Reviews

Chanel Rouge Allure gloss - lipgloss met een gedurfde intensiteit

Lipgloss en ik gaan niet goed samen heb ik gemerkt de afgelopen jaren, ik geef toch echt de voorkeur aan lipstick. Toch moet ik eerlijk zeggen dat er wel wat uitzonderingen zijn, lipglosses die een mooie dekkende kleur geven en mijn lippen glad maken, die vind ik dan wel weer fijn. Dan moeten ze niet plakken trouwens, want dan verdwijnen ze net zo snel weer in de lades van mijn kast. Chanel heeft nieuwe lipglosses die zeker aan wensen voldoen, de Rouge Allure glosses geven een diepe kleur en glans, maar zorgen ook voor mijn lippen door actieve ingrediënten als sappanhout, matcha groene thee boter en vitamine E. Kijk je mee naar swatches en meer informatie?

Chanel Rouge Allure Gloss EUR 33,50Er zijn negen kleuren Chanel Rouge Allure Gloss te koop vanaf volgende week (kan altijd eerder of later zijn), ik kan je er 5 laten zien. Deze blijven allemaal in het vaste assortiment, de kleur Audace (nr. 20) zal weer verdwijnen uit het assortiment, dat is een limited edtion. Je kunt de kleur van de lipgloss alleen aan de onderkant van de verpakking zien, gelukkig wel in één oogopslag.

Net zoals de Rouge Allure lipstick moet je de lipgloss openklikken door op de goudkleurige achterkant te drukken, de dop komt dan vanzelf omhoog en je kunt de dop eruit trekken.

Hou er wel rekening mee dat de applicator het oppervlak aanraakt als je de dop neerlegt, jammer is dat want zo komt er sneller stof en vuil op, vasthouden dus! In principe moet je de lipglosses meerdere keren in de huls "dippen" om een goede dekking te krijgen, dat is best lastig omdat de ingang heel smal is. 

de applcator is zowel plat als dun, je kunt de dunne kant goed gebruiken om de lipcontouren te kleuren, invullen van de lippen doe je dan met de platte, bredere kant. Zoals ik al zei komt er niet zo heel veel lipgloss op de applicator, op zich wel zo zuinig, maar het duurt wel iets langer om jouw lippen te kleuren.

v.l.n.r Rouge Allure Gloss 13 Affroliant, 15 Sensible, 17 Suprème, 18 Séduction en 19 Pirate


Chanel Rouge Allure gloss 13 Affriolant


Chanel Rouge Allure gloss 15 Sensible


Chanel Rouge Allure gloss 17 Suprème


Chanel Rouge Allure gloss 18 Séduction


Chanel Rouge Allure gloss 19 Pirate
Mijn eindoordeel:
de glosses geven op zich prima kleur af, maar zijn ook weer niet al te heftig, ze blijven goed draagbaar ook voor overdag. De kleuren die ik getest heb bevatten geen glitters maar wel een mooie glans. Ik heb de lipglosses getest en vind ze qua kleur best lang houdbaar, de glans verdwijnt wel na een maaltijd, maar de kleur blijft. De lipglosses gaan wel wat over de lipcontour heen tijdens het eten en drinken, een lippotlood is geen overbodige luxe denk ik. Mijn lippen worden wel mooi glad, de kleur laat zich ook goed verdelen en mijn lippen voelen de hele dag fijn en zacht aan, met de verzorgende werking zit het wel goed. Mijn favoriet is de schattige Affriolant, maar ik kan de klassieke Pirate ook wel waarderen, al draag ik toch nog net iets liever zo'n kleur met een matte finish.

Naast deze nieuwe lipglosses zul je nog wat andere, nieuwe kleuren lipsticks en nagellakken vinden in het Chanel schap, zeker de moeite om even te kijken!

Rouge Allure Craquante limited edition (combineer met Sensible) en Rouge Allure Élégante (combineer met Distinction) EUR 33,00

Rouge Allure Foudroyante (combineer met Audace) EUR 33,00


Chanel Le vernis 635 Expression & 639 Exception EUR 23,00

De nieuwe Chanel Rouge Allure glosses en de andere producten uit deze collectie zullen vanaf oktober 2014 te vinden zijn bij alle Chanel verkooppunten zoals De Bijenkorf, ICI Paris XL en Douglas (data altijd onder voorbehoud). Heb jij al een kleurtje op het oog? Ben jij meer een lipstick of lipgloss vrouw (of man)?

Deel dit artikel
Back to top