Nieuws

Bobbi Brown Smokey Nudes herfst make-up collectie 2014 + eerste indruk & swatches

Toen ik onlangs in Parijs langs de Bobbi Brown counter in Printemps liep viel mijn oog op de nieuwe Smokey nudes collectie. Een collectie naar mijn hart want je kunt mij zo ongeveer uittekenen in een nude, smokey eye! Ik ben in goed gezelschap, want Bobbi Brown heeft sinds kort de prachtige Kate Upton als model, uiteraard met smokey eyes! Inmiddels heb ik de producten van de collectie ook in huis en kan ik er iets meer over vertellen, maar ik laat ook wat swatches zien....je zult ze fijn vinden! Kijk je mee?

Smokey Nudes Eye palette EUR 75,00 (limited edition)

Met daarin de volgende oogschaduws:
  • Watercolor pink sparkle eye shadow
  • Cream eye shadow
  • Nude beach metallic eye shadow
  • Naked eye shadow
  • Smokey brown metallic eye shadow
  • Woodrose eye shadow
  • Smoked eye shadow
  • Silver brown sparkle eye shadow
Shimmer brick Sandstone EUR 47,00 (limited edition)
Smokey eye kajal liner EUR 24,00 in Noir, Storm, Black amethyst & Black coffee 

Smokey eye mascara EUR 28,00 

Creamy matte lip color EUR 25,00 (limited edition)
Pink nude, Soft nude, Warm nude en Nude


Gisteren kwamen de producten van de collectie bij mij binnen en ik was natuurlijk heel nieuwsgierig! Ik ga een deze dagen met deze producten een look maken (misschien wel een dag- en avond smokey eye?) maar ik wilde de swatches direct even met jullie delen. Er is namelijk een grote kans dat de collectie snel uitverkocht zal zijn, het palette en de Shimmer brick zijn heel erg mooi!

v.l.n.r. Cream, Naked, Woodrose & Smokey brown

v.l.n.r. Watercolor pink, Nude beach, Silver brown & Smoked

swatches Shimmer brick Sandstone
Ik ben enorm verliefd op het Shimmer brick, dat zo'n prachtige glans geeft op mijn wangen, echt ongeloofelijk! Dat is een musthave, maar ook het oogschaduwpalette is echt wel de moeite waard als je houdt van deze kleuren (al ik kan mij dan ook voorstellen dat je ze al hebt...). De oogschaduws zijn goed gepigmenteerd, maar komen nog beter tot zijn rechts als je ze over elkaar gebruikt. Ik ga jullie zeker een review met look laten zien, als je nog verzoekjes hebt, let me know!

De Bobbi Brown Smokey Nudes collectie ligt sinds half september 2014 bij de Bobbi Brown counters in De Bijenkorf en Douglas, in België kun je de producten vinden bij Parfuma en Cosmeticary (ze verzenden eventueel ook naar Nederland). Wat vind jij van deze collectie?
Deel dit artikel
Back to top