Blogs & Editorial

Fotoblog dagje Amsterdam met Bo (Lady Gaga, Philosophy & Sir Albert hotel)

Woensdagavond ging ik, samen met dochter Bo, richting Amsterdam om het concert van Lady Gaga bij te wonen. Omdat ik de volgende dag een paar afspraken in Amsterdam had, hebben we een nachtje gelogeerd in het sfeervolle, zeer gastvrije Sir Albert Hotel waar we ook nog eens heerlijk hebben gegeten. Natuurlijk kreeg ik de volgende dag ook weer een paar fijne beautynieuwtjes van o.a. Philosophy, kijk je even mee naar mijn fotoverslag?


Wat een regen viel er woensdagmiddag, bijna niet te doen onderweg naar Amsterdam. Gelukkig paste iedereen zijn snelheid aan en zijn we veilig, maar wel nat, aangekomen in De Pijp in Amsterdam.

Daar logeerde we in het Sir Albert Hotel, dat ligt aan de Albert Cuypstraat 2-6, vlakbij het Museumplein en natuurlijk de Albert Cuyp markt, een geweldige locatie! De kamer of de suite (we kregen een upgrade!) was heerlijk, een grote kamer met een afgesloten badkamer met uitzicht op de grachten en voorzien van alle gemakken. Het bed sliep zo heerlijk, ik heb niet vaak in zo'n fijn bed geslapen! Zoek je ooit een sfeervol hotel in Amsterdam waar je echt in de watten wordt gelegd, dan is dit zeker een fijne optie.

Love it, een bad midden in de kamer! Wij hebben het niet gebruikt, wel de regendouche die je in de badkamer vindt, maar het staat natuurlijk geweldig zo in de kamer. Toch maar een keertje terug?

De ontvangst was echt heel hartelijk, overal handgeschreven briefjes en ook bij de receptie voelde we ons direct welkom. Als je een kamer boekt, krijg je een paar dagen voor aankomst een persoonlijke email waarin je gevraagd wordt naar je wensen wat betreft parkeren, eten of andere zaken waarmee ze je kunnen helpen. Wat een fijne service! Ze wisten duidelijk dat wij 's avonds naar Lady gaga zouden gaan, haha!

Direct aan (of in) het Sir Albert Hotel vind je het trendy Aziatische restaurant Izakaya, waar we echt heerlijk hebben gegeten, natuurlijk moesten we starten met (verse!) sojaboontjes.

Bij Izakaya serveren ze Japanse gerechten met een Zuid-Amerikaanse twist, de gerechten hebben net iets meer smaak dan normaal en zijn soms ook wat pittiger. Ik heb zo lekker gegeten, de serveerster had een speciaal menu voor ons samengesteld met de lekkerste gerechten van de kaart!

Babyspinazie salade met parmezaanse kaas en gebakken garnalen, vooral de salade was amazing...wat is het geheim?

Natuurlijk was er ook sushi, een crispy duck roll en een King crab roll, allebei heerlijk vers en zalig!

Gebakken tong in een verse kruidensaus, zelfs de graatjes waren helemaal eetbaar omdat ze gefrituurd waren...ik heb ze toch maar laten liggen!

Na het diner snel richting Ziggo Dome waar Lady Gaga zou optreden, het is alweer de derde keer dat we haar live zien, eens kijken of ze net zo goed was als 3 jaar geleden!

Dat was ze, Lady Gaga is echt een goede artiest, ze speelt zelf verschillende instrumenten, zingt live gewoon heel goed en kan een goede show neerzetten. Ook al ben je geen echte fan van haar muziek, dan nog zul je haar concerten kunnen waarderen en misschien is Cheek to Cheek meer iets voor jou? Dat is het nieuwe jazz album wat ze heeft uitgebracht met crooner Tony Bennett.

