Blogs & Editorial

Behind the beautyscenes - week 39 2014

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Als je mij op Twitter en/of Instagram volgt, dan heb je een aantal foto's misschien al gezien maar in dit artikel zie je toch net iets meer. Kijk je mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!


Er komen de laatste weken heel veel nieuwe geuren binnen, de één lekkerder dan de ander natuurlijk, maar dat blijft heel persoonlijk. Dahlia Divin is behoorlijk zoet, Black Opium lijkt best op La Vie est belle en Man in Black van Bvlgari ruikt echt een beetje naar een vulkaan, heel aards en krachtig....om maar even iets te noemen.

Leuk nieuws van The Body Shop, sinds deze week hebben zij ook nagellak, uiteraard zonder schadelijke stoffen en niet op dieren getest! 

Ik op platte schoenen...dat is echt een uitzondering, maar goed, af en toe doe ik het toch eens, deze ballerinas zijn van London Sole. De top is van Zara.

Sneak peek van een heel mooi make-up product van een herfstcollectie, binnenkort meer...ik mag nog niet alles laten zien!

Dinsdagochtend vroeg richting Amsterdam om foto's te laten maken voor een bijzonder project, mijn make-up en haar werden gedaan door Hildo Groen, wat een kanjer is dat toch ook!

Verliefd op mijn rode lipstick (dit is de Julianne van L'Oreal Paris) en op mijn haar, ik ben nog steeds heel blij met mijn hairextensions! Hildo heeft er 6 krullen ingedraaid met een krultang en die even vastgezet met speldjes. Daarna nog even doorborstelen en naar een kant kammen, wat een mooi resultaat!

Op de foto met deze mooie meiden! Annemerel van Annemerel.com, Esmée van Workthates.nl en Tess van Fashionscene.nl, super gezellig natuurlijk!

De kerstcollecties komen ook al binnen, in dit boekje van YSL vind je een mooi compleet make-up palette en Opium van Yves Saint Laurent komt nu in een "white gold" edition, heel erg mooi!

Woensdagavond was het wachten op Lady Gaga, ze was een beetje te laat! Maar dat gaf niets, ze maakte het zeker goed in haar optreden dat twee uur duurde.

Donderdag had ik verschillende afspraken in Amsterdam, iets wat je al hebt kunnen zien in het fotoverslagje van die dag, ik droeg die dag een bordeaux leatherlook rok van Zara, samen met een zwart truitje met kant en zwarte Tom Ford pumps. Fijn dat het weer een beetje herfstig wordt!

Normaal gebruik ik verschillende merken door elkaar, maar sinds een week of twee gebruik ik zowel overdag als 's nachts alleen nog verzorgingsproducten van La Prairie. Ik wilde toch wel weer eens weten of ik echt verschil merk als ik alles van één merk gebruik? Tot op heden ben ik heel tevreden...keep you posted! 

Gezelligheid op vrijdagmorgen, Vivianne is geslaagd voor haar opleiding en kwam dat vieren met taartjes, hmmmmm.....

Op weg naar afspraken in de auto, shameless selfie met de Scandal lipstick van Marc Jacobs!

Philips krijgt twee mooie, nieuwe elektrische producten voor gezichtsverzorging, zoals deze Micro-dermabrasion VisaCare, een apparaatje dat de dode huidcellen verwijdert en de huid stimuleert om collageen aan te maken...het werkt als een soort kleine stofzuiger op de huid. Binnenkort meer!

Ik heb er niet eens voor in de rij hoeven te liggen, de postbode kwam mijn iPhone 6 plus gewoon brengen, handig hoor! Het is even wennen aan het formaat, maar aangezien ik mijn telefoon altijd in een tas stop en ik wel hou van een iets groter formaat, leek het mij wel een goede optie. Hij werkt inmiddels helemaal prima, nu nog een leuk hoesje....dat wordt zoeken!

Zaterdag is boodschappendag (of zondag of maandag of....) ik doe minstens 3 keer per week boodschappen en deze hoeveelheid is voor een dag of 4, ik heb een grotere auto nodig! Haha....nee hoor, maar naarmate mijn kids groter worden heb je wel steeds meer geld nodig.

 
Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, volg mij dan op Twitter (@mrsbeautyscene) of Instagram (@mrsbeautyscene)! Ook de volgende week is het weer behoorlijk druk, maandag ga ik naar de Beau Monde awards, heb ik verschillende lunchafspraken en krijg ik nieuwe hairextensions bij Beauty by Roos!
Deel dit artikel
Back to top