Nieuws

Ga jij, samen met een vriendin, mee naar de kleurworkshop van Garnier Olia op 22 oktober?

Sta jij ook weleens voor de spiegel te kijken naar de kleur van jouw haar? Misschien kleur je jouw haren wel en ben je toe aan een nieuwe kleur of wil je simpelweg een keer iets anders dan ietwat saaie natuurlijke kleur die je nu hebt? Het is soms best lastig te bepalen welke kleur je goed zal staan, zeker als je in een winkel staat bij een schap vol thuiskleuringen. Dan heb ik goed nieuws voor je, op woensdag 22 oktober organiseer ik samen met Garnier Olia een leuke kleurworkshop waar jij bij kunt zijn, het wordt zo'n gezellige dag!

De haarkleuring van Garnier Olia kennen jullie vast wel, het zijn permanente crème-kleuringen voor thuisgebruik die geen ammoniak gebruiken maar juist wel 60 % oliën bevat die haar en hoofdhuid beter beschermen. Er zijn 20 kleurnuances te vinden in het assortiment, die allemaal 100 % grijsdekking geven en het haar er gezond en glanzend laten uitzien. Door de unieke flacon en fijne cremige textuur is het kleuren van jouw haar nu echt simpel en prettig om te doen, zo ben je binnen no time voorzien van een mooie haarkleur.

Wat houdt de Garnier Olia kleurworkshop in?
Garnier stelt die dag zijn workshopruimte in hun hoofdkantoor voor ons open, er kunnen die dag maar liefst 16 lezers worden voorzien van een nieuwe haarkleur met de permanente creme kleuring van Garnier Olia. Uiteraard zijn er kleurexperts van Garnier aanwezig die je kunnen helpen met het kiezen van de juiste kleur, een kleur die past bij jouw huidtoon & uitstraling maar die ook combineert met de natuurlijke kleur van jouw haar. Het is de bedoeling dat je de kleur zelf aanbrengt, maar je mag ook iemand meenemen die je helpt en je mag zelfs ook iemand anders opgeven, waarbij jij dan degene bent die de kleuring gaat aanbrengen. Natuurlijk is er ook hulp als je dat nodig hebt!
Maar daar blijft het niet bij, je krijgt namelijk ook nog een kleurenworkshop waarbij je meer te weten komt over de kleuren die jou goed staan, handig als je nog moet shoppen voor een hippe herfstoutfit! Wil je mee? Neem dan van te voren een kijkje op de website van Garnier Olia en laat weten in jouw aanmelding aan welke kleur je denkt.

Wat is het exacte programma en waar wordt de kleurworkshop gehouden?

De Garnier Olia workshop wordt gehouden op woensdag 22 oktober 2014 (in de herfstvakantie voor de regio's midden & zuid) in het hoofdkantoor van Garnier in Hoofddorp, dat is heel goed te bereiken met het openbaar station (het station ligt direct achter het kantoor) en ook per auto is het prettig te bereiken, parkeren kan gratis in de parkeergarage. De dag zal er als volgt uitzien:

10.00 Ontvangst met thee, koffie en iets lekkers zoet
10.15 welkomswoord & introductie 
10.30 – 11.30 De groep wordt verdeeld in 2 groepen, groep 1 krijgt kleurworkshop en groep 2 gaat het haar kleuren & krijgt na afloop ook touch-up door visagist
12.00 – 12.30 Korte break met lunch
12.30 – 13.30 Wisseling van de groepen, groep 1 gaat het haar kleuren & krijgt na afloop ook touch-up door visagist  en groep 2 krijgt de kleurworkshop
13.30 – 14.00 Gezellige afsluiting met drankje, je kunt foto's laten maken met een polaroid camera en natuurlijk is er mogelijkheid om vragen te stellen aan mij en de experts van Garnier Olia.

Uiteraard zullen jullie verwend worden met een goodiebag van Garnier!!!

Wie kan erbij zijn?
Jij kunt er natuurlijk bij zijn, we doen niet voor niets een oproepje hier op Beautyscene, ik wil mijn lezers graag ontmoeten! We (Garnier en ik) zoeken vrouwen van alle leeftijden, het maakt helemaal niet uit wat jouw huidige haarkleur is, maar we willen wel graag van te voren een foto ontvangen zodat we een gevarieerde groep kunnen maken.
Zoals ik al schreef hebben we plaats om 16 mensen te voorzien van een nieuwe haarkleur met Garnier Olia, maar we hebben erop gerekend dat jullie het wel leuk vinden om een vriendin of familielid mee te nemen, je kunt dus ook iemand meenemen (wel even van te voren doorgeven) als je dat leuk vindt. Natuurlijk kunnen zij de hele dag meemaken, inclusief de workshop en krijgen ze uiteraard ook een goodiebag.

Hoe kun je je opgeven?
Wil je er op woensdag 22 oktober 2014 bij zijn? Stuur dan z.s.m. (maar uiterlijk voor 20 oktober 2014) een email naar winactie@beautyscene.nl, in de mail moet je jouw gegevens meesturen (naam, telefoonnummer, leeftijd) samen met een foto waarop je huidige haarkleur goed te zien is (deze foto wordt niet gepubliceerd). Geef jij iemand anders op om te laten kleuren, stuur dan een foto mee van die persoon en check natuurlijk wel even of ze toestemming geeft, we willen niemand voor het blok zetten! Zorg wel dat je kunt komen op de genoemde datum en tijd, ik zal de deelnemers aan de workshop persoonlijk een email sturen, op zijn laatst op 21 oktober.

Belangrijke voorwaarden als je mee wilt doen:
- tijdens de workshop maakt Garnier filmopnames die eventueel gebruikt kunnen worden door hen (bijvoorbeeld op YouTube), het zal dan vooral gaan om sfeeropnames, geen close-ups tenzij je dat zelf graag wilt.
- er kan je tevens worden gevraagd om iets te vertellen over jouw ervaringen met Garnier Olia, het zou leuk zijn als je daarvoor openstaat maar je bent het uiteraard niet verplicht
- ik zal ook een fotoverslag van de workshop maken op Beautyscene, reken er dus op dat je daar ook te zien zult zijn. Uiteraard zal ik geen onflatteuze foto's plaatsen als je net jouw haren aan het uitspoelen bent....wel zou ik het fijn vinden als ik van sommige deelnemers een voor- en na foto kan maken (mag je ook zelf doen, dan mail je de "selfie" naar mij).


Zie ik jullie op woensdag 22 oktober in Hoofddorp? Natuurlijk ben ik er ook de hele dag bij om jullie eventueel te helpen met kleuren en/of jullie van tips te voorzien, maar ik heb zeker ook zin om jullie te ontmoeten, gezelligheid!

Deel dit artikel
Back to top