieuwe manieren te vinden om schoonheidsproducten te ontwikkelen die op natuurlijke ingrediënten worden gebaseerd. Daarbij gebruiken zij de regenwouden als inspiratiebron. De meest recente innovatie is een uniek mengsel van verklaarde organische Açai, Babaçu en Cupuaçu die de kern van elk amaZene product vormt. Deze drie zeer belangrijke ingrediënten zijn speciaal geformuleerd om de huid te voeden en te beschermen. Lees verder voor meer informatie over amaZene! Bij alle amaZene producten vind je het unieke mengsel van verklaarde organische Açai, Babaçu en Cupuaçu. Wat doen deze ingrediënten nu precies? Açai: Dit opmerkelijke fruit is een krachtig middel tegen oxydatie dat helpt de tekenen te bestrijden van het ouder worden van de huid, evenals het verstrekken van waardevolle spoormineralen die essentieel zijn voor de regeneratie van de huid. Babaçu: De kostbare olie van deze palm wordt gebruikt voor zijn verzachtende eigenschappen en werkt goed voor alle huidtypes om zacht te worden zonder een olieachtige glans achter te laten. Cupuaçu: Staat bekend om de hydraterende eigenschappen alsmede het  helpen te behouden en herstellen van de natuurlijke elasticiteit in de huid.

Het assortiment van amaZene is opgebouwd uit een zestal  collectie''s, in alle collectie''s zijn dezelfde producten te vinden: Avocado & Andiroba Collectie De avocado is één van de gemakkelijkst geabsorbeerde natuurlijke oliën en trekt diep in de huid om deze te voeden en hydrateren. Gecombineerd met de Andiroba (een boom die in het gebied van Amazonië wordt gevonden)  een goede combinatie. Cocoa & Copaiba Collectie Beide bomen groeien in de tropische regenwouden van Zuid-Amerika. Samen, hebben de zaaduittreksels enorm krachtige verzachtende en kalmerende eigenschappen die helpen om de elasticiteit van de huid te verbeteren. Coconut & Buriti Collectie De zuivere kokosnotenolie is een krachtige anti-oxyderende en natuurlijke moisturiser, die ook geschikt is voor de gevoelige huid. Buriti is één van de rijkste bronnen van bètacarotine en provitamine A. Mango & Murumuru Collectie De uittreksels van de inheemse Murumuru boom uit de Amazone zijn rijk aan oliezuur dat helpt om de huid te hydrateren. Gecombineerd met Mango, beschermt deze lijn tegen uitdrogen en huidveroudering van buitenaf. Papaya & Acerola Collectie De papaja bevat het enzym „papaïne“ dat voor de reparatie van de beschadigde huid wordt gebruikt. Acerola, een kers uit  Noordelijk Zuid-Amerika en bevat opmerkelijke niveaus van Vitamine C en andere essentiële huidvoedingsmiddelen. Passion Fruit & Guava Collectie Passievrucht bevat een verzachtend middel dat rijk is aan linolzuur dat helpt om de huid gehydrateerd te houden. Gecombineerd met Guave is het een bron van mineralen en vitaminen A en C, die essentieel zijn voor een gezonde huid.

 • Body Lotion - 12.50 €
 • Body Butter - 18.95 €
 • Body Scrub - 14.95 €
 • Bath Soak - 11.95 €
 • Hand Lotion - 10.95 €
 • Hand Wash - 8.95 €
 • Bath & Showergel 8.95 €
 • Binnenkort ga ik wat amaZene producten voor jullie testen, dus eerdaags meer over deze leuke productlijnen. De producten zijn verkrijgbaar via Beautique. Dit is een UK webwinkel die ook gewoon naar Nederland verzend voor uitstekende verzendtarieven. Omdat deze webwinkel is gevestigd in de UK, betekent het dat je geen invoerrechten hoeft te betalen. Bijdrage van Wenvers

  Deel dit artikel
  Back to top