Reviews

L'Oréal Paris steunt Free a girl met de Collection exclusive Pure reds lipsticks

Onlangs was ik door L'Oréal Paris en Stichting Free a girl uitgenodigd voor een bijzondere fotoshoot in De Hallen in Amsterdam. Samen met 9 bloggers/redactrices ben ik op de foto gegaan, allemaal voorzien van een rode lipstick van L'Oréal en witte kleding van H & M, het resultaat is geweldig mooi geworden. Toch was een mooie foto niet het doel van deze fotoshoot, het doel is om samen met Free a girl en L'Oréal extra aandacht en geld te vragen voor het goede werk wat Free a girl doet. Lees je even mee & bekijk natuurlijk ook de foto's en swatches van de Color exclusive Pure reds lipsticks van L'Oréal Paris....


Samen met mede-bloggers/redactrice Tess, Karin, Annemerel, Esmée Noelle, Daisy, Esmée, Claartje, Karin en Danique vraag ik jullie om aandacht voor Free a girl #omdatzijhetwaardis Bedankt ook aan H&M die de kleding beschikbaar stelde....de schoenen zijn van mijzelf!

 
Stichting Free a Girl

is een noodhulporganisatie die zich inzet om jonge meisjes uit gedwongen prostitutie te bevrijden, je kent de organisatie misschien wel van mede-oprichtster en ambassadrice Yolanthe Sneijder Cabau? De stichting investeert o.a. in opvang, medische zorg, onderwijs en beroepsopleidingen, traumaverwerking en re-integratie van de slachtoffers. De afgelopen 6 jaar hebben wij bijgedragen aan de bevrijding van meer dan 2.800 meisjes. Meisjes die zijn ontvoerd of onder valse voorwendselen naar een grote stad zijn gekomen en daarna onder erbarmelijke omstandigheden moeten werken als prostituee, een vreselijk leven natuurlijk, die meiden moeten daar weg! Gelukkig kan Free a girl daar in veel gevallen, samen met locale hulporganisaties voor zorgen. Maar er is veel geld en hulp nodig! Meer informatie vind je op www.freeagirl.nl

En daar kom jij aan te pas!! Stichting Free a girl kan uiteraard nog donaties gebruiken, want met meer fondsen kunnen ze meer meiden helpen, over de hele wereld. Doneren kan uiteraard direct aan Free a girl, maar deze maand is er ook een andere manier om steun te geven, je kunt namelijk ook één van de L'Oréal Paris Pure reds lipsticks kopen! In de maand oktober 2014 doneert L'Oréal Paris per verkochte Pure reds lipstick één euro, ik zeg....kopen die lipsticks, niet alleen voor jezelf maar ook voor jouw moeder, vriendin, dochter, collega of buurvrouw!!! Niet alleen steun je er een geweldig mee, je krijgt ook nog eens een fantastische matte rode lipstick voor terug, laat die nu juist zo heel er in zijn, dat is pas een win-win situatie!

Kijken jullie mee naar de swatches? Dan kun je de mooiste kleur uitkiezen!

De Collection exclusive Pure Reds lipsticks (EUR 14,99) zijn verpakt in een huls die leatherlookprint heeft, de details zijn van goud en op de lipsticks vind je de namen van de L'Oréal ambassadrices waarnaar de kleuren zijn vernoemd : Doutzen Kroes, Julianne Moore, Blake Lively en Laetitia Casta, stuk voor stuk prachtige dames die uiteraard ook achter deze samenwerking staan!

v.l.n.r. Doutzen's red, Julianne's red, Blake's red en Laetitia's red

v.l.n.r. Doutzen's red, Julianne's red, Blake's red en Laetitia's red

Doutzen's red is een vurige rode tint met een oranje ondertoon, wist je dat oranje lipstick nog steeds het best verkocht wordt in Nederland? Het is een beeldschone kleur, maar hou er wel rekening mee dat tanden iets geler kunnen lijken door zo'n tint.
Julianne's red is een klassieke rood met een roze ondertoon, iets koeler dan Doutzen maar door die ondertoon zorgt de kleur wel voor optisch wittere tanden, altijd goed om te weten. Ik draag deze kleur trouwens in de foto van de groep hierboven, een prachtige kleur voor iedereen.Blake's Pure red is een klassieke rode lipstick met een vrij neutrale basis, niet te roze en niet te oranje, en daardoor geschikt voor alle huidtypes en huidskleuren, de pigmentatie is zo goed dat deze zelfs op donkere lippen prachtig kleur afgeeft!Laetitia's Pure red is een granaatappelrode kleur die een tikje dieper is, maar toch nog wel fris blijft en niet al te gewaagd is, de kleur maakt een look instant chique en sophisticated, perfect natuurlijk ook voor deze herfst waar je toch al veel donkerrood ziet, ook als stain is deze kleur geweldig!Dat wordt nog lastig om te kiezen!!! De L'Oréal Paris Pure reds lipsticks zijn stuk voor stuk heel gepigmenteerd en hebben een matte finish, de kleur is echt sterk en blijft heel lang zitten op de lippen, zelfs na een maaltijd. Dat komt ook omdat de kleur behoorlijk in de huid trekt, je kunt de lipstick eventueel met een tissue eraf halen, dan nog zie je kleur heel goed op de lippen, het is eigenlijk ook nog eens een lipstain! Hou je wel van een rode lipstick, maar vind je het soms snel te heftig, breng de kleur dan aan op jouw lippen en vervaag deze met jouw vingers, dat geeft zo mooi en zacht resultaat. Ze voelen prettig aan op mijn lippen, zeker niet droog en eigenlijk vergeet ik al snel dat ik ze draag...totdat ik in de spiegel kijk, wat een kleur!

welke vinden jullie bij mij het beste staan? Ik denk toch Julianne of Blake!

Bij een exclusief aantal filialen van Kruidvat vind je ook nog vier bijpassende Color Riche nagellakjes (EUR 5,99 per stuk), die moeten jullie natuurlijk ook nog even bekijken, ze dekken allemaal al in één laagje en drogen snel!


v.l.n.r. Doutzen's red, Julianne's red, Blake's red en Laetitia's red

L'Oréal Paris Color riche nagellak Doutzen's Pure red

L'Oréal Paris Color riche nagellak Julianne's Pure red

L'Oréal Paris Color riche nagellak Blake's Pure red

L'Oréal Paris Color riche nagellak Laetitia's Pure red

Je vindt de L'Oreal Paris Collection exclusive Pure reds lipsticks sinds half september 2014 bij de meeste verkooppunten van L'Oréal Paris en online bij Bol.com, je betaalt EUR 14,99 per lipstick (de nagellakjes zijn exclusief te vinden bij een aantal Kruidvat filialen en online). In de maand oktober 2014 doneert L'Oréal Paris per verkochte Pure reds lipstick één euro aan Stichting Free a girl, een prima reden om juist nu jouw perfecte matte rode lipstick te kopen!

Welke kleur kies jij? Kleine tip : zorg dat je zaterdag een rode lipstick in huis hebt, er komt een bijzonder leuke "selfie" actie aan voor Free a girl met een leuke beloning!

Deel dit artikel
Back to top