Nieuws

Rouge Dior Baume - natuurlijke couture lipbalsems in sprekende kleuren

Lipstick is het IT-beautyproduct van dit jaar, dat is inmiddels wel duidelijk na alle musthave lipsticks die we in 2014 voorbij hebben zien komen. Toch vind je niet zomaar jouw perfecte kleur of formule, er is ook zo'n grote keuze? Dior maakt het kiezen misschien wel iets makkelijker door een bijzondere nieuwe lipstick uit te brengen, de Rouge Dior Baume. Dit zijn frisse, verzorgende lipsticks die de lippen een mooie kleur met wetlookglans geven, perfect voor de aankomende winter omdat onze lippen dan best wat extra verzorging kunnen gebruiken.

de 4 'IT' kleuren Rouge Dior Baume : Star, Spring, Lili en Diorette




Rouge Dior Baume

heeft 10 keer meer natuurlijke, verzorgende bestanddelen dan een klassieke lipstick. De gekleurde lipbalsem heeft een zeer prettige textuur die goed hecht aan de lippen, de kristalolie heeft een zeer verzorgende, beschermende en herstellende werking en maakt de lippen zijdezacht. Maar daarnaast zorgt de kristalolie er ook voor dat de kleurpigmenten beter verdeeld worden over de lippen en maak ze gladder en voller. Het lijkt de perfecte lipstick te zijn voor iemand die houdt van een subtiele kleur, mooie glans en fijne verzorging! En geloof me, je blijft echt smeren met Rouge Dior Baume, ze zijn heel er fijn.

Naast de nieuwe Rouge Dior Baume lipsticks (die in het vaste assortiment blijven) zullen er ook tijdelijk een aantal bijpassende Dior producten te koop zijn, zoals behoorlijk felle blushes/highlighter en mooie nagellakken in taupe, donkerroze en transparant parelmoer.

Rouge Dior Baume EUR 35,50


128 Star, 468 Spring & 538 Boréale

558 Lili, 568 Rose Rose & 640 Milly

660 Coquette, 688 Diorette & 740 Escapade

758 Lys rouge, 760 Garden party & Fleur Bleue

855 Sweetheart & 988 Nuit Rose

Dior Contour lèvres EUR 24,50




van boven naar beneden : 468 Spring, 558 Lili, 688 Diorette (allemaal limited edition) & Nude 001 universel

Rouge Dior vernis EUR 25,50 (allemaal limited edition)

121 Lili & 775 Star

798 Spring & 988 Diorette
Diorblush EUR 44,00 (allemaal limited edition)

421 Starlight

581 Dazzling sun

861 Rose darling

881 Rose Corolle

 

Ik vind het een mooie toevoeging aan het Dior assortiment, fijn dat we er nu ook terecht kunnen voor iets minder gepigmenteerde lipkleuren, perfect voor overdag als je niet altijd zin hebt in een mega dekkende lipstick. Ik zal jullie binnenkort zeker swatches laten zien!
De nieuwe Rouge Dior Baume lipsticks zullen vanaf 17 september 2014 te vinden zijn bij de bekende Dior verkooppunten zoals De Bijenkorf, Douglas, ICI Paris en andere luxe parfumeriëen. 

Hou jij ook van dit soort lipsticks/lipbalms of ga je toch liever voor meer gepigmenteerde, klassieke lipsticks? Ik vind de afwisseling juist altijd fijn en inderdaad, in de winter vind ik extra voedende lipsticks erg prettig.

Deel dit artikel
Back to top