You gotta love turndown service <3

Als we nog iets lekkers willen....de mini-bar had veel lekkere drankjes en natuurlijk kun je ook nog wat lekkere snacks vinden, er is ook een roomservice waar je heerlijke burgers van The Butcher kan bestellen! Oh ja, je krijgt een fles water, koffie en thee van het huis, heel fijn altijd.

Molton Brown badproducten, helemaal in mijn straatje, ik ben er gek op!

Goedemorgen! Opeens zag ik dit schattige briefje op de spiegel....onze dag begon al goed!

Veel zaadjes, besjes, rozijnen en nootjes bij het ontbijt...gelukkig ook gewoon muisjes en hagelslag!

Je bestelt bij het ontbijt één a la carte gerecht, wij gingen voor avocado en een gepocheerd ei op toast, heerlijk maar wel ieniminie. Gelukkig konden we bij het buffet nog verder gaan, de croissantjes en chocolade broodjes waren heerlijk.

De lobby in het Sir Albert Hotel wordt The Study genoemd, zo'n sfeervolle plaats om even lekker te zitten!

Ik moest alweer op tijd weg, de valetservice bracht mijn auto en ik ging op pad! Bo bleef nog even in het hotel en pakte daarna de tram richting stad, daarna zouden we elkaar weer meeten.

Op naar restaurant Nevy waar de Beauty Speed date van MOOI PR plaatsvond, heerlijke cupcakes verwelkomden ons, ik skipte maar even, ik had tenslotte net mijn ontbijt op!

Goed, een cappucino kan er altijd nog wel bij, love is sweet

Veel leuk nieuws van Smashbox, ik zal jullie vandaag of morgen nog even exact laten zien wat de nieuwtjes waren, zeker de moeite waard.

De grote introductie van Clinique, de Sonic Cleansing brush die sinds deze week te koop is, hij kost EUR 125,00 en ik ga deze zeker testen, binnenkort meer.

Na de Beauty Speeddate snel in de auto om Bo op te pikken en richting Conservatorium Hotel te gaan, waar Philiosophy een prachtige suite had gevuld met heerlijkheden....


Ook in deze suite een bad, maar dan wel iets meer afgesloten, wat een waanzinnige suite was dit, heerlijk om een keer te zijn! 

Wake up, beautiful! Heerlijk om zo wakker te worden, leuk dat ik nu ook zo'n sticker heb gekregen, toch maar op mijn badkamerspiegel plakken denk ik? Geeft je zo'n positief gevoel in de ochtend....

Ook in de douche staan de producten van Philosophy, Living Grace is heerlijk, één van mijn favorieten


Philosophy verzorgt zijn event altijd tot in de puntjes, de hele suite was omgetoverd in een waar Philosophy paradijs, met overal de heerlijke producten en leuke teksten waar ze zo bekend om staan. 

Dit was de reden waarom het event gehouden werd, de nieuwe Miracle Worker Overnight nachtcreme die binnen een paar weken de huid zal gaan gladstrijken, natuurlijk gaat die in de test. En het bekende serum Time in a bottle heeft nu ook een klein zusje gekregen, de Time in a bottle for eyes, een serum speciaal voor de oogcontouren die vooralsnog heerlijk aanvoelt, ook die ga ik zeker testen.

Daarna gingen we weer richting huis waar ik weer direct kon beginnen met opruimen, wassen, boodschappen doen en natuurlijk koken! Zo ben je altijd lekker bezig als werkende moeder, we aten bami, gado gado met zelfgemaakte pindasaus en gegrilde kippendijtjes...lekker! Uiteindelijk ging de computer pas 's avonds om 12 uur uit en dook ik mijn bed in...best een beetje moe.
Willen jullie meer weten over de nieuwtjes die ik gezien heb op de Beauty Speed date? Dan zet ik die nog even in een apart artikel, er is behoorlijk veel leuks te melden. We hebben in elk geval een heerlijke dag gehad, snel weer een keer!
Deel dit artikel
Back to